İyiyim canım oğlumun doğum gününü için hazırlık yapıyorum dün kurabiyeleri böreği yaptım bugün kalanları yaparım.Sen nasılsın neler yaptın![]()
Dün kahvaltıya gittik bol ağaçlı yeşillikli bi yerdi çok iyi geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım oğlumun doğum gününü için hazırlık yapıyorum dün kurabiyeleri böreği yaptım bugün kalanları yaparım.Sen nasılsın neler yaptın![]()
Evde değilmişsin sendeİyiyim canım oğlumun doğum gününü için hazırlık yapıyorum dün kurabiyeleri böreği yaptım bugün kalanları yaparım.
Dün kahvaltıya gittik bol ağaçlı yeşillikli bi yerdi çok iyi geldi![]()
Bugün akşam canım . Evet çok güzeldi oğlumda cok sevdi hep gelelim diyo hep olmaz dedim cok pahalıydıEvde değilmişsin sendeoh ne güzel olmuştur çocuklar için açık hava
Kolay gelsin yarın mı doğum günü kutlaması![]()
bir kaç gün bir yerlere gitsek çok iyi olacak tatilim geldi
İyi eğlencelerBugün akşam canım . Evet çok güzeldi oğlumda cok sevdi hep gelelim diyo hep olmaz dedim cok pahalıydı![]()
Nice yaşları olsun Ertuş’unİyiyim canım oğlumun doğum gününü için hazırlık yapıyorum dün kurabiyeleri böreği yaptım bugün kalanları yaparım.
Dün kahvaltıya gittik bol ağaçlı yeşillikli bi yerdi çok iyi geldi![]()
Ev iyidir, gezmenin en iyi yanı sonrasında eve dönecek olmakEvet gezdik ama yine evdeyiz![]()
Evet gezdikten sonraEv iyidir, gezmenin en iyi yanı sonrasında eve dönecek olmak![]()
Yazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Canım çok geçmiş olsun neden olduYazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte![]()
Bahçede oynarken gözüne yapraktan toz kaçtı sanırım, o sırada panikle kaşırken oldu diye yorumladık, ilk gün çok kötüydü açamadı hiç, sonra damlalarla düzeldi, çocuklara hiç gözlerini kaşıtmayınCanım çok geçmiş olsun neden oldu
İyi olmuş neyse ki
Bilememiştir canım benim gözüme bişey kaçsa bende kaşırım , aklımızda olsun çok geçmiş olsun tekrardanBahçede oynarken gözüne yapraktan toz kaçtı sanırım, o sırada panikle kaşırken oldu diye yorumladık, ilk gün çok kötüydü açamadı hiç, sonra damlalarla düzeldi, çocuklara hiç gözlerini kaşıtmayın![]()
Çok geçmiş olsun, nasıl oldu? Çok şükür atlatmışsınızYazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte![]()
Neyseki düzelmiş göz kulak çok önemli ama oluyor bazen aksilikler maalesefBahçede oynarken gözüne yapraktan toz kaçtı sanırım, o sırada panikle kaşırken oldu diye yorumladık, ilk gün çok kötüydü açamadı hiç, sonra damlalarla düzeldi, çocuklara hiç gözlerini kaşıtmayın![]()