Minisko'nun Diyet Günlüğü

21 yaşında bir genç kızım. Ama tombiğim :( boyum 1,73 kilom 92..
Kendime acımaya başladım artık. O kadar iradesizim ki. Kullandığım ilaçlar yüzünden ergenlik dönemimde 20 kilo aldım ve sürekli üstüne katlandı sonuç bu :S Herkes bebek gibi yüzün var boyun da çok iyi kilo versen fıstık gibi olursun diye diye bi hal oldular. Bıktım artık !

-İstediğim kıyafeti giyememekten,
-Kilomu saklamaya çalışmaktan (92 kilo nasıl saklanacaksa işte)
-Pantalonlarım eskimeden arasının erimesinden :@
-İş ararken bile kilomdan dolayı almayacaklarını düşünmekten,

.. ... . . . . ve daha bir sürü şey ...

Benle birlikte zayıflayacak ya da bana destek verecek birilerine ihtiyacım var :(
Lütfen okuyup geçmeyin destek olun.

1 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin vücudu gayet iyi boyu posu yerinde derler ya öle işte. onun yanında top gibi kaldıgımı düşünüyorum. sürekli soruyorum kilomdan rahatsız mısın die. Rahatsız olmadıgını sadece sağlığım için kilo versem iyi olacağını söylüyor. (Annemin kilo versin die baskı yap diye zorlamasıyla). Geçenlerde annem o kadar üstme geldi ki. Sevgilimin yanında yerin dibine girdim resmen. Bide bunu hamile oldugunu düşünsene artık 100lerde geçer dedi içim sızladı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Oda kötülüğüm için demiyor. Sonra konuştuk neden ağır konuştun dedim. Tek hayalim seni zayıf görmek dedi üzüldüm.

Böle böle daha bir sürü şey. Çok düzensiz besleniyorum. Abur cubur kızartma fast food makarna ekmek arası gibi. normalde sebzeyi çok seven biriyim.

Dün araştırmalarımı yaptım kendimi kilo verme maratonuna elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım. Sebze ağırlıklı beslenicem. Yediklerimi yazdığımda "ÇOK SAĞLIKSIZ HATA YAPIYOSUN VS " diyenler olacak eminim. Zaten sağlıksız besleniyodum sebze yiyerek ondan daha sağlıklı olurum diye düşünüyrm. 1 tane hamburger menü mü sağlıklı yoksa haşlanmış sebze yemek mi? diye düşünüyrm. Zor kilo veren hemen alan bi yapım var. Göbekliyim de :D Ağlancak halime gülüyorum resmen ya. Hayatımdan Ekmek makarna ve pirinci çıkarmaya karar verdim. (abur cuburlar fast foodları çoktan çıkardım :) ) Birde zeytinyağından başka yağ elimden geldiğince yemeyeceğim.

Bugün Yediklerimi yazim ;

Sabah:
-Bitki Çayı
-Kendi yaptıgım özel çorba
-Biraz tulum peynir
-Domates salatalık

Öğlen:
-Salata
-Patlıcan közleme
-Yoğurt

Akşam:
-Haşlanmış Brokoli ve Patates

Akşam 9-10 gibide bir tane yeşil elma yerim :)

Elimden geldiğince kendi hazırladıgım bitki çaylarını içiyorum.
Yaptıgım çorba bi orta boy tencere dolusu toplam 300 kcal bile değil ortalama 10-12 kepçe çıkıyor. İsteyenlere tarifini verebilirim.

merhaba bende seninle aynı yaştayım okudum yazdıklarını bendede bu sorun var ama benimki hamilelk kilosu yarısı gitti yarısı kaldı eğer istersen birbirimize destek olabiliriz ama uyacaksan diyete

1 ay önce ve bugün ekildiğim fotografları koymaya çalıştım umarım olmuştur.

1 ay önce göbeğim resmen iğrenç ötesiymiş :S tiksindim resmen.

