- 19 Şubat 2021
- 7.391
- 23.034
- 298
- 39
12 derece birden artacakmış yaaEve geldik şükür. Bugün daha sıcaktı sanırım ben yazı sevmiyom artık sevmiycem karar verdim![]()
Ben de sevmiyorum ama kışı da sevmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 derece birden artacakmış yaaEve geldik şükür. Bugün daha sıcaktı sanırım ben yazı sevmiyom artık sevmiycem karar verdim![]()
Aboooow12 derece birden artacakmış yaa
Ben de sevmiyorum ama kışı da sevmiyorum
Benim ayağım da fırıncı küreği gibidirsen soruncaya kadar hiç dikkat etmemişim
İdare eder uzunlukta
Ama ayaklarım çirkin yaa
Evet çok şükür neremiz varsa işe yarayan gömdükBenim ayağım da fırıncı küreği gibidir
Bugün de beden olumlamalarımızı yaptık çok şükür![]()
Aynen canoYaaa maşallah oğluşa
Bizde büyük istiyoruz geniş olsun 2020 sonrası olsun
Bilmiyorum bakalım![]()
Evet SUV begeniyorum ama bagaj çok minnak ben küçük bir de bebekle ne kadar minimal olup az bagaj ile yetinebiliirim muammaQ serisi hoşuma gidiyor ama eşimde sedan seviyor yolu kavriyormuymus yapisiyormus hızlaninca öyle birseyler diyor
Kadinlar genelde Suv seviyor erkekler sedan
Ben eski araba seviyorum ya Suzukinin eski modelleri falan![]()
Banada yakışmıyor saat hiç takmam.Ayak parmaklarını diyom kızbenim parmaklarım cok uzun bileğim aşırı ince o yüzden bilezik saat bana asla yakışmıyo
![]()
Suv ların bagajı çok minnak olmuyor yaaAynen cano
2020 ve üstü
SUV ile sedan arası bişey işte
Evet SUV begeniyorum ama bagaj çok minnak ben küçük bir de bebekle ne kadar minimal olup az bagaj ile yetinebiliirim muamma
Hayırlısı olsun canımAynen cano
2020 ve üstü
SUV ile sedan arası bişey işte
Evet SUV begeniyorum ama bagaj çok minnak ben küçük bir de bebekle ne kadar minimal olup az bagaj ile yetinebiliirim muamma
Bakayım balım sağolSuv ların bagajı çok minnak olmuyor yaa
Captiva var ama yeni modeli çıkmıyor artık
Onlar çok geniş oluyor
Eskiden vardı bizde kamyon gibi yüklenirdik
Günaydınnnn
Detoksun 21. Günü![]()
Hem de çoookayy zaman ne kadar hızlı geçiyo
Ellerine sağlıkDün uzun zamandır elimde sürünen bir kitabı bitirdim kişisel gelişim olunca uzun sürüyor okuması
Telefondan azla yetinmek kitabına başladım ama iki sayfa okuyup kalkıp bir eşya eliyorumböyle giderse baya uzun sürecek gibi
Uzun zamandır tamir etmemi bekleyen halhal vardı baktım olmuyor vedalaştım, oğlumun birkaç parça oyuncağı vardı kullanılmayan onları ayırdım, teknolojik alet kutusu vardı kocaman amaan ne işe yarayacak bu dedim gitti
Taşınmayı beklerken sıkıldım gerçekten daha da bekleyeceğiz birkaç eksik kaldı, taşınsak rahatlayacağız böyle ev gözüme batıyor ama hiçbir şey yapasım da gelmiyor
Eşimin pantolon dolabı yenilendi resmen eskileri eledik yeni gerekli parçalar aldı onları götürüp belediyeye vermem gerek
Ben de iki pantolon eledim, hala çok seviyorum ama eskidiler onlar olmazsa da mutlaka bir şey bulurum yerine giyecek dedimev kıyafeti eledim birkaç tane, artık ev kıyafetini de alt üst uyumlu ayarladım hep onları giyiyorum, yoksa hangisi hangisine uyacak diye düşünüyordum iyi oldu
Misafirin kim? Yatılı mı?Günaydın biz hala evdeyizyarın musafirim geliyo eşim yıllık izine ayrıldı. Bakalım biz neler yapcaz ben de merakla bekliyorum
![]()