• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.

Geçmiş olsun canım

Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası 😊
Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür

Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür
Nesi vardı benimkinin de fırçasının bir parçası düştü
Kutusunda yenisi var da üşendim takmaya🙈
Bozulsa hiç götüremem herhalde

Teşekkür ederim 😊 ben utangaç mizaçlıyım 🤭 ama alışınca susturamazsın 😂😂

Ben kendimden bahsettim canım huyum böyle ilk tanışmada dedim sonra samimi oldukça açabiliyorum kendimi 😅
Burda rahatız ya, yıllardır konuşuyoruz
O yüzden dedim😊
Bir de mia ve mikanı instada da gördüğüm için yüzyüze görüşsek yabancılık çekmem gibi geliyor😊

Burdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.

Geçmiş olsun canım

Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası 😊

Eşyalara ne oluyor bu aralar acaba geçmiş olsun.

O kadar aşırı çekingen değilim de ilk buluşmada heyecan oluyor tabi sohbet açma konusunda hiç iyi değilim 😄 alışma süreci oluyor.

Ama ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum. 😄

Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet 😄

Ama ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum. 😄

Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet 😄
Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyor 😅 mesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi 😂😂 bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor 😅 birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum 🙈

Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyor 😅 mesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi 😂😂 bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor 😅 birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum 🙈

Belli bir yaştan sonra zor geliyor ya arkadaş edinmek tanışmak, tanımak, zaman ayırmak
Birde o kişi den enerji alamıyorsan daha zor.

Hepsinin ana kartı yanmış yapılmaz dediler canım bizim taşındığımız yer yeni binaydı şehir dışıydı biraz elektirik hatlarını felan yeni yapıyolardı yol bile yoktu ayy o günler aklıma geldi şimdi nasıl kendimizi kurtarırız burdan diye onun derdine düşmüştük sonra pandemi felan oldu zaten hiç bi yere başvuru yapmadık canım
geçmiş olsun size de, canımız sağolsun demekten başka çaremiz yok ne diyelim.
Canım 10 bin az para mı ya yok yere çıkmış wendy wendy

Neyseki canınıza bişey olmamış böyle gelmiş geçmiş olsun
İnşallah bir daha tekrarlanmaz
amin canım çok teşekkürler.
Diğer evlerde böyle birşey yasandiysa toplu şikayet olunca ciddiye alıyorlar diye biliyorum.

Allah korusun bir daha yaşanmaz umarım 🙏
müstakil olunca bi tek biz yaşamışız canım, mahallemizin grubuna sordum kimse yaşamamış başka, çok rüzgar ve yağmur vardı o gün, bişi oldu ama ne oldu bilemiyorum.
geçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
geçmiş olsun mikan :( umarım şimdi daha iyilerdir.

Selam kızlar
Bizde kızlarla dünden beri eve giriştik cam kapı wc banyo mutfak dolapları derken şimdi bitti missssss oldu heryer :KK76: :KK76:

Selam kızlar elektrikler sabah 10 da gitti yeni geldi.
Pek birsey yapamadım. Yeni aldığım ajandayi biraz planladım.
Beyaz elbise kargodan geldi iade olacak malesef
Kirli ve lekeli geldi nasıl bu şekilde satışı yapılıyor anlamış değilim.
Yemek yapacağım birazdan.

Back
X