• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Endokrin doktoru iyi demis gercekten test mest yapmadan karsidan bakarak nasil anlamis erkek tipi dokulme oldugunu bendede vitaminler eksik ne zaman yukselir bu vitaminler ya bi diyet yaptim yaomaz olaydim burnumdan geldi ilaclarini birakma canim ne kadar sure oldu kullanali
Tam 1 ay oldu canım benim psikolojim bozuldu ya İnan 3 ay sonra kontrolüm var bakalım sonuçlar nasıl olucak

nıye dr anlayamaz mı...cıldırıcam anlım,yan taraflar açıldıkça Kıbrıs harıtasına dondu..sacımı bı bağlıyorum 3 cm kalınlık
Senin kendini kontrol etmen lazım günlük dökülmeyi burada bir doktor tavsiyesi vardı ama Ankara'da saç ekimi için çok memnun kalmışlardı doç.dr.serdar gökrem

Biotini hiç bilmiyırum. Eşim ve kardeşim minoksil kullandı bayağı işe yaradı. Dökülmeyi durduruyor hatta saçda çıkarıyor. Şimdi kötü haber bırakınca eskiden dökülmesi gereken kıllar hepberaber gidiyor. Gecici etki yani.

Back
X