Selam kızlar
Bugün Eskişehir merkeze gittik.
Anneme tatlısını götürdüm kızımda 2 gün kalacakmış Eylül hanim çantasını hazırladı.

Aslında Bugün pasta alıp hem yıl dönümü kutlamak hemde kızımın doğum gününü kutlamaktı ama planlar değişti.

Bizde yemek yedik çay içtik sonra cicekcinin önünden geçince deve tabanı alayım dedim istiyordum.
Eşimde bıçak alalım eve dedi 3 tane aldık. Evde bıçak yokmuş 1 tane neyine yetmiyor dedim.😁
Ama 1 tane alacakti ben 2 tane daha beğendim.

Böyle yıl dönümü hediyelerimizi de almış olduk işte. 😅

Eve geldik çay demledim.

Hafta sonları küçük ara sokaklarda gezmek daha güzel geliyor. 2 haftadır eskiden dolastigimiz yerlerde geziyoruz. 😊
Yıl dönümünüz kutlu olsun🌸
Eylül’e de nice mutlu seneler🎂 iyi ki doğmuş bitanecik prenses😊

Bugün oğlumla kütüphaneye gideceğiz. Dönüşte markete uğrarız bir kaç eksik var bu haftanın planını yaptım. Evin detaylı temizliğini okul açıldıktan sonra yapcam düzenli tutsam yeter şimdilik 😅
Yeni bir kitap aldım ona başlıycam bugün 🥰

Günaydınlaaar :KK200:

nice mutlu yıllara Mia- Mia- deve tabanı kendine gelince bi foto isterim, bende çok istiyorum, senin kauçuk muydu bi böyle kocaman 1 tane daha vardı sanki dimi?

Scss94 Scss94 eline sağlık kuzum, en sevdiğim kahvaltılık sos :kk77: bize gelirken 2 tane getirirsin artık :KK48:

Mikan Mikan ayy yıka toparla okul öncesi son çıkış tatilini de yap dinlen, otele gidiyorsunuz dimi? gelince yorumlarını merak ediyorum.

S sarahconnor kuzum sizin pasaportlar geldi mi? sabah manzarası alırız yine :KK37:

nice mutlu yıllara Mia- Mia- deve tabanı kendine gelince bi foto isterim, bende çok istiyorum, senin kauçuk muydu bi böyle kocaman 1 tane daha vardı sanki dimi?

Scss94 Scss94 eline sağlık kuzum, en sevdiğim kahvaltılık sos :kk77: bize gelirken 2 tane getirirsin artık :KK48:

Mikan Mikan ayy yıka toparla okul öncesi son çıkış tatilini de yap dinlen, otele gidiyorsunuz dimi? gelince yorumlarını merak ediyorum.

S sarahconnor kuzum sizin pasaportlar geldi mi? sabah manzarası alırız yine :KK37:
Bakalım tatil eşittir yorgunluk ama keyifli olacağını düşünüyorum. Otel değil arkadaşlarla villa kiraladık. 3 aile gideceğiz. Çocuklarımız yaşıt. Çocuklar için güzel olacak diye düşünüyorum özellikle🥰
Bakalım daha önce büyük oğlum 9 aylık falandı gitmiştik böyle aynı grupla. Bebekle çok anlamamıştım 😅 şimdi daha güzel olacağını düşünüyorum 😊

Teşekkürler canım 😊 evet kauçuk var evde koca ağaç oldu büyümeye devam ediyor bakımı kolay tavsiye ederim.

Daha minnacık deve tabanım buyuyecekte kocaman olacak bakalım 😁

Eklentiler

• 20250818_103109.webp
    20250818_103109.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 24
Bakalım tatil eşittir yorgunluk ama keyifli olacağını düşünüyorum. Otel değil arkadaşlarla villa kiraladık. 3 aile gideceğiz. Çocuklarımız yaşıt. Çocuklar için güzel olacak diye düşünüyorum özellikle🥰
Bakalım daha önce büyük oğlum 9 aylık falandı gitmiştik böyle aynı grupla. Bebekle çok anlamamıştım 😅 şimdi daha güzel olacağını düşünüyorum 😊
İyi tatiller 😊 arkadaşlarla gidince daha eğlenceli oluyor

Bugün oğlumla kütüphaneye gideceğiz. Dönüşte markete uğrarız bir kaç eksik var bu haftanın planını yaptım. Evin detaylı temizliğini okul açıldıktan sonra yapcam düzenli tutsam yeter şimdilik 😅
Yeni bir kitap aldım ona başlıycam bugün 🥰
Detaylı temizlik hiç yapmak istemiyorum 🫣
Biri olsa gelse yapsa keşke 😅 ama çok pahalı burda parama kıyamam 😁 neyse yaparız Birgün

Selam kızlar
Dün arkadaşlarımız 11 de geldi 1 de gittiler
Pazar günleri evle ilgilenmediğim için öncesinde toparlayıp çay demledim. Güzel vakit geçti 😊

Bebekle çok anlamamıştım 😅 şimdi daha güzel olacağını düşünüyorum
onun da tavsiyesini alırım, hayırla gidin gelin, bol bol eğlenin inşallah.
Teşekkürler canım 😊 evet kauçuk var evde koca ağaç oldu büyümeye devam ediyor bakımı kolay tavsiye ederim.

Daha minnacık deve tabanım buyuyecekte kocaman olacak bakalım 😁
ay diğerlerinin yanında cidden minik kalmış, güzelce büyüsün karışsın diğerlerine :KK200:

Back
X