- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Eskiden giyerdim daha tatlı dururdu ama şimdi popom kocaman çirkin duruyor canimMayo degil de bikini mi giyinsen acaba?
Bende de canım tahta gibiBen o minnaklarla anca hafif destekli straplez bikini giyeniliyorum; zira çatal denen mucizevi varlık bende yok. Bildiğiniz uçak pisti.
Benimde hamilelikten önce boş 80 zor dolduruyodumSelam kızlar ...Maalesef göğüslerim çok küçük varla yok arası.Yaz geldi mayo alacağım ama hiç yakışmadığını düşünüyorum .Içten destekli alıyorum o da zamanla kayıyor falan çirkin duruyor .Siz küçük memeli kadınlar nasıl mayolar tercih ediyorsunuz ben bi kaç tane resim ekliyorum evdekilerine benzer
Bu nasıl canım olabilir miBen bu tarz kullaniyorum,orta kismi kapali ve destekli
Eki Görüntüle 2158620
Benimde hamilelikten önce boş 80 zor dolduruyodumŞimdi boş 100 olmuyo küçük oldukları dönemde göğsü dümdüz gelen değilde ara kısmı dekolteli bide önü fırfırlı gelen modellerden alıyodum.
Eskiden giyerdim daha tatlı dururdu ama şimdi popom kocaman çirkin duruyor canim
Turkuaz in aynısı var canım en rahat onda ediyorum zatenKüçüş göğse bulunur da ya emZirmekten sarkmış koca göğüslere nasıl bulunur??
Mavi olanı beğendim ben ayrıca
kime göre çirkin? tatile gidiyosun bence nasıl rahat ediyosan onu giymelisin.
gönderdikleriniz bana demode geldi. göğüs büyüklüğü önemli değil de daha şık modeller vardır.
https://www.ciceksepeti.com/angelsin-siyah-beyaz-sik-mayo bunun gibi mesela. destekli olduğu için göğüsler de büyük durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?