- 19 Şubat 2021
- 6.494
- 18.413
- 198
- 39
Her zamanki gibi yunan da geziyorumBiz iyiyiz canım neler yapıyosun nereye gittin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zamanki gibi yunan da geziyorumBiz iyiyiz canım neler yapıyosun nereye gittin
Çok geçmiş olsunSağolun kızlar pazar günüydü bir de baya çaresiz kaldık ama üniversite hastanesinin acilden göz doktorunu gördük rahatladık ihtiyaç olmasın da aklınızda bulunsun, kuzular sağlıklı olsun
Gel gari yunanlılar çalmasın seni deHer zamanki gibi yunan da geziyorum![]()
Ay etraf fıstık gibi hatunlarla dolu kim ne yapsın beniGel gari yunanlılar çalmasın seni de![]()
Estetiktir o estetiiikAy etraf fıstık gibi hatunlarla dolu kim ne yapsın beni
Dün bir kadın gördüm Allah boş gününde yaratmış derler yaaa
Onun her yerine ayrı emek harcamış
Böyle göz yüz vücut görmedim
Herhalde şimdiye kadar gördüğüm en güzel kadın olabilir
Keşke öyle olsaEstetiktir o estetiiik![]()
Doğumgünü kutlu olsun ertuş’unİyiyim canım oğlumun doğum gününü için hazırlık yapıyorum dün kurabiyeleri böreği yaptım bugün kalanları yaparım.
Dün kahvaltıya gittik bol ağaçlı yeşillikli bi yerdi çok iyi geldi![]()
Yaaaa çok geçmiş olsun canım benimYazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte![]()
Her gün aynı saatlerde uyanıyoruz ya yazık bize
Günaydın![]()
Valla bende 9 da uyansam erken uyandık diyoruzEşimin kuzeni ile yakın dönemlerde doğum yaptık. Bir gün dedim ki çok erken uyanıyoruz. Çok şükür bugün biraz geç uyandık aylar sonra dedimo da dedi ki biz de bugün erken uyandık maalesef dedi
Biz dedim 8 de uyandık çok şükür bugünleri gördüko da dedi ki biz 9 da uyandık
normalde 11 e kadar uyurlarmış
Nasıl hissettiğimi tahmin edersin![]()
Ayyyyy geçmiş olsun canımMutfak dolaplarının bir kısmını boşaltıp sildim. Kavonozları düzenleyim derken hepsi düştü kırılanlar oldu sağ kalanlar oldu döküldü her şey çay galeta unu oldu her yer onları hallettim evin diğer kısımları felaket oraları toplarım önce bir kahvemi yapıp agrı kesici alayım![]()
Sağol MiaSelam kızlar nasılsınız dün biz Bursaya gittik arkadaşlarla güzel geçti
Eve çok geç döndük hala kendime gelemedim çay yaptım.
Sizler nasılsınız
sudem34 nasılsın annene gittin mi
Yaaa maşallah büyüdü mü oğlum geçmiş olsunSağol Mia
Yok anneme henüz geçmedim
Küçüğü sünnet ettirdim
İki ablam yegenlerim vs geldi
Ordan kaynanama geçtim burda dinleniyorum geziyorum .
Alışveriş vs yapiyorum
Araba bakacağım bu hafta ve öbür hafta
Sonra anneme geçeceğiz ablamla ikimiz
Onerecegin marka model var mı ?
Sağol canımDoğumgünü kutlu olsun ertuş’un
Yaaaa çok geçmiş olsun canım benim
Valla bende 9 da uyansam erken uyandık diyoruz
Hele ki tatilde daha da geç uyanıyoruz ama geç de yatıyoruz
Ayyyyy geçmiş olsun canım![]()
Selam bu hafta çok yoğun geçti dün misafirim vardı. Pazartesi çok tuhaf geçti.İşlerim bitti çok şükür bir kısmı yemek ve spor kaldıMia- nerelerdesin haftalık değerlendirme yapıp gelıyom dedin gelmedin haylaa
![]()
Sağol Mia
Yok anneme henüz geçmedim
Küçüğü sünnet ettirdim
İki ablam yegenlerim vs geldi
Ordan kaynanama geçtim burda dinleniyorum geziyorum .
Alışveriş vs yapiyorum
Araba bakacağım bu hafta ve öbür hafta
Sonra anneme geçeceğiz ablamla ikimiz
Onerecegin marka model var mı ?
Çok geçmiş olsunYazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte![]()
Yatılı misafir ama normal misafirde değil![]()
Ayyy evet o da var onda da çok gerilirimYatılı misafirde bende çok geriliyorum ve mutfaktan çıkamıyorum aynı şekilde Yatılı gidersem rahat edemiyorum.
2. Haber vermeden gelen misafir 15 dk bile olsa aranması gerekiyor.![]()
Sağol canim iyiyim sen nasılsınAyyy evet o da var onda da çok gerilirim![]()
Hoş geldin canım bu arada bugün nasılsın![]()
Ben de iyiyim canım eve geldik şimdi çok az işimlerim var sonra kitabımı okurum bol bolSağol canim iyiyim sen nasılsın
Saat 10 gibi işlerimi bitirdim kahvaltı yaptık.
Bugün boş günüm rahatım![]()