$DSCF0492.webp

Göbeğim aslında oldukca düzlendi. Bu biraz şiş hali (regl dönemindeyim onun şişliği var.) Eskisine göre iyi oturduğumda kat kat olmuyo en azından.

$DSCF0506.webp $DSCF0507.webp

merhaba bende seninle aynı yaştayım okudum yazdıklarını bendede bu sorun var ama benimki hamilelk kilosu yarısı gitti yarısı kaldı eğer istersen birbirimize destek olabiliriz ama uyacaksan diyete

Ayy canım istemez miyim :) Destek olalım tabiki bu sefer bırakmak istemiyorum. Elimden geleni yapıcam. Senin kaç kilo fazlan var ?

ben normalde 65 kiloydum evlendiğimde 67 idim daha sonra hamilelik başlangıcında 72yi gördüm tabi bu kilo almamda en büyük etken başka bi şehirde yanlız ve hareketsiz olmak hamileliğimde 28 kilo aldım :) baya bi şiştim şuan 80.3 kiloyum dietteyim 5 gündür amacım 60ı görebilmek yani 20 kilo fazlalık bende :)

21 yaşında bir genç kızım. Ama tombiğim :( boyum 1,73 kilom 92..
Kendime acımaya başladım artık. O kadar iradesizim ki. Kullandığım ilaçlar yüzünden ergenlik dönemimde 20 kilo aldım ve sürekli üstüne katlandı sonuç bu :S Herkes bebek gibi yüzün var boyun da çok iyi kilo versen fıstık gibi olursun diye diye bi hal oldular. Bıktım artık !

-İstediğim kıyafeti giyememekten,
-Kilomu saklamaya çalışmaktan (92 kilo nasıl saklanacaksa işte)
-Pantalonlarım eskimeden arasının erimesinden :@
-İş ararken bile kilomdan dolayı almayacaklarını düşünmekten,

.. ... . . . . ve daha bir sürü şey ...

Benle birlikte zayıflayacak ya da bana destek verecek birilerine ihtiyacım var :(
Lütfen okuyup geçmeyin destek olun.

1 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin vücudu gayet iyi boyu posu yerinde derler ya öle işte. onun yanında top gibi kaldıgımı düşünüyorum. sürekli soruyorum kilomdan rahatsız mısın die. Rahatsız olmadıgını sadece sağlığım için kilo versem iyi olacağını söylüyor. (Annemin kilo versin die baskı yap diye zorlamasıyla). Geçenlerde annem o kadar üstme geldi ki. Sevgilimin yanında yerin dibine girdim resmen. Bide bunu hamile oldugunu düşünsene artık 100lerde geçer dedi içim sızladı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Oda kötülüğüm için demiyor. Sonra konuştuk neden ağır konuştun dedim. Tek hayalim seni zayıf görmek dedi üzüldüm.

Böle böle daha bir sürü şey. Çok düzensiz besleniyorum. Abur cubur kızartma fast food makarna ekmek arası gibi. normalde sebzeyi çok seven biriyim.

Dün araştırmalarımı yaptım kendimi kilo verme maratonuna elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım. Sebze ağırlıklı beslenicem. Yediklerimi yazdığımda "ÇOK SAĞLIKSIZ HATA YAPIYOSUN VS " diyenler olacak eminim. Zaten sağlıksız besleniyodum sebze yiyerek ondan daha sağlıklı olurum diye düşünüyrm. 1 tane hamburger menü mü sağlıklı yoksa haşlanmış sebze yemek mi? diye düşünüyrm. Zor kilo veren hemen alan bi yapım var. Göbekliyim de :D Ağlancak halime gülüyorum resmen ya. Hayatımdan Ekmek makarna ve pirinci çıkarmaya karar verdim. (abur cuburlar fast foodları çoktan çıkardım :) ) Birde zeytinyağından başka yağ elimden geldiğince yemeyeceğim.

