- 24 Haziran 2011
- 23.502
- 49.023
- 798
Adam asiri seviyor ya. Diger adami o oldurmus olmasin.
Benim kafa biraz degisik calisiyor da
Kuzenim severek evlendigi kocasini birakip evliyken internetten tanistigi birine kacti. Ayrica ikinci cocugun kactigi heriften olma ihtimali var. Kactigi adamin imkanlarini begenmeyince geri dondu ve kocasi da kabul etti. Bu bahsettigim olay da Istanbul'da falan gecmiyor yani Anadolu'nun koyden hallice bir kasabasinda geciyor. Suan hic bir sey olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar.
Olabiliyor yani.
Benim kafa biraz degisik calisiyor da

bence çok fazla mantık hatası var konuda.
bi kere ben hayatımda böyle godoş adam görmedim. aşık oldun git hee adam öldü neyse canım biraz daha kal..
bence siz bi kez daha aşık olun bakalım o kişi de ölecek mi ?
he bunca şeyin arasında takıldığınız tek şey de ailenize söylemiş olmasıysa diyecek bişeyim yok.
ayrıca ban yicem belki ama söylemeden duramıcam eğer bu konu gerçekse cidden midesizlikte çığır açmış bi kadınsınız gözümde.
Kuzenim severek evlendigi kocasini birakip evliyken internetten tanistigi birine kacti. Ayrica ikinci cocugun kactigi heriften olma ihtimali var. Kactigi adamin imkanlarini begenmeyince geri dondu ve kocasi da kabul etti. Bu bahsettigim olay da Istanbul'da falan gecmiyor yani Anadolu'nun koyden hallice bir kasabasinda geciyor. Suan hic bir sey olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar.
Olabiliyor yani.