Bugün aşırı sıcak berbat bir gündü buraya da not düşelim mutfak toplarken bayılacaktım 😅
Sıcakta İQ seviyem de düşüyor mesajı yanlıs okumuşum yok gitmedi yazmışım neden öyle dedim ki diye düşündüm şimdi görünce 😁
Mia- Mia- sen neler yapıyosun nirelerdesiiiin
Ayyyy eylül gelse mi acaba ben sıkıldım 😅😅

Bugün aşırı sıcak berbat bir gündü buraya da not düşelim mutfak toplarken bayılacaktım 😅
Sıcakta İQ seviyem de düşüyor mesajı yanlıs okumuşum yok gitmedi yazmışım neden öyle dedim ki diye düşündüm şimdi görünce 😁
Ben de okuyunca neden öyle dedi ki diyr düşündüm😂😂😂

Bana da oluyor sıcakta
Günah bile yazılmamalı bu sıcaklarda🤪

Selamlar
Dün genel temizlik yaptım
Bugün sadece toparlama, kahvaltı, duş.
Sonrasında ayağıma maske yaptım. Hani şu sonradan ayağı soyanlar var ya. İlk defa kullanıyorum. Bakalım nasıl olacak.
Maske beklerken kızım ders yaptı, ben de kontrol ettim. Şimdi mola verdik. Hava epey sıcak..

Selamlar
Dün genel temizlik yaptım
Bugün sadece toparlama, kahvaltı, duş.
Sonrasında ayağıma maske yaptım. Hani şu sonradan ayağı soyanlar var ya. İlk defa kullanıyorum. Bakalım nasıl olacak.
Maske beklerken kızım ders yaptı, ben de kontrol ettim. Şimdi mola verdik. Hava epey sıcak..
Canım ayak maskesinden memnun kalırsan söyle ben de çok merak ediyorum kil maskesi şeklinde olanından yapmıştım pek fark olmadı

Bu kadar yaz yeterli kış gelsin donalım 😂

Çok sıcak gerçekten tek kozumuz var dışarıya çıkmamak 😂
Tatil yeri bile bulamadım bakıyorum arada ya fiyat yüksek yada otel kötü orta halli birsey bulsak beklentim de az yani denizi güzel olsun patates makarna olsun yeter 😅

Çok sıcak gerçekten tek kozumuz var dışarıya çıkmamak 😂
Tatil yeri bile bulamadım bakıyorum arada ya fiyat yüksek yada otel kötü orta halli birsey bulsak beklentim de az yani denizi güzel olsun patates makarna olsun yeter 😅
Ben de dün baktım tatil. Eylül ayının 1. haftasında biraz, 2. haftasında biraz daha düşüyor fiyatlar. Çünkü okullar açılıyor.. henüz ne zaman ve nereye gideceğimiz belli değil.

Ben de dün baktım tatil. Eylül ayının 1. haftasında biraz, 2. haftasında biraz daha düşüyor fiyatlar. Çünkü okullar açılıyor.. henüz ne zaman ve nereye gideceğimiz belli değil.
Bizde Eylül de gideceğiz 4 gün bakıyordum 3 güne bile düşürdüm
Kemer Alanya Side Bodrum her yere bakıyorum
Hersey dahil otel kalmamış resmen 😅

Back
X