• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😅😅 o da şimdiden söylüyor sen ehliyet alsanda ben senle gitmek istemem diye 😆 alırsam sürerim canım eşimin işleri yoğun oluyo bir yere giderken yazın özellikle toplu taşıma çoook zor sıcakta 😑
Ben hiç toplu taşıma binmiyorum🤣
Yazın bindim evlendikten sonra ilk defa boştu otobüs ama öyle hızlı ve kötü kullanıyor geldi ki bana🙈oğlum da diyor hepsi böyle
Hiç metrobüs tramvay şu bu binmedim
Bindiğim tek toplu taşıma uçak🙈

Toplu taşıma yaygınlaşmalı diyorum eltim diyor bir iş saatinde bin abla sonra konuşalım🤣🤣🤣

Yine de araba kullanmaktan nefret
Düşün o kadar sakinim ama sağa sola küfür ederken buluyorum kendimi🤣🤣ama tabi bu sadece istanbulda
Annemlerin orda hiç böyle olmuyor ya da uzun yolda çok rahat
Sen al biner o bincek mecbur🤣🤣🤣benimki de istemeye istemeye biniyor ne yapsın
Ama toplu taşıma mı annen mi desen toplu taşıma der🤣🤣

Ben hiç toplu taşıma binmiyorum🤣
Yazın bindim evlendikten sonra ilk defa boştu otobüs ama öyle hızlı ve kötü kullanıyor geldi ki bana🙈oğlum da diyor hepsi böyle
Hiç metrobüs tramvay şu bu binmedim
Bindiğim tek toplu taşıma uçak🙈

Toplu taşıma yaygınlaşmalı diyorum eltim diyor bir iş saatinde bin abla sonra konuşalım🤣🤣🤣

Yine de araba kullanmaktan nefret
Düşün o kadar sakinim ama sağa sola küfür ederken buluyorum kendimi🤣🤣ama tabi bu sadece istanbulda
Annemlerin orda hiç böyle olmuyor ya da uzun yolda çok rahat
Sen al biner o bincek mecbur🤣🤣🤣benimki de istemeye istemeye biniyor ne yapsın
Ama toplu taşıma mı annen mi desen toplu taşıma der🤣🤣
Ben de hiç kullanmıyodum Yüzme kursu uzak olunca mecbur bindik bu yaz zaten o yüzden de karar verdim. Şöförlere sinir oldum insanları azarlayıp duruyolar zaten sıcak bi yandan kokanlar bir yandan 😁
Ehliyet alamazsam bu yaz yüzme iptal eve yakın basketbol kursu var oraya yazdırırım bidaha kullanmaya mecbur kalmam ben de inşallaaaaaaah 😁

Ben de hiç kullanmıyodum Yüzme kursu uzak olunca mecbur bindik bu yaz zaten o yüzden de karar verdim. Şöförlere sinir oldum insanları azarlayıp duruyolar zaten sıcak bi yandan kokanlar bir yandan 😁
Ehliyet alamazsam bu yaz yüzme iptal eve yakın basketbol kursu var oraya yazdırırım bidaha kullanmaya mecbur kalmam ben de inşallaaaaaaah 😁
İnşallah alırsın canım yüzmeye de devam edersiniz🙏

Ben de aldım pedagoji kitabı cezasız disiplin diye benim de çok ihtiyacım var şu sıralar sabrım sınanıyor 😁
Ben de çok seviyorum bu tarz kitapları
Bizim de ergenlik çatışmaları oluyor ama tabi oğlum değil ergen olan eşim
Çocukluğunu ve gençliğini yaşayamadan küçük yaşta çalışmış anlaşılmamış biri
Sanki o girdi ergenliğe
Onu idare ediyoruz oğlumla

