• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle bilinçli alışveriş yaptığımı düşünüyorum önce ihtiyaçlarımı alıp kalan bütçeyle isteklerimi aldım.
Birikim yaptığım için de mutluyum.

Birazdan bakım yapacağım.
Akşam yemeğine patlıcan oturtma, pilav ve salata yaparım.

Yarın kızımızı alıp doktor randevusuna gidip eve geleceğiz. Sevdiği tatlı atıştırmalık vs birseyler yaparım öncesinde, özledim ama kendi kendime vakit geçirmekte iyi geldi eşimle korkunç filimler izliyoruz normalde sesten bile etkilenir diye acamiyorduk.
Sonra kızımla da planlama yaparız. 😊
Resim yarışmasına katılmıştı ilçe birincisi olmuş 😊 Ne ödül verecekler diyor 😅

Ya kızlar bir şey soracağım. Burada bir hasta adına ıban verip (valilik onaylı) yardım amaçlı konu açabilir miyiz? Yoksa mümkün değil mi? Buraya yazdım. Site yöneticileri cevap verir mi hemen bilmediğim için.

10 parça kıyafetten sadece 2 tane beğenip bıraktım diğerini sonradan hatırladım çekmeyi unuttum 😁
Ve uzun süredir istediğim çanta artan fiyatlarıyla üzse de aldım ve uzun süre kullanacağım.

Kitapları paylaşıp genel bir değerlendirme yapacağım 👍
Güle güle kullan canım 🥰
Agapiyi de okumuştum o da güzeldi

Birazdan bakım yapacağım.
Akşam yemeğine patlıcan oturtma, pilav ve salata yaparım.

Yarın kızımızı alıp doktor randevusuna gidip eve geleceğiz. Sevdiği tatlı atıştırmalık vs birseyler yaparım öncesinde, özledim ama kendi kendime vakit geçirmekte iyi geldi eşimle korkunç filimler izliyoruz normalde sesten bile etkilenir diye acamiyorduk.
Sonra kızımla da planlama yaparız. 😊
Resim yarışmasına katılmıştı ilçe birincisi olmuş 😊 Ne ödül verecekler diyor 😅
Yaa yerim onu tebrik ederim boya seti veriyolar genellikle 😅 güzel seveceği bişey verirler inşallah 😍

Yağmurlu bir istanbuldan günaydın güzel hanımlar, biz yine ara tatilde İstanbul’un tadını çıkarıyoruz ♥️

Scss94 Scss94 gelememişsiniz, sanki gözün sizi arıyordu bi yerden ertuş diye çağıran mı olur acaba diye 🥹

S sarahconnor çıktınız mı gezinize?
Evet canım çıktık
Şuan oteldeyim dinleniyorum çok soğuk😬
Yağmur yok ama soğuk var baya
Biraz yürüdük

Back
X