Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım kolay gelsin bekliyorum![]()
Canım BB kremden memnun musun ben cc kullanıyodum onu da bıraktım renkli güneş kremi kullanmaya başlayınca ama eylül ekim gibi tekrar başlarım.Alınması gereken 4 ürünüm var bitmek üzereler
Bunları sipariş vereceğim tekrar.
Bb krem
Yüz nemlendirici
Makyaj temizleme
Yüz temizleme jeli
Memnunum tekrar alacağım.Canım BB kremden memnun musun ben cc kullanıyodum onu da bıraktım renkli güneş kremi kullanmaya başlayınca ama eylül ekim gibi tekrar başlarım.
Tamam canım favorilere ekledim ben deMemnunum tekrar alacağım.
21 numarası güzel ağırlık yapmıyor kapatması orta fondöten almıyorum hiç bu yetiyor. Davetlere falan sürüyorum iş görüyor.![]()
Balm sadece dudak için değilse ben dirseklerime felan kullanmıstım bitsin diye öyle bi kutu vardı benimdeBitenler ve bitemeden evden gidenler
Tekrar alınmayacak.
Termal su bitti pratik yönü vardı ama gerekli değil
Kaş şekillendirici boya sevemedim arada kullandım.
Saç yağı gereksiz kuru yağ da aynı işlevi görüyor
Sac bakım yağı bitti farklı bir marka alacağım sonraki ay.
Dudak balm yarısı kaldı. Pratik değildi.
Renksiz bir yapısı var sürülür galibaBalm sadece dudak için değilse ben dirseklerime felan kullanmıstım bitsin diye öyle bi kutu vardı benimde
Malzemeden tasarruf etmişlerSaçlarımı boyayamadım içinden eldiven çıkmadı![]()
Hangi yüz temizleme jelini aldın?Geldi canım kullanmaya başladım bile yüz temizleme jelini. Saç boyasını çok önce almıştım indirimde olunca alıyorum
Sen öyle söyleyince ben de kontrol ettimSaçlarımı boyayamadım içinden eldiven çıkmadı![]()
Sen öyle söyleyince ben de kontrol ettimneyse ki var.
Loreal Parisin c vitamini olanından aldımHangi yüz temizleme jelini aldın?
Bu marka içeriği temiz diye biliyorum ben de bende en kötü içerikli olanı almışım
Bunun tonigini kullanmıştım güzeldi.