Bugün Yediklerimi yazim ;

Sabah:
-Bitki Çayı
-Kendi yaptıgım özel çorba
-Biraz tulum peynir
-Domates salatalık

Öğlen:
-Salata
-Patlıcan közleme
-Yoğurt

Akşam:
-Haşlanmış Brokoli ve Patates

Akşam 9-10 gibide bir tane yeşil elma yerim :)

Elimden geldiğince kendi hazırladıgım bitki çaylarını içiyorum.
Yaptıgım çorba bi orta boy tencere dolusu toplam 300 kcal bile değil ortalama 10-12 kepçe çıkıyor. İsteyenlere tarifini verebilirim.

diyetisyene gittiniz mi?

Son düzenleme:
ben normalde 65 kiloydum evlendiğimde 67 idim daha sonra hamilelik başlangıcında 72yi gördüm tabi bu kilo almamda en büyük etken başka bi şehirde yanlız ve hareketsiz olmak hamileliğimde 28 kilo aldım :) baya bi şiştim şuan 80.3 kiloyum dietteyim 5 gündür amacım 60ı görebilmek yani 20 kilo fazlalık bende :)

ben de 60 kilo olmak istiyorum hedefimiz aynıymış :) Sen yine hamilelikten şişmişsin bide bana bak :S Nasıl bi diyet uyguluyosun peki ? ben yazdıgım gibi sebze ağırlıklı ekmezsiz bi diyet uygilicam çünkü ben diyete girdiğimde sürekli aklımdan ekmek geçiyo sürekli yiyesim geliyo. Zor kilo veren birisiyim bide o yüzden bitki çayına saldırdım resmen :))

diyetisyene gittiniz mi?

Evet kaç kere gittim ama diyetisyenin verdiği diyetleri uygulayamıyrm. Orda yazan şeylerin hepsini yiyemiyrm ztn yediğim şeyler belli bnm düzensiz de yediğimden böle oldum. Açıkcası diyetisyenin verdiği listeler bana hiç uymuyo :/

Evet kaç kere gittim ama diyetisyenin verdiği diyetleri uygulayamıyrm. Orda yazan şeylerin hepsini yiyemiyrm ztn yediğim şeyler belli bnm düzensiz de yediğimden böle oldum. Açıkcası diyetisyenin verdiği listeler bana hiç uymuyo :/

hangi ilaçları kullanıyorsunuz ...kullandığınız ilaçlara hala devam ediyor musunuz? ben kalp ilaçları kullanıyordum hala da devam ediyorum bu yüzden istediğim kiloya 3 senede ulaşabildim hala da diyetteyim ...

hangi ilaçları kullanıyorsunuz ...kullandığınız ilaçlara hala devam ediyor musunuz? ben kalp ilaçları kullanıyordum hala da devam ediyorum bu yüzden istediğim kiloya 3 senede ulaşabildim hala da diyetteyim ...

Çok geçmiş olsun . Ne güzel ulaşmışsı istediğin kiloya tebrik ederim bu arada :) ben bazı psikolojik haplar kullanmaya zorlandım bazı nedenlerden. oda bana 20 kilo kdr bi kilo aldırdı. birden o kdr kilo aldıgım için vitamin eksikliği ve kansızlık ortaya çıktı. sonrada vitamin ve kan hapları kullanamya başladım bu hale geldin. Artık kullanmıyrm

ben de 60 kilo olmak istiyorum hedefimiz aynıymış :) Sen yine hamilelikten şişmişsin bide bana bak :S Nasıl bi diyet uyguluyosun peki ? ben yazdıgım gibi sebze ağırlıklı ekmezsiz bi diyet uygilicam çünkü ben diyete girdiğimde sürekli aklımdan ekmek geçiyo sürekli yiyesim geliyo. Zor kilo veren birisiyim bide o yüzden bitki çayına saldırdım resmen :))