Ben de çok seviyorum bu tarz kitapları
Bizim de ergenlik çatışmaları oluyor ama tabi oğlum değil ergen olan eşim
Çocukluğunu ve gençliğini yaşayamadan küçük yaşta çalışmış anlaşılmamış biri
Sanki o girdi ergenliğe
Onu idare ediyoruz oğlumla
Yaa oğlun maşallah çok akıllı 🥰
Ben de şimdiden ergen kitapları araştırmaya başladım. Tek isteğim onu anlamak onu anlamak istediğimi de anlaması. Şu sıralar çok agresif en ufak sorunda ağlamaya başlıyor.
Erkeklerin ergenliği uzun sürüyo 😆😆

Yaa oğlun maşallah çok akıllı 🥰
Ben de şimdiden ergen kitapları araştırmaya başladım. Tek isteğim onu anlamak onu anlamak istediğimi de anlaması. Şu sıralar çok agresif en ufak sorunda ağlamaya başlıyor.
Erkeklerin ergenliği uzun sürüyo 😆😆
Evet bence hiç bitmiyor onların ergenlikleri
Oğlum hep sakin bir çocuktu zaman zaman her çocuk gibi zorladığı durumlar oldu ama öf püf dediğimi hatırlamıyorum
Sanırım bol sevgi göstermek gerekiyor
Sürekli sarılmak yanında olduğunu hissettirmek
Şuan sarılıp öpülmekten hoşlanmıyor ama ben yine de okula giderken sarılıyorum
Onu çok sevdiğimi söylüyorum
Yazıyorum bazen durup dururken 🤣🤣
O sevgiyi görmek belki de onu sakinleştiriyor🙈

Evet bence hiç bitmiyor onların ergenlikleri
Oğlum hep sakin bir çocuktu zaman zaman her çocuk gibi zorladığı durumlar oldu ama öf püf dediğimi hatırlamıyorum
Sanırım bol sevgi göstermek gerekiyor
Sürekli sarılmak yanında olduğunu hissettirmek
Şuan sarılıp öpülmekten hoşlanmıyor ama ben yine de okula giderken sarılıyorum
Onu çok sevdiğimi söylüyorum
Yazıyorum bazen durup dururken 🤣🤣
O sevgiyi görmek belki de onu sakinleştiriyor🙈
Biz ikimizde Yengeç burcuyuz ben hep sarılırım öperim o da benim kucagıma sıgmasada hala kucagıma gelir 😁😁
Aslında yazın yada ara tatillerde çok güzel pamuk gibi okul açılınca değişiyo. Dediğin gibi ben de ne zaman az vakit gecirsek o zaman daha hırçın olduğunu farkettim. Daha çok çok öpüp seveyim 🥰🥰
Bunu görünce çok mutlu oldumkendiniyle alakalı soruları cevaplıyor ama üşenmiş iki soru cevaplamış resmi çizmek yerine çiz yazmış bide 😁😁

Eklentiler

• 1000002831.webp
    1000002831.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 8
Biz ikimizde Yengeç burcuyuz ben hep sarılırım öperim o da benim kucagıma sıgmasada hala kucagıma gelir 😁😁
Aslında yazın yada ara tatillerde çok güzel pamuk gibi okul açılınca değişiyo. Dediğin gibi ben de ne zaman az vakit gecirsek o zaman daha hırçın olduğunu farkettim. Daha çok çok öpüp seveyim 🥰🥰
Bunu görünce çok mutlu oldumkendiniyle alakalı soruları cevaplıyor ama üşenmiş iki soru cevaplamış resmi çizmek yerine çiz yazmış bide 😁😁
Evde çok mutlu olunca okula ve okuldaki arkadaşlara ihtiyaç duymuyorlar
Ev mutlu alan güvenli alan
Ben olsam ben de istemem gitmek

Çiz çok yaratıcı ya🤣🤣🤣

Evde çok mutlu olunca okula ve okuldaki arkadaşlara ihtiyaç duymuyorlar
Ev mutlu alan güvenli alan
Ben olsam ben de istemem gitmek

Çiz çok yaratıcı ya🤣🤣🤣
Evet öyle değil mi ben de hep problem olarak bakıyodum bu konuya bu sene bakış açımı değiştirdim 🥰🥰

Back
X