minnettarlık duyduğum..

Adam asiri seviyor ya. Diger adami o oldurmus olmasin.

Benim kafa biraz degisik calisiyor da:deli:

bence çok fazla mantık hatası var konuda.

bi kere ben hayatımda böyle godoş adam görmedim. aşık oldun git hee adam öldü neyse canım biraz daha kal..

bence siz bi kez daha aşık olun bakalım o kişi de ölecek mi ?

he bunca şeyin arasında takıldığınız tek şey de ailenize söylemiş olmasıysa diyecek bişeyim yok.
ayrıca ban yicem belki ama söylemeden duramıcam eğer bu konu gerçekse cidden midesizlikte çığır açmış bi kadınsınız gözümde.

Kuzenim severek evlendigi kocasini birakip evliyken internetten tanistigi birine kacti. Ayrica ikinci cocugun kactigi heriften olma ihtimali var. Kactigi adamin imkanlarini begenmeyince geri dondu ve kocasi da kabul etti. Bu bahsettigim olay da Istanbul'da falan gecmiyor yani Anadolu'nun koyden hallice bir kasabasinda geciyor. Suan hic bir sey olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar.

Olabiliyor yani.

adam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla
tabi ki açtı, yaşadık ama diyorum ya yıllar geçti. hem ben zaten pişmanım cezamı da çektim belamı da buldum. belki dahası da vardır, sürekli gündeme gelmesi de zaten benim katlanmam anlamına gelmezdi, sürekli tekrar eden bir durum değildi

Adam tabiki biyerde falso vericekti. Mukemmel erkek yok zaten.

Mantik evliliginde seks yapiyo musunuz ya?
Benim bir tanıdık sevişmediklerini söylüyordu.
2 bebeden sonra ayırmışlarmışmışmışmış yatakları.:anne:
Ne kadar doğru bilemem...:KK14:

adam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla
tabi ki açtı, yaşadık ama diyorum ya yıllar geçti. hem ben zaten pişmanım cezamı da çektim belamı da buldum. belki dahası da vardır, sürekli gündeme gelmesi de zaten benim katlanmam anlamına gelmezdi, sürekli tekrar eden bir durum değildi

Bebeleri nasil yapmislar:kahve: ay ne bilim benim kafa almiyo mantik evliligini. Seks yapiyosan mantik olmuyo bence. Asik olmadigim adama ciplak tenimin temasi bile igrenc yani.

Bebeleri nasil yapmislar:kahve: ay ne bilim benim kafa almiyo mantik evliligini. Seks yapiyosan mantik olmuyo bence. Asik olmadigim adama ciplak tenimin temasi bile igrenc yani.
Benim tahminim evliliğin ilk yılları daha heyecanlı geçiyor o arada bebeler oluyor.
Sonra tartışmalar ve kırgınlıklar olunca aşk ve sevgi olmadığı için soğuyor insanlar.
Düşman gibi değiller mesela.
Ama aşık olmadıkları çok belli özellikle kadının.

madem yıllar olmuş bitmiş gitmiş neyin derdindesiniz şimdi? ne soruyorsunuz şimdi bize???

şaşıracak ne var..yalan söylememiş iftira atmamış.. adam doğruyu söyledi diye mi şaşırdınız ? sormuşlardır o da söylemiştir..
Komik bir ikilem hakkaten.

Evli iken aşık olduğunuz ( i.e, evli bir kadına yeşil ışık yakan) adam mefta olmasaydı, aileniz niye ayrıldığınızı anlamayacak mıydı ki? Diğer ilişkiye başlamak için 1 sene bekleyip, aa sonradan tanıştım ayağına yatmıyacaktınız herhalde.

Eşinizi de fazla large gördüm. Kadınsızlıktan ölse bile birinin 2. terci olmak, sadece daha iyisini bulamadığı için sana katlanladığını bilmek, ve buna rağmen illede evli kalmak istemek... Adam sıfatına yakışmıyor.

Bence o yüzden birbirinize uygunsunuz. Kimse kimseye fazla değil.

rica ederim.
başkaca sıkıntıların olduğu çok belli.
ama boşanmak ta istemiyorum diyosun.
o sebeplerden dolayı ayrılamıyomusun eşinden.
eşin sana çok baskı yapıyor muhtemelen ve de ciddi sorunları olan bir insan.
ya bağımlılıkları var -sen de yazmıştın ama bunu mu kastettin bilmem-
ya da ciddi psikiyatrik sorunları var.
eğer baskı ve tehdit altındaysan ailenden yardım iste.

o sebeplerden dolayı ayrılamıyor değilim..yaşadığım onca sıkıntıda hep yanımda olduğu, merhametli davrandığı için minnettarım ve onunla birlikte olmayı seviyorum. ama hem benim ölümüne mutsuz olduğumu göre göre vazgeçmedi daha öncesinde benden şimdi de zor durumda bıraktığı için kızgınım sadece

tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun da ben asıl sorunu çözemedim ki.Sorun böyle bir evliliğin olması mı öldürülen sevgilin mi yoksa bunun ailelere söylenmesi mi ?? hangisi senin için sorun onu anlamadım ben.

değişik bir hikaye... adam sizi çok seviyor ve bunun gereklerini sonuna kadar yerine getirmiş. sizin tavır olarak biraz daha ikinizi düşünerek bu evliliği daha mutlu bir seviyeye taşıma zamanınız gelmiş de geçiyor benden söylemesi...

Eşinizi sevmeye çalışın. Zaten adam bi gün çıkıp birine aşık oldum hadi aynı fedakarlığı yap dese bu sefer ona aşık olacaksınız da önce bi yaşamanız lazım:63::KK12:

:110: o nasıl bir şeymiş ya?
Bilmem kaç yaşında insanlar sex yapıyor.
Dürtüleri yok mu bu insanların?

Sen ilginçsin kocan senden daha ilginç.
Aşkımdan ölsem de gururum hep ön plandadır.
Bir de ben işkillendim kocandan.
Bu kadar çok şeyi sineye çekmesi normal değil.
Bir gün çok fena elinde patlar demedi deme.

herkes buraya kendi seviyesinde ya da seviyesizliğinde yorum yazıyor. ben pişkin pişkin oh olsun adam kullandım çizgisinde bi ifade yazmadım. pişmanım hem de çok, hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. düşmez kalkmaz bir Allah, kimse neydim demesin ne olacağınızı bilemezsiniz.

herkes buraya kendi seviyesinde ya da seviyesizliğinde yorum yazıyor. ben pişkin pişkin oh olsun adam kullandım çizgisinde bi ifade yazmadım. pişmanım hem de çok, hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. düşmez kalkmaz bir Allah, kimse neydim demesin ne olacağınızı bilemezsiniz.
ailenin biliyo olmasını dert etmen yadırgandı haliyle.
üstelik kimse sana bişey demezken.
anlattıklarında boşluklar var.
tam olarak şikayetin ne ben anlayamadım.
eşin seni bu kadar korurken bu konuda niye açığını vermiş ona takılmışssın.
ama bu da mantığa sığmıyor.
sana yaptığı fedakarlıkları kendin sayıyor minnettarım diyorsun.
ee o minnetarlık bunu da görmezden gelmeni gerektiriyor bence.
çünkü sen bi zarar görmüş değilsin aksine tek kelime edilmemiş sana.
ben hala fikrimdeyim eşinin taşıyamadığın başkaca ciddi sorunları var.
öbür adamın öldürülmesi olayını biraz daha açsan.
bak eşin zan altında kaldı burada.
faili belli mi hapiste mi.
bunları belirtirsen böyle uzayıp gitmez bu sorgu

ailenin biliyo olmasını dert etmen yadırgandı haliyle.
üstelik kimse sana bişey demezken.
anlattıklarında boşluklar var.
tam olarak şikayetin ne ben anlayamadım.
eşin seni bu kadar korurken bu konuda niye açığını vermiş ona takılmışssın.
ama bu da mantığa sığmıyor.
sana yaptığı fedakarlıkları kendin sayıyor minnettarım diyorsun.
ee o minnetarlık bunu da görmezden gelmeni gerektiriyor bence.
çünkü sen bi zarar görmüş değilsin aksine tek kelime edilmemiş sana.
ben hala fikrimdeyim eşinin taşıyamadığın başkaca ciddi sorunları var.
öbür adamın öldürülmesi olayını biraz daha açsan.
bak eşin zan altında kaldı burada.
faili belli mi hapiste mi.
bunları belirtirsen böyle uzayıp gitmez bu sorgu
fail belli ve davası sürüyor, göz önünde olan bi olay. afişe etmek istemiyorum, medyada yer almıştı.
kimse bana bişey demiyor mu? yapmayın ne kadar seviyesiz yorumlar yapıldığını görmediniz herhalde. şikayet etmiyorum bu durumda ne düşünürdünüz ne yapardınız diye sordum..taşıyamadığım başka ciddi sorunları yok inanın, karakter problemleri var zıt karakterler olmamızdan kaynaklı. üstelik aşık olduğum adam öldürüldükten bir ay sonra iş için yurtdışına çıktım o süre zarfında boşanma işlemleriyle ilgilenecek gücüm olmadı.gidince de arkama bile dönmek istemedim o kısım da bu şekilde gelişti, yoksa onla olmadı bunla devam ediyim gibi bi mantıkla hareket etmedim. eşim de gerçekten sevgisi için mücadele etti

Back
X