• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim canım ben de oğlumun İngilizce öğretmeni zoomdan ders vermeye başladı bu hafta çok tatlı yaa nasıl uğraşıyor sağolsun 😍 o dersteyken yemek yaptım ben de şimdi evi süpürme kaldı. Hava baya soğudu artık şimdi de kapalı çok mutluyum 😅 sizin ev nasıl ısınıyor mu 3 katlı nasıl ısınıyo 😁
Orada hava kaç derece 13 Aralıkta geliyoruz 😘

Galiba merkeze geleceğiz 😅 tam bilmiyorum.
2 gün kalıp döneceğiz İzmire de gideriz gelmişken.
Eşim şimdi otel ayarlıyor.
Anladım canım iyi tatiller şimdiden 🥰
Bizim o hafta sonumuz hastanede geçecek 😔
Baya yakın arkadaşınız o zaman o kadar yol geleceksiniz azıcık daha dursalardı baharda gelirdiniz 😁

Anladım canım iyi tatiller şimdiden 🥰
Bizim o hafta sonumuz hastanede geçecek 😔
Baya yakın arkadaşınız o zaman o kadar yol geleceksiniz azıcık daha dursalardı baharda gelirdiniz 😁
Evet o bizim düğünümüze gelmişti birde ailesiyle bize geldiler o yüzden bizde ailesine gideriz.
Ancak davet hazırlığı telaş olur vaktimiz kısıtlı malesef.
Yaza da düğün yaparlarsa daha rahat gezeriz 😁

Slm kızlar
wendy wendy geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum olmuş.

Bugün boş gün. Sular kesik. Güzel bir kahvaltı yaptık. Markete gittik. Çocukların beslenmesi için poaça yaptık. Tavuk çorbası yapıyorum. Kısır yapacağız bir de 😊

3 koca poşet kıyafet eledim gidip kutuya bırakmam lazım. 1 poşet de arkadaşa gidecek.

2 pijama takımı aldım bugün umarım güzel gelirler. Takımlarım çok eskimiş annem bugün kızdı niye bunları giyiyorsun diye 🙈😅

Aramızdan ayrılanlar 😃

Eklentiler

• IMG_9463.webp
    IMG_9463.webp
    62 KB · Görüntüleme: 18
Evet o bizim düğünümüze gelmişti birde ailesiyle bize geldiler o yüzden bizde ailesine gideriz.
Ancak davet hazırlığı telaş olur vaktimiz kısıtlı malesef.
Yaza da düğün yaparlarsa daha rahat gezeriz 😁
Evet canım şimdi telaş olur ama olsun en azından bi deniz havası alırsınız İzmir her mevsim güzel bence 🥰

En alt katı eşim iş yerindeki malları koyuyor bana ait değil belki ondan öyle hissettirmiş olabilirim🤣🤣

Geçen sene en yüksek 5 bin ödemişiz
Bu sene merak ediyorum ne olacak
Aaa 5 bin yine iyi canım bize 1400 gelmiş 😁
İnşallah çok gelmez

Çok üzüldüm yaa çok çok geçmiş olsun
Neden olmuş peki onlardan sebep değilse

İnsanın çok canını sıkar o kadar haklısın ki
Bir hafta sonu var ailecek geçirecek insanlar onda da nelerle uğraşıyor
Bozuldu mu peki dolaptakiler

Çok mu masraf çıktı peki
tüketici hakem heyetine başvuracağız bakalım sonuç ne olur bilemiyorum, biz ne yapmış olacağız sanki kendilerinin hatası ama tabi ki kabul etmeyecekler, kafama göre voltaj düşürüp yükseltemem neticede.

valla o yaşadığım stres masrafın çok çok üstündeydi inan, yoksa çokta aşırı değil, 10 bin civarı.
ma üzdün beni evim 4 kat🤣🤣🤣

Her katta ayrı bir ilde hissediyorum kendimi
En üst kat erzurum gibi
Yatak odalarının olduğu kat ankara
Oturduğum kat antalya
En alt kat istanbul🤣🤣

Kocam elini peteğe dokundurup kızı için para yakan escobar havalarına bürünüyor
:KK70::KK70::KK70:
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bizim çamasir makinemiz buzdolabımız yandı aynı sizin gibi olmuştu tekrar yapılmadılar da 😒
yaa bizimki yapılır sanıyoruz ama yapılmama ihtimali de mi olur ki, hayırlısı olsun ne diyeyim :( bi yere başvuru yapmış mıydınız?
Slm kızlar
wendy wendy geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum olmuş.

Bugün boş gün. Sular kesik. Güzel bir kahvaltı yaptık. Markete gittik. Çocukların beslenmesi için poaça yaptık. Tavuk çorbası yapıyorum. Kısır yapacağız bir de 😊

3 koca poşet kıyafet eledim gidip kutuya bırakmam lazım. 1 poşet de arkadaşa gidecek.

2 pijama takımı aldım bugün umarım güzel gelirler. Takımlarım çok eskimiş annem bugün kızdı niye bunları giyiyorsun diye 🙈😅
saol canım, annende annemi gördüm, bazen o da kızar al şunlardan yakışır sana diye :KK70::KK70:

Back
X