öncelikle
troidlerinize baktırın
troidlerde problem var ise sofra tuzu ve süt ürünlerini minimuma indirin
ve troidnize göre beslenin
benim 6 yıl öncesine kadar ciddi saç dökülmem vardı
(banyodan sonra dökülen saçlarıma ağlıyordum

Allah bidaha göstermesin o günleri)
neyse yakalşık 2 ay boyunca kullandıklarımı anlatayım
1--öncelikle saç tipime uygun bitkisel şampuan aldım
2--yarım litrelik su şişesinin yarısını doldurdum o şampuanla (dolu şampuanın içine katmadım yani)
3--3/4 diş sarımsağı dövüp içine kattım (dövdüm yağı çıkıyor ya hani dilimlemekten daha içime siniyor dövmek)
4--içine 1 kapat çamterebentin kattım (çamterebentin yağı da olur esansı da olur)
bunu akşam hazırladım bir sonraki akşam kullanmaya başladım (ama arada sürekli her banyoya el yıkma vs. için girdiğimde çalkaladım) kullanmadan öncede çalkaladım
uyarılarım !!!
1-- saçımı bu şampuan dışında şampuanlamadım kuruyunca kokusu gidiyor hergün yıkanmana gerek yok normalde ne sıklıkta yıkanıyorsan yeterli (ama senden sonra banyo feci kokuyor sabaha kadar)
2-- saçımı şampuanlayınca birkaç dakika bekledim beklemeni tavsiye ederim
3-- hayırlayacağın şampuan dokunduğu yeri kıllandırıyor vücudunda beklememesine özen göster ben şampuanlayınca beklerken lifleniyordum ama saçