Kızlar moralim bozuldu ya( Kendimi bu aralar çok ağırlaşmış hissediyorum çok kilo almış gibi ama kıyafetlerim aynı bi farklılık yok kendimi iyi hissetmediğimden de tartılmıyorum.
Bunu sebebi sadece yemeği kısarak kilo veremeyeceğimi bildiğim halde hala düzenli spora başlamam( Artık gerçkten yer başlıcam ne gerekiyosa yapıcam.
Bunun bunalımı üstümdeyken bide ne göreyim. üniversiteden bi kız vardı kiloluydu üst kısmı çok kalındı. facebookta rastgele denk geldi aman allahım kız öyle bir zayıflamış güzelleşmişki ne göbek var ne tombul yanaklar 5-6 ayda evrim geçirmiş resmen( Sinirim bozuldu kendime. Millet isteğince yapıyo benim yaptıgım nasılsa normal yediğimin yarısını yiyorum ekmeği az yiyorum akşam az yiyorum diyerek sporuu BOŞLAYARAK kilo verme sürecinde olduğumu sanırıyrm kendimce. Artık yeter gerçekten spor yapmayı gözümde büyütmicem ve başlayıcam. Herkes başarıyor ben neden başarmayayım ki. Artık şu bi türlü göremediğim 80'lere inmek istiyorum sonra 70'ler Sonra 60'lar !!!!
tatlım üzülme sanırım senin durumunda olan birkaç kişi var bende dahil ben spor yaptığım halde diyeti birazcık boşladım kilo vermedim hissediyorum ama almadım da bunu hissettiğim içinde tartılmıyorum birde benim polikistik over problemim var adet olmadığım için karnımı davul gibi görünce daha bir moralim bozuluyo sporu lütfen bir şekilde sev benim sana dediğimi yap bir hafta sadece bir hafta sabah açık havada yürü ama sokak aralarında demiyorum :) daha sonrasında değişimi sende görüceksin lütfen bunu yap .ayrıca o gördüğün fotoğrafa üzülmemeli sevinmelisin bir insan daha zayıf ve mutlu diye gıpta ile bakmalısın tabiki ama üzülerek değil.heves et ve uygula yöntemiyle yaklaşmalıyız