Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beğendiğim ve ihtiyacım olan modeller uyuşmuyor Mia ya
SUV begeniyorum
Ama ailecek uzun ve iri olduğumuz için koltuk mesafesi arabanın iç yüksekliği kalabalik oluşumuz bagaj genişliği istiyor bu özellikler sedanda var sedan da ben sıkıldım 13 senedir zaten sedan kullanıyorum .
Arada deredeyim
Tuscon
Civic
Corolla öneriyorlar bakicam bir süre yaz bitene kadar vaktim var
Büyüdü teyzesi 19 aylık oldu
Sen ne dusunuyorsun ?
SUV tarzı mi sedan mi ?
SUV begeniyorum
Ama ailecek uzun ve iri olduğumuz için koltuk mesafesi arabanın iç yüksekliği kalabalik oluşumuz bagaj genişliği istiyor bu özellikler sedanda var sedan da ben sıkıldım 13 senedir zaten sedan kullanıyorum .
Arada deredeyim
Tuscon
Civic
Büyüdü teyzesi 19 aylık oldu
Sen ne dusunuyorsun ?
SUV tarzı mi sedan mi ?
SUV begeniyorum
Arada deredeyim
Tuscon
Civic
Q serisi hoşuma gidiyor ama eşimde sedan seviyor yolu kavriyormuymus yapisiyormus hızlaninca öyle birseyler diyor
Kadinlar genelde Suv seviyor erkekler sedan
Ben eski araba seviyorum ya Suzukinin eski modelleri falan