Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım benim saçlarımda belirli bi açılma falan yok ama seyrek gözüktüğünü düşünüyordum. Solgarın snh sini günde iki kez, biotinini bir kez kullanıyordum ayrıca redoxin at kuyruğu şampuanı ile yıkıyordum. Hala da kullanırım. Bir de ne zaman fırsat bulsam saç maskesi ya da vazalin sürüp bazen bi gün bile beklettiğim oldu. Ekstra saç çıkardı mı bilmem ama baya gür ve sağlıklı gösterdi. Ayrıca çabuk uzadı. Fakat bir süre sonra hem çok sıkıldım hem de pahalı geldi bıraktım şuan sadece şampuanı kullanıyorum. Maskeyi vazalini hala sürüyorum.

Atarm tabiki ama sackiran olmasi gerekiyor siz bir eczaneyle görüşün belki kargoyla yollar

eşinize geçmiş olsun 8 yıllık mazimiz var sackiran la stres flan dendi de bence mantarı n yayilmasiydi bu ilaçta mantarı yok etti saç kas sakal hepside geldi şapkayla geziyordu kocam tek isteğim saçlarının çıkmasiydi çünkü stres dendikce kaynanm beni sebep biliyordu sonuç olarak isteğim oldu ancak benim saci cikarsa diye adaklar adadigim kocamla şimdi mahkemelik olduk bosnaiyoruz
Hayatta herseyin hayırlı si kızlar inanin hicbisey fazla kafaya takacak kadar değerli değil
Aaa öncekikle size de geçmiş olsun. Eşinizle umarım hakkınızda hayırlısı olur. Eşime de stres dendi ama baya azaldı. İlacın ismini ya da tarifini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim. Eşinizle durumunuz için cidden üzüldüm, hayırlısı nasılsa öyle olur umarım

Eski eşime denemdigimix yöntem kalmamıştı işin kortizon ebe karı ilaçları berebrler hocalar hacamatlar neler neler ama çareyi bir eczanede sarı koyu bir ilaçla kesin olarak bulduk
Şimdi okudum vazelin falan karıştırılan bir ilaç mı? Onu denedik saçına iyi geldi ama sakalımda işe yaramadı. Yapan eczanenin numarası falan var mı? Ya da ne ilacı olduğunu biliyor musunuz

Sac dokulmesi icin mezoterapi tavsiye edilio. Bir de cok yipraninca da saclar dokulmeye megilli oluo sanirim. Yaklasik iki haftadir sac duzlestiricimi kullanmiorum ve nerdeyse hic dokulmuo diyebilirim kendi sacim icin. Her elimi attigimda sac gelirdi suan yok.

Sayfalari okumadim.öneren olmuştur mutlaka.bulabilirsen hakiki zeytinyağı sür .
Bende üniversite hazırlık döneminde yasamistim sac dokulmesi hatta akabinde egzama .hakiki zeytinyağı hindistan cevizi yağı ve badem yağı karışımı kullandım .
Epey faydasını gördüm .
Cok geçmiş olsun .

Hormon bozukluğunuz erkeklik hormonu mu birde demir eksikliği için hangi ilaçları kullandınız
Troid hormonu ama tetesteron da üst sınıra yakındı. Actiferrin diye bir ilaç kullanmıştım ama isviçre'deydim o zaman burda aynı ilaç var mı bilmiyorum. Zaten doktorun verdiği bir ilacı kullanın. Demir iğnesi de var daha etkili. B12 ye de kesin baktırın kanda

Back
X