bende ekmeği şekeri ve tatlıyı çıkardım hayatımdan..menü yazayım
sabah 1 dilim ekmek şekeriz çay veya şekersiz bitki çayı çok az peynir 1 tane domates
arada 2 kuru kayısı 1 cewiz içi
öğlen o gün ne yemek yapıyorsam az miktarda genelde sebze yemeği yapıyorum
akşamda öğlen yemek kaldıysa ondan yiyorum tabin daha az daha çok salata yiyorum
yeşilçay içiorum günde 2 defa ve nescafe içiyorum aralardan birinde ve bol su içiyorum 3 3,5 lt
ewde spor yapıorum leslie ve plates seti aldım ona başlıcam biraz kilo verince sarkma olması diye

bende ekmeği şekeri ve tatlıyı çıkardım hayatımdan..menü yazayım
sabah 1 dilim ekmek şekeriz çay veya şekersiz bitki çayı çok az peynir 1 tane domates
arada 2 kuru kayısı 1 cewiz içi
öğlen o gün ne yemek yapıyorsam az miktarda genelde sebze yemeği yapıyorum
akşamda öğlen yemek kaldıysa ondan yiyorum tabin daha az daha çok salata yiyorum
yeşilçay içiorum günde 2 defa ve nescafe içiyorum aralardan birinde ve bol su içiyorum 3 3,5 lt
ewde spor yapıorum leslie ve plates seti aldım ona başlıcam biraz kilo verince sarkma olması diye

ekmeksiz diyetimize hoşgeldik o zmn :) ben bugün başladım yürüyüşe gidecektim öle bir yağmur çıktı ki gidemedim. Evdede yapmadım açıkcası :D Bende videolarımdan yapmaya başlarım artk yarın. Bende platesin çok yararlı oldugunu okudum. vücudu sıkılaştırıyormuş gögüslerin dikleşmesini karnın düz ve bacaklarında daha güzel olmasını sağlıyormuş. bide çatlaklar geçmiyo maalesef onlarında incelip görüntüsünün azaltıyomuş. Bende 70 e falan düştüğümde yapmaya başlamayı düşünüyrm cnm.

maalesef çatlalaklar kaldı bize..ben şimdi çıkıyorum kızım çok huysuz onunla ilgilenmem lazım bu gidişle akşam yemeği yiyemicem kzıım sağolsun daha sonra bildiririm

maalesef çatlalaklar kaldı bize..ben şimdi çıkıyorum kızım çok huysuz onunla ilgilenmem lazım bu gidişle akşam yemeği yiyemicem kzıım sağolsun daha sonra bildiririm

Tmm cnm sen kızınla ilgilen bakalım müsait oldugunda yine konuşuruz :)

Herkese günaydın :) Çok geç kalktım maalesef :S

Dün maydanoz suyu içmiştim idrar söktürücü yağ yakıcı özelliği varmış. cidden idrar söktürüyo ^_^ Aslında maydanoz suyunun değilde kürünün yararlı oldugunu duydum bugünde maydanoz kürü yapıcam

Mazemeler:

-15-20 sap maydanoz
-1 limon
-1 su bardağı su

Yapılışı:

Maydanozu limonun suyunu ve 1 bardak suyumuzu bleander da çekiyoruz iyice ufalana kadar. yeşil bi su haline gelmesi lazım o zmn maydanoz kürümüz hazırr :)

Aç karnına içilmesi gerekiyomuş. özellikle sabah aç karnına :) Vücuttaki suyu dışarı attıgı için abartmadan az kullanmak gerek unutmayalım :)

Maydanoz kürü karaciğer yağlanmasınında önüne geçiyor hatta yağlanmayı ortadan kaldırıyormuş :)

Neyse ben kürümü yapıp kahvaltıya geçeyim tekrar dönerim :) :)

Maydanoz kürünü denedim sabah tadı iğrençti :S tam homajen bi karışım olmuyor. alt kısmı su bi üst tabakası posası en üst kısmıda köpüğü oluyo. az bişey zor içitim çünkü midemi bulandırdı :/

Kahvaltıda ise;
-Yumurta (1 adet)
-Az peynir
-Domates
-Çay

Kahvaltıyı geç yaptgım için bi öğün atlarım sanırım akşam 6 ya kdr anca acıkırım çünkü.

