minnettarlık duyduğum..

fail belli ve davası sürüyor, göz önünde olan bi olay. afişe etmek istemiyorum, medyada yer almıştı.
kimse bana bişey demiyor mu? yapmayın ne kadar seviyesiz yorumlar yapıldığını görmediniz herhalde. şikayet etmiyorum bu durumda ne düşünürdünüz ne yapardınız diye sordum..taşıyamadığım başka ciddi sorunları yok inanın, karakter problemleri var zıt karakterler olmamızdan kaynaklı. üstelik aşık olduğum adam öldürüldükten bir ay sonra iş için yurtdışına çıktım o süre zarfında boşanma işlemleriyle ilgilenecek gücüm olmadı.gidince de arkama bile dönmek istemedim o kısım da bu şekilde gelişti, yoksa onla olmadı bunla devam ediyim gibi bi mantıkla hareket etmedim. eşim de gerçekten sevgisi için mücadele etti
kimse den kastım aileniz eşiniz.
buradaki yorumlar değil:))
şu durumda ben de tam anlayamadım dert ettiğin noktayı.
o sebeple altında bişeyler aramaya başlamıştım:))
o zaman geriye senin hazmedememen kalıyor bitek.
madem büyük başka sorunlar yok.
herşeyi taşıdı da bunu neden taşıyamadı beni aileme anlattı diyorsun.
daha önce de yazdım kızınız bitiriyor ben onu terketmiyorum demek içindir.
başak bir adamın varlığını bildiği halde seni her haliyle kabul etmiş bir insan bu.
bırak ta onu da söylemiş olsun.
kimse bişey dememiş derken üzerinize gelinmemiş hırpalanıp zarar görmemişsin.
daha ne istiyosun ki.kapatmışlar mevzuyu.sünger çekmişler.
daha fazlasını istemek doğru mu eşinden.

Kızlar, diyelim ki karşı tarafın ısrarıyla mantık evliliği yaptınız. Adam sizin ona aşık olmadığınızı biliyor ve 'ilerde birgün başkasına aşık olma ihtimalini göze alarak seninle bir hayat kurmak istiyorum, öyle birşey olursa sana yolun açık olsun demeye hazırım' bile diyiyor. Evliliğinizde hiç mutlu değilsiniz gel zaman git zaman başka birine deliler gibi aşık oluyorsunuz. Evlendiğiniz adama bunu söyleyerek ayrılma sürecine giriyorsunuz. Dilekçeye vermek istediğiniz gün işlemler yetişmiyor ertesi güne kalıyor ve o gün aşık olduğunuz adamın öldürüldüğünü öğreniyorsunuz. Aileler boşanma olayından haberdar oluyor. Bir takım özel durumlar nedeniyle eşiniz kağıt üstünde evliliğin kalmasını öneriyor.(sizin yararınıza olduğunu düşünerek) Bu süreçte inanılmaz destek oluyor ve kendi aşkı için insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu adam sizi tabiri caizse b.k çukurundan kurtarmış( o olmasa hayatınızda çok kötü bir insan olabilirdiniz) hayatınızda kimsenin sunmadığı desteği sunmuş, maddi manevi hep yanınızda olmuş.. Ona inanılmaz minnettar hissediyorsunuz kendinizi. Tekrar gel zaman git zaman oluyor evli olduğunuz adamla devam etme kararı alıyorsunuz.Bir süre sonra öğreniyorsunuz ki; boşanma muhabbetleri esnasında ailenize sizin bi başkasıyla ilişkiniz olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğinizi anlatıyor ve bunu yeni öğreniyorsunuz.
not:Şu an ufak tefek karakter farkından kaynaklanan problemler haricinde bir sorun yok
dipnot:lütfen yıkıcı yorumlar yazmayın..yaşadıklarımdan yeterince pişmanım
söz konusu durumda kanaatiniz-tepkiniz ne olurdu?
film senaryosu gibi bu konu içeriğii

naptin da boyle bagladin kendine bu adami? nasil vazgecmemis.

