• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün dinlenme günümdü tabi ki dinlenemedim 😢
oğlumun sınıfı değişiyomuş onu temizlemeye gittim geçtikleri sınıf çok kötüydü çok pisti her yeri sildik temizledik ama çok yoruldum. Yemek yapacak vaktimde olmadı dışardan yedik kahvede içemedim kahvemi içip dinlenmek istiyorum kolum çok agrıdı her yeri ciflemekten 😅
Niye değişiyormuş ve neden siz temizlediniz?

Selam kızlar. Robotun tamir ücretine 5.000 tl dediler yapın dedim. Tv için de pazartesi aramıştım bugün geldiler. Çok sabırlısınız dedi adam bana, arayıp gelin diye baskı yapmadım diye😅 Dedim zaten tv izlemiyorum sorun yok, buzdolabı olsaydı arardım😊 ona da kesin olmamakla birlikte 5.000 ile 6.500 arası fiyat verdiler. Yaptırıcaz mecbur.

Günaydınlaaar :KK200:

Mikan Mikan farkettim ki ingilizceyi çok iyi anlıyorum, ama grammeri tamamen unutmuşum :KK61: ne yapabilirim ne önerirsin? you tube videolarıyla, duolingo ile falan hatırlar mıyım ya?

Günaydınlaaar :KK200:

Mikan Mikan farkettim ki ingilizceyi çok iyi anlıyorum, ama grammeri tamamen unutmuşum :KK61: ne yapabilirim ne önerirsin? you tube videolarıyla, duolingo ile falan hatırlar mıyım ya?
Gramer gereksiz boşver 😅
Yani bir sınava vs girmeyeceksenn çok kasma, kendileri de hiç uymuyor gramere

Selam kızlar Bugün temizlik günüm
Toparlama yaptim ve nevresimleri değiştirdim.
Kızımın saati yaklaştı mola verdim.

Hangi ülkeye gideceksin. İspanya bizden beterdi taksi şoförü 10a kadar saymayı bile bilmediğinden çok zor anlaştık 😅
Fransa da öyle
Zenciler çok güzel konuşuyor ama yerli halkı ya bilmiyor ya da bilerek konuşmuyor
Turistik bir yerde hamburger satan genç bir çocuk gram İngilizce bilmez mi
Bizde Antalya da gözlemeci teyzeler bile rusça biliyor

Fransa da öyle
Zenciler çok güzel konuşuyor ama yerli halkı ya bilmiyor ya da bilerek konuşmuyor
Turistik bir yerde hamburger satan genç bir çocuk gram İngilizce bilmez mi
Bizde Antalya da gözlemeci teyzeler bile rusça biliyor
Fransa dili konusunda milliyetçidir 😅Akdeniz ülkeleri de dil konusunda bize benziyor 😂

Back
X