Yok canım gitmedi evet yatılı
eşimin babası geldi

Misafirin kim? Yatılı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirin kim? Yatılı mı?
Ben de okuyunca neden öyle dedi ki diyr düşündümBugün aşırı sıcak berbat bir gündü buraya da not düşelim mutfak toplarken bayılacaktım
Sıcakta İQ seviyem de düşüyor mesajı yanlıs okumuşum yok gitmedi yazmışım neden öyle dedim ki diye düşündüm şimdi görünce
Mia- sen neler yapıyosun nirelerdesiiiin
Ayyyy eylül gelse mi acaba ben sıkıldım![]()
Bence yazılanlardan bir kısmı da silinsinBen de okuyunca neden öyle dedi ki diyr düşündüm
Bana da oluyor sıcakta
Günah bile yazılmamalı bu sıcaklarda![]()
Canım ayak maskesinden memnun kalırsan söyle ben de çok merak ediyorum kil maskesi şeklinde olanından yapmıştım pek fark olmadıSelamlar
Dün genel temizlik yaptım
Bugün sadece toparlama, kahvaltı, duş.
Sonrasında ayağıma maske yaptım. Hani şu sonradan ayağı soyanlar var ya. İlk defa kullanıyorum. Bakalım nasıl olacak.
Maske beklerken kızım ders yaptı, ben de kontrol ettim. Şimdi mola verdik. Hava epey sıcak..
Bu kadar yaz yeterli kış gelsin donalımBugün aşırı sıcak berbat bir gündü buraya da not düşelim mutfak toplarken bayılacaktım![]()
Sıcakta İQ seviyem de düşüyor mesajı yanlıs okumuşum yok gitmedi yazmışım neden öyle dedim ki diye düşündüm şimdi görünce
Mia- sen neler yapıyosun nirelerdesiiiin
Ayyyy eylül gelse mi acaba ben sıkıldım![]()
Ben de dün baktım tatil. Eylül ayının 1. haftasında biraz, 2. haftasında biraz daha düşüyor fiyatlar. Çünkü okullar açılıyor.. henüz ne zaman ve nereye gideceğimiz belli değil.Çok sıcak gerçekten tek kozumuz var dışarıya çıkmamak
Tatil yeri bile bulamadım bakıyorum arada ya fiyat yüksek yada otel kötü orta halli birsey bulsak beklentim de az yani denizi güzel olsun patates makarna olsun yeter![]()
Bizde Eylül de gideceğiz 4 gün bakıyordum 3 güne bile düşürdümBen de dün baktım tatil. Eylül ayının 1. haftasında biraz, 2. haftasında biraz daha düşüyor fiyatlar. Çünkü okullar açılıyor.. henüz ne zaman ve nereye gideceğimiz belli değil.