neşeyi yaratmak istemen yeterli tatlış :)bu arada baya baya atta olmuş diyet neyse yarın proteinle beslen ve ekmek tüketme ve yeni aldığın plates setini kullan bir hafta lütfen asma dışarıda gezerken yanında kuru kayısı erik badem fındık taşı (ben öyle yapıyorum )açlık krizlerine birebir öğün zamanın geldiğinde ise(mecbur kalırsan) bir simit bir bardak ayran veya bir lahmacun bir ayran tüketebilirsin ama haftada bir kaç kez olmasın mümkünse yada bi yerlerde tavuklu balıklı salatalar yiyeceksin :)ümitsizliğe kapılmak yok bu arada dışarıya çıkınca bazen öyle kopukluklar olabiliyor..pazartesi günlerinin tartı günü olmasını istiyorum tabi herkes kabul ederse yada ortak bir karara varabilirz canlarımm :) bu arada sayfada birşeyden şikayetçiyim herkes düzenli olarak girmiyo eğer girse bu kadar kopukluk olmaz ve daha iyi gider![]()
Ahh canım ya plates setim hala kargoda gelemedi bi

O konuda haklısın düzenli girilemiyo En baştada ben maalesef :S İş aradıgım için dışarda oluyrm nete giremiyorm maalesef

Sabah:
-1 dilim kızarmış ekmek
-Biraz peynir
-Domates
-Çay
Öğlen: (Dışardaydım gittiğim yerde sadece market vardı :S)
-Form limonlu bisküvi
-Vişneli soda
Bu şekilde hafif geçiştirmeye çalıştımm. Az öncede 1 mandalina ile 3 susamlı çubuk yedim :)))