Geldi canım kullanmaya başladım bile yüz temizleme jelini. Saç boyasını çok önce almıştım indirimde olunca alıyorumGratis siparişin geldi mi?
Ben mağazaya gelsin demiştim. Bugün oraya gelmiş. Gidip almam gerekecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi canım kullanmaya başladım bile yüz temizleme jelini. Saç boyasını çok önce almıştım indirimde olunca alıyorumGratis siparişin geldi mi?
Ben mağazaya gelsin demiştim. Bugün oraya gelmiş. Gidip almam gerekecek.
Aboow ne fotoğrafmıs öyleSelam kızlar
Bugün eşimin merkezde işi varmış bizde gittik gezdik yemek yedik geldik.
Alışveriş yapmadık kızım mini fotoğraf çekinmek istedi ona 250 tl verdim.
Oohh iyi eğlenceler canım6 gün gidiyoruz, arkadaşımın doğum gününe denk getirdik, kutlama da yapıcazçamaşır her daim aklımda
dönüşte başıma geleceğe o kadar alıştım ki artık, inşallah hastalık vs bir şey olmadan sağıkla gider geliriz.
Eşimde aynisini dedi küçücük bunlar bari büyük olsaydı dediAboow ne fotoğrafmıs öyle![]()
Ev için dimiAlinacaklar var onları sipariş vereceğim.
KendimeEv için dimi
Bende liste yaptım yarın sipariş ederim. Pazartesi günü oğlumun doğum günü ufak bi kutlama yapcaz bir kaç arkadaşıyla onun için liste yaptım. Börek, kurabiye, kısır yaparım başka ne yapsam acaba
Bak mısır çerez hiç aklıma gelmedi onları da alayım . Ne alcan kendine hani detoksu almıyodukKendime
Ooo kolay gelsin hazırlıklar telaşlı olur bu hafta
Yeter bence pastada olacak içecek çerez veya mısır patlatirsin .
Doğum günü kutlu olsun![]()
Bak mısır çerez hiç aklıma gelmedi onları da alayım . Ne alcan kendine hani detoksu almıyoduk![]()
Teşekkür ederim canımKendime
Ooo kolay gelsin hazırlıklar telaşlı olur bu hafta
Yeter bence pastada olacak içecek çerez veya mısır patlatirsin .
Doğum günü kutlu olsun![]()
Şimdiden doğum günü kutlu olsun Ertuş’unEv için dimi
Bende liste yaptım yarın sipariş ederim. Pazartesi günü oğlumun doğum günü ufak bi kutlama yapcaz bir kaç arkadaşıyla onun için liste yaptım. Börek, kurabiye, kısır yaparım başka ne yapsam acaba
10. Gün dolabımdan giyiniyorumEvet 10. Gündeyiz devam ediyoruz ve ediyorum![]()
Teşekkürler canımŞimdiden doğum günü kutlu olsun Ertuş’un
9 yaşına giriyor değil mi?
Tamam o zaman sakinim![]()
Çok genç anne olmuşsunTeşekkürler canım
Evet 9 yaşına giriyo![]()