Aynı beenTeşekkür ederimben utangaç mizaçlıyım
ama alışınca susturamazsın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı beenTeşekkür ederimben utangaç mizaçlıyım
![]()
Benim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükürBurdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası![]()
Nesi vardı benimkinin de fırçasının bir parçası düştüBenim robota 2 bin lira aldılar onu da yapmamış ertesi gün tekrar bozuldu tekrar götürdük yapmış bu sefer para vermedik ikincide şimdilik çalışıyo şükür
Teşekkür ederimben utangaç mizaçlıyım
![]()
Burda rahatız ya, yıllardır konuşuyoruzBen kendimden bahsettim canım huyum böyle ilk tanışmada dedim sonra samimi oldukça açabiliyorum kendimi![]()
Burdayım canım, okuyorum
Robot süpürgem bozuktu 1 yıl olmuştur
Pazar günü tamir için bıraktım bakalım ne fiyat verecekler daha dönüş olmadı. Eve geldik tvyi bozulmuş bulduk bu kez. Ses var görüntü yok. Onun için de servisi aradım yarın geleceklermiş bekliyorum. Valla bu yıl bizim evde her şeyin bozulma yılı oldu diyebilirim.
Geçmiş olsun canım
Bu arada neden görüşürsek konuşamam çekinirim dediniz şaşırdım açıkçası![]()
Aynen dolabın kulbu çıktı kaç yıldır vida bulup takmıyoruzNesi vardı benimkinin de fırçasının bir parçası düştü
Kutusunda yenisi var da üşendim takmaya
Bozulsa hiç götüremem herhalde
Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbetAma ben bu duygunun üstüne gidiyorum.
En fazla ne olabilir ki diye kendimi teselli ediyorum.
Geçen arkadaşımla buluştuk yeni dükkan açıyorlar. Yanlarına başka arkadaşı geldi tanıştık
Ben sizi tanıyorum dedi.
Düşünüyorum acaba nerden tanıyor yoksa tanıştık unuttum mu falan
Fotoğraflardan dedi.
Haa dedim evet![]()
Ben de ortak konu bulup sohbet muhabbet
Açıyorum ama devamını karşıdaki getirmiyormesela okul nasıl diyorum söylüyor sonra onun bana okul nasıl demesi gerekir demiyor gibi gibi
bence ben utangaç değilim karşıma kasıntı tipler çıkıyor
birebirde iyiyim de kalabalık ortamda geriliyorum
![]()
Kesinlikle, bende de pragmatist bir taraf var. Biriyle bir daha görüşmeyeceksem konuşmak enerji harcamak istemiyorumBelli bir yaştan sonra zor geliyor ya arkadaş edinmek tanışmak, tanımak, zaman ayırmak
Birde o kişi den enerji alamıyorsan daha zor.
geçmiş olsun size de, canımız sağolsun demekten başka çaremiz yok ne diyelim.Hepsinin ana kartı yanmış yapılmaz dediler canım bizim taşındığımız yer yeni binaydı şehir dışıydı biraz elektirik hatlarını felan yeni yapıyolardı yol bile yoktu ayy o günler aklıma geldi şimdi nasıl kendimizi kurtarırız burdan diye onun derdine düşmüştük sonra pandemi felan oldu zaten hiç bi yere başvuru yapmadık canım
amin canım çok teşekkürler.Canım 10 bin az para mı ya yok yere çıkmışwendy
Neyseki canınıza bişey olmamış böyle gelmiş geçmiş olsun
İnşallah bir daha tekrarlanmaz
müstakil olunca bi tek biz yaşamışız canım, mahallemizin grubuna sordum kimse yaşamamış başka, çok rüzgar ve yağmur vardı o gün, bişi oldu ama ne oldu bilemiyorum.Diğer evlerde böyle birşey yasandiysa toplu şikayet olunca ciddiye alıyorlar diye biliyorum.
Allah korusun bir daha yaşanmaz umarım![]()
geçmiş olsun mikangeçen çarşamba oğlum hastalanmıştı sonra cuma kızım aynı oldu Pazar da ben mide bağırsak rahatsızlığı yaşadım anca dün biraz düzelebildim. Ondan girip okudum sadece
Sen miVaktimiz olsaydı görüşmek çok isterdim
Ama ben çok çekingenimdir sohbet bile edemem ilk tanışmamızda heycanlanırım![]()
Elinize sağlıkSelam kızlar
Bizde kızlarla dünden beri eve giriştik cam kapı wc banyo mutfak dolapları derken şimdi bitti missssss oldu heryer![]()
![]()