Böyle durumlar olabiliyor hayatta .
Bizim de mahalleden evli kadın, komşunun kocasiyla yatakta basildi. Iki tarafta bosanmadi adam kadınla hala evli .
Çok sevdigi için mi , çocuklar için mi bilemem orasını.
Zaten mantık evliliği bana çok saçma geliyor . Aşk sevgi olmadan hayat mi geçer ?

kimse den kastım aileniz eşiniz.
buradaki yorumlar değil:))
şu durumda ben de tam anlayamadım dert ettiğin noktayı.
o sebeple altında bişeyler aramaya başlamıştım:))
o zaman geriye senin hazmedememen kalıyor bitek.
madem büyük başka sorunlar yok.
herşeyi taşıdı da bunu neden taşıyamadı beni aileme anlattı diyorsun.
daha önce de yazdım kızınız bitiriyor ben onu terketmiyorum demek içindir.
başak bir adamın varlığını bildiği halde seni her haliyle kabul etmiş bir insan bu.
bırak ta onu da söylemiş olsun.
kimse bişey dememiş derken üzerinize gelinmemiş hırpalanıp zarar görmemişsin.
daha ne istiyosun ki.kapatmışlar mevzuyu.sünger çekmişler.
daha fazlasını istemek doğru mu eşinden.

haklısınız kusura bakmayın yanlış anladım. ailem hala o kadar anlayışlı yaklaşıyorlar ki yerin dibine batasım geliyor iyice. insan bu şaşar da yaşadıkların seni bağlar mutsuzsan seni üzüyorsa devam etme diye yaklaşıyorlar.bişey istemiyorum bu kadar iyilik fazla geliyor belki bilemiyorum:( konuşabileceğim kimse olmadığı için buraya yazdım kabataslak, boşluklar kalmış evet ama onu da hayal gücüyle dolduran doldurmuş:) çok teşekkür ederim

adam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla

bu olaylar olduktan sonra 1 ay içinde ben iş için yurtdışına çıktım, boşanma işlemlerini halledicek gücüm yoktu. uzun süre görmedik birbirimizi

Adam onca şeyi yapmış etmişte, kalkmış millete baska iliskisi var diye ayrılmak istiyoda demiş. Anlamadım bu mantıktan bişey. Demekki çokta iyi değilmiş yani demek geçti içimden ne yalan söyliyim.

Kendi gururun için boşanmalısın. Hani ayrılan kişilerin klasik cümlesi vardır ya. Sen onu gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin.
'Sen benden daha iyilerine layıksın.'

Kendi gururun için boşanmalısın. Hani ayrılan kişilerin klasik cümlesi vardır ya. Sen onu gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin.
'Sen benden daha iyilerine layıksın.'
neden kendi gururun için dediniz?

mideler konya ovası diyorum, ne denilebilir ki. iki tarafta inanılmaz genişmiş. midem bulandı

neden kendi gururun için dediniz?

Yaptığınız onca şeye rağmen ve tam ondan ayrılacakken, yanına gideceğin adam öldü diye, kocana geri dönüyorsun.
Sen kocanı sevmiyorsun ki, hiç mi gururun yok senin? Bir kere gitme kararı alan, herşeyi düşünmüştür. Gitme kararı almak zordur. Tabii en zoru herşeyi yutup, tüm söylediklerini unutup, geri dönmek...

Hiç mi gururun yok dedim, evet, hiç mi yok hakikaten? Sevmediğin, terkedeceğin adama, bu kadar mı muhtaçsın, bu kadar mı mahkumsun?

Çocuğun da yokken, yaşın da bu kadar gençken... Hadi şimdi kaldın, ya sonra? Yine aşık olacaksın, bak gör! Yine terketmek isteyeceksin onu.

