Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne renkİyi bari calmamıslar
Eczaneden eldiven alıp boyadım şimdi![]()
KızılNe renk![]()
Kızıl çok akıyor, sık sık boyuyorsun o zaman.
Evet canım hemde nasıl akıyo ama vazgeçemiyorumKızıl çok akıyor, sık sık boyuyorsun o zaman.
Beyaz tenli misin![]()
Bende burda verdim yüz yıkama jeli serum filan bakalım nasıl gelecekGeldi canım kullanmaya başladım bile yüz temizleme jelini. Saç boyasını çok önce almıştım indirimde olunca alıyorum
misshanın ürünlerine gerçekten bayıldım güneş kremini bb kremini ve makyaj bazını kullanıyorum çok güzellerAlınması gereken 4 ürünüm var bitmek üzereler
Bunları sipariş vereceğim tekrar.
Bb krem
Yüz nemlendirici
Makyaj temizleme
Yüz temizleme jeli
ekle ekle gerçekten ben çok beğeniyorumTamam canım favorilere ekledim ben de
Evet birkaç ürünü var memnunum özellikle renkli güneş kremini seviyorum.misshanın ürünlerine gerçekten bayıldım güneş kremini bb kremini ve makyaj bazını kullanıyorum çok güzeller![]()
Cerave nin yüz yıkama jelini sipariş verdim bakalım o nasılEvet birkaç ürünü var memnunum özellikle renkli güneş kremini seviyorum.
Cerave nin yüz yıkama jelini sipariş verdim bakalım o nasıl
La roche yi büyük kızım kullanıyor nemlendirici güneş kremi toniği jelini filan ama benim cildimi kurutuyorGüzeldir kullanmıştım temizleme jellerinin hepsi hemen hemen aynı malzemelerle yapıyorlar pek markası önemli değil.Hepsi yüzeysel temizliyor.
La roche hariç oda çok kurutuyor temizleyecegim diye.
Ama derin temizlik için enzim peeling öneririm. Veya tonikle desteklemek lazım.
Yarın yine %60 indirim var Gratis’te
ama tabi ben bir şey almayacağım bu kez.
La roche yi büyük kızım kullanıyor nemlendirici güneş kremi toniği jelini filan ama benim cildimi kurutuyor
Cerave yi de özelde cildiye doktoru önermişti o yüzden aldım bakalım
Enzim peeling hangisini önerirsin
The purest serumunu kullanıyorum benThe purest pembe renkli kullanıyorum haftada 1 yapıyorum.
Cosmed de güzeldi ama kokusu çok kötü![]()
The purest serumunu kullanıyorum ben
thé purest sarısını aldım bendeThe purest pembe renkli kullanıyorum haftada 1 yapıyorum.
Cosmed de güzeldi ama kokusu çok kötü![]()
Yeşil yazılı olanı dimi memnun kalırsın umarımthé purest sarısını aldım bende