CAnım merhaba oncelıkle cıktıgın bu yolda sana basarılar dılerım bende 5 ay once 89 kılo ıle basladıgım zayıflama yoluna 71 kılo ıle devem edıorum 6 kılom kaldı dılersen sana yardımcı olabılırım :34:

CAnım merhaba oncelıkle cıktıgın bu yolda sana basarılar dılerım bende 5 ay once 89 kılo ıle basladıgım zayıflama yoluna 71 kılo ıle devem edıorum 6 kılom kaldı dılersen sana yardımcı olabılırım :34:

Çok tşk ederim :) Yardımcı olman beni çok mutlu eder tebrik ederim bu arada kalan kilonuda en güzel şekilde verirsin inşallah :)

Öğlen:
-Yeşil elma (kahvaltıyı geç yaptıgım için yemek yiyemedim)

Akşam:
-Özel tavuk (kendim 1 çay kaşıgı kadar yağ ve baharatlarla yapıyrm çok lezzetli bişey ;) )
-Patates püresi (yağ ve kaşar koymadan yapıyorum :D )
- Az yoğurt :)

Çok tşk ederim :) Yardımcı olman beni çok mutlu eder tebrik ederim bu arada kalan kilonuda en güzel şekilde verirsin inşallah :)

Öğlen:
-Yeşil elma (kahvaltıyı geç yaptıgım için yemek yiyemedim)

Akşam:
-Özel tavuk (kendim 1 çay kaşıgı kadar yağ ve baharatlarla yapıyrm çok lezzetli bişey ;) )
-Patates püresi (yağ ve kaşar koymadan yapıyorum :D )
- Az yoğurt :)

CANIM oncelıkle bırıncı kural bu ısı kesın ve net olark kafanda bıtreceksın ve ıradene hedefıne yaklasana kadar sahıp olacaksın

ıkıncısı gunde mutlaka 3 lt den asagı olmamak sartı ıle su ıcıceksın. hangı dıyetı yaparsan yap su ıcmıosan asla kılo veremezssın erıyen yagların vucuttan atılımuının baska bı yolu yok.

ucuncusu hayatından ıdeal kılona yaklasana dek seker ve sekerlı herseyden hamurısı makarna pılav patates gıbı yuksek karbonhodrat
ıceren besınlerden uzak duracaksın

sana ıstersen ornek menulerde olusturabılrm :34:

CANIM oncelıkle bırıncı kural bu ısı kesın ve net olark kafanda bıtreceksın ve ıradene hedefıne yaklasana kadar sahıp olacaksın

ıkıncısı gunde mutlaka 3 lt den asagı olmamak sartı ıle su ıcıceksın. hangı dıyetı yaparsan yap su ıcmıosan asla kılo veremezssın erıyen yagların vucuttan atılımuının baska bı yolu yok.

ucuncusu hayatından ıdeal kılona yaklasana dek seker ve sekerlı herseyden hamurısı makarna pılav patates gıbı yuksek karbonhodrat
ıceren besınlerden uzak duracaksın

sana ıstersen ornek menulerde olusturabılrm :34:

Bana yardımcı olman beni gerçekten çok mutlu etti tekrar tşk ederim :) Kesin kararımı verdim Bu sefer tam yapıp bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Bu kilolarla kendimi özgür hissedemiyorum bile :/
2. olarak suyu elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. yakın bi zamana kadar asitli içecek bağımlılığım vardı su içemiyordum direk kola gazoz tarzı şeylerle susuzluğumu gideriyordum bi olaydan dolayı tiksinince suya dönüş yaptım ama şu anda çok ta içimiyrm :)
3. olarak dediğin gibi patates haricinde ki ekmek hamurişleri makarna pilavı çıkardım :) şeker kullanmayan biriyim :)
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum İnşallah bu sefer başarıcam :)

Back
X