Akşama köfte yapacağım yanına biber domates sogan koyup döküm tavada fırına koyuyorum
Pratik ve güzel bir menü oluyor yanına salata kavun ayran. 👍

Akşama köfte yapacağım yanına biber domates sogan koyup döküm tavada fırına koyuyorum
Pratik ve güzel bir menü oluyor yanına salata kavun ayran. 👍
Afiyet olsun canım dün bende oğluma öyle yaptım. Bu akşam fırın makarna yaparım

Hergün odadan fotoğraf paylaşacağım galiba 😅

Eklentiler

• 20250709_203318.webp
    20250709_203318.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
Günaaydın evi toparladım kahvaltı hazırlıycam birazdan. Dün kitabımı bitirdim başka bi kitap okudum Sineklerin Tanrısına başlarım bugün Agatha Christie'nin kitabını okudum çok güzeldi yenilerini sepete ekledim 😅
Bugün oğlumu kütüphaneye götüreceğim güzel vakit geçirmiş oluruz 🥰

Selam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımda :cry: tatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı :rolleyes:

Selam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımda :cry: tatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı :rolleyes:
Hayırlı yolculuklar
İyi tatiller
Her şeyi boşver, anın tadını çıkar 😉
Çamaşırları gelince düşünürsün😊

İyi yolculuklar iyi tatiller canım 🥰
Simdi çamasır düşünme yaa tadını çıkar. Kaç günlük gidiyosunuz canım

Selam kızlar 🥰 kütüphaneye gittik oyun oynadık orda kitap seçtik geldik güzel geçti diğer hafta içi de gideriz 🥰
Şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanına erişte yaparım. Sporumu yapıp saçımı boyamam lazım 😊

Selam kızlar 🥰 kütüphaneye gittik oyun oynadık orda kitap seçtik geldik güzel geçti diğer hafta içi de gideriz 🥰
Şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanına erişte yaparım. Sporumu yapıp saçımı boyamam lazım 😊
Gratis siparişin geldi mi?
Ben mağazaya gelsin demiştim. Bugün oraya gelmiş. Gidip almam gerekecek.

İyi yolculuklar iyi tatiller canım 🥰
Simdi çamasır düşünme yaa tadını çıkar. Kaç günlük gidiyosunuz canım
6 gün gidiyoruz, arkadaşımın doğum gününe denk getirdik, kutlama da yapıcaz :KK68: çamaşır her daim aklımda :KK70:dönüşte başıma geleceğe o kadar alıştım ki artık, inşallah hastalık vs bir şey olmadan sağıkla gider geliriz.

İyi yolculuklar camasir hiç bitmiyor zaten bosver 😅

Selam kızlar
Bugün eşimin merkezde işi varmış bizde gittik gezdik yemek yedik geldik.
Alışveriş yapmadık kızım mini fotoğraf çekinmek istedi ona 250 tl verdim.

Back
X