- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Aynen. Daha yaşınız genç. Kurtulun fazlalıklardanEvet bende suan sok oluyorum kendime ve daha niceleri.kac takım tabak seti catal bıçak.pasta şsetm bile 3 takım.ne gerek var? Normal bir tabak takimi yetemez miydi.elbeyte yeterdi.suan kendime o kadar kızıyorum ki.bu çeyize verdiğim parayı kendime çok güzel yatırımlar yapabilesin.neyse ki yaşım daha 27 ve erken farkettim :) zararın neresinden dönersek kâr :)
Bende 6 tane12 kişilik bir tane türk kahvesi fincanı takımım var :) minimalist miyim yoksa yeterince dolabım mı yok tartışılır
10 takım fincanı ne yapıyorsunuz acaba bende onu merak ediyorum ?Merhaba hanımlar minimalizm halkında ne düşünüyorsunuz...bu aralar dünya da çok yaygın.sade hayat minimal hayat.kolay hayat demektir şeklinde düşünceye sahip...fazla eşya fazla alışveriş bizi mutsuzluğa götürdüğünü savunuyor minimalistler. Bende bu düşünceye katılıyorum...
Öncelikle kıyafet de kendime minimalizm uygulayacağım.dolapta bekleyen ama hiç gidilmeyen kıyafetlerimi elden çıkarmayı düşünüyorum.
Ama bunu mutfakta nasıl uygulayacağımi bilemiyorum.mesela 1 takım kahve fincanının yettiğini düşünüyorlar ki şuan evimde 10 takım kahve fincan seti var :) onlara o kadar yatırım yapmışken nasıl elden çıkaracağım bilemiyorum...siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.ozellikle çalışan bayanların hayatlarını kolaylaştırması için gösterdiği rağbet çok fazla bu konuya...
Şimdiden teşekkürler düşüncelerinizi belirttiğiniz için:)
Kaç yıllık evliyim bitek çay ve nescafe için büyük fincanlardan 1 takimim vardı birde 3 takim su bardağım. geçen misafirler gelicekti turk kahvesiyle çay yaparim diye çiktik eşimle bi kahve takimi bide çay takimi aldik en sonunda ama bendede nevresim takimi ve havlu hastaligi var habire alıyorum. Sırf nevresimler ve havlular için 10 gözlü dolap aldımMerhaba hanımlar minimalizm halkında ne düşünüyorsunuz...bu aralar dünya da çok yaygın.sade hayat minimal hayat.kolay hayat demektir şeklinde düşünceye sahip...fazla eşya fazla alışveriş bizi mutsuzluğa götürdüğünü savunuyor minimalistler. Bende bu düşünceye katılıyorum...
Öncelikle kıyafet de kendime minimalizm uygulayacağım.dolapta bekleyen ama hiç gidilmeyen kıyafetlerimi elden çıkarmayı düşünüyorum.
Ama bunu mutfakta nasıl uygulayacağımi bilemiyorum.mesela 1 takım kahve fincanının yettiğini düşünüyorlar ki şuan evimde 10 takım kahve fincan seti var :) onlara o kadar yatırım yapmışken nasıl elden çıkaracağım bilemiyorum...siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.ozellikle çalışan bayanların hayatlarını kolaylaştırması için gösterdiği rağbet çok fazla bu konuya...
her konuda minimalist olabilirim ama şu oyuncaklar yok mu çocuğum için aldıkça alasım geliyor.Merhaba hanımlar minimalizm halkında ne düşünüyorsunuz...bu aralar dünya da çok yaygın.sade hayat minimal hayat.kolay hayat demektir şeklinde düşünceye sahip...fazla eşya fazla alışveriş bizi mutsuzluğa götürdüğünü savunuyor minimalistler. Bende bu düşünceye katılıyorum...
Aynen ama sevdim minimalizmibenim evimde bir fincan takımı bile yok, alıcam alıcam bi türlü alamadım, ama onu alırsam kahve makineside almak zorundayım çünkü sadece kendime kadar kahve yapmayı biliyorumbi de bunun tepsisi var... bu işler böyle ayağını sürüyor işte
biz de biraz minimalist olduk zaten, taşınmaydı ekonomik krizdi, eskiyi at yenisini zaten alamıyoruz modundayız
Hiç kullanmadım inanın10 takim fincani kac defa kullandiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?