Gururun varsa, kendi hayatını kurarsın. Sonra zamana bırakırsın, haaa, aşık mı oldun, kime ne, OL!
Çok mu sevdin, git ona, kime ne?
Ama şimdi evlisin! Olmaz, ahlaka uymaz.

haklısınız kusura bakmayın yanlış anladım. ailem hala o kadar anlayışlı yaklaşıyorlar ki yerin dibine batasım geliyor iyice. insan bu şaşar da yaşadıkların seni bağlar mutsuzsan seni üzüyorsa devam etme diye yaklaşıyorlar.bişey istemiyorum bu kadar iyilik fazla geliyor belki bilemiyorum:KK43: konuşabileceğim kimse olmadığı için buraya yazdım kabataslak, boşluklar kalmış evet ama onu da hayal gücüyle dolduran doldurmuş:) çok teşekkür ederim
çok şanslısın bunun kıymetini bil.
eşinden memnun olduğun konusunda ikna olmadım gerçi:))
minnet baş rolde.
senin bileceğin şey.
mutluyum da diyosun bi yandan.
benim de aklım karıştı:))
seni rahatsız eden altta yatan sebebi bulamadık henüz:))

Cok tuhaf bir evlilik.
Esin ilk gubden baskasina asik ilursan gidebilirain diyor garip..
Asik oluyirsun adam saygi duyuyor.
Sevgilin oluyor tekrar sahip cikiyor.
Adamda sana asla asik degik net.baba sefkatiyle sahip cikmis.asik olan kiskanir sevgiline ya da sana maddi manevi zarar verirdi oyle kenara cekilmezdi.
Soz neden evlisiniz onu cozemedim ben

Kocasından dayak yediği, aldatıldığı halde " ben onu çok seviyorum, boşanamam " diyen kadınların sevgisine asla inanmam . Çıkarları vardır ve onun için vazgeçemiyorlardır.Sizin kocanız içinde aynısını düşündüm. Ya ailenizçok zengin, ya çok iyi kazanıyorsunuz, veya başka bir çıkar. Ben böyle sevgi olacağına inanmıyorum. Seven insan kıskanır, gurur yapar.

çok şanslısın bunun kıymetini bil.
eşinden memnun olduğun konusunda ikna olmadım gerçi:))
minnet baş rolde.
senin bileceğin şey.
mutluyum da diyosun bi yandan.
benim de aklım karıştı:))
seni rahatsız eden altta yatan sebebi bulamadık henüz:))
şanslıyım evet.çok sağolun.haklısınız diğer tespitlerinizde de

Yaptığınız onca şeye rağmen ve tam ondan ayrılacakken, yanına gideceğin adam öldü diye, kocana geri dönüyorsun.
Sen kocanı sevmiyorsun ki, hiç mi gururun yok senin? Bir kere gitme kararı alan, herşeyi düşünmüştür. Gitme kararı almak zordur. Tabii en zoru herşeyi yutup, tüm söylediklerini unutup, geri dönmek...

Hiç mi gururun yok dedim, evet, hiç mi yok hakikaten? Sevmediğin, terkedeceğin adama, bu kadar mı muhtaçsın, bu kadar mı mahkumsun?

Çocuğun da yokken, yaşın da bu kadar gençken... Hadi şimdi kaldın, ya sonra? Yine aşık olacaksın, bak gör! Yine terketmek isteyeceksin onu.

Gururun varsa, kendi hayatını kurarsın. Sonra zamana bırakırsın, haaa, aşık mı oldun, kime ne, OL!
Çok mu sevdin, git ona, kime ne?
Ama şimdi evlisin! Olmaz, ahlaka uymaz.
onca yaşadığım şeyden sonra güvenli buldum belki kocamın yanını, kıskanmadı tepki vermedi falan da değil. elinden geleni yaptı ama bütün yaptıkları beni daha da itekledi.dediğim gibi ayrılma kararından sonra ölüm olayı gerçekleşti ve ben bi süre hayattan koptum hiçbişey için gücüm yoktu kısa bi süre sonra da yurtdışına çıktım.psikolog desteği de aldım herkesin ortak kanaati benim uzaklaşmam ve bi süre sakin kafayla düşünmemdi.
tekrar bi başkasına aşık olma ihtimalini düşündüm onu göze alarak devam etme kararı aldım yapabileceğimi düşündüm.
muhtaç ya da mahkum değilim:( çok sağolun

Valla banada kitap denemesi gibi geldi.güzel hikaye ama daha yaratıcı olunabilir.mesela adam zamanla başka birine aşık olsun ve şimdiki onu sevmeyen karısı onu gerçekten sevmeye başlasın..yani olaylar tersine dönsün...:işsiz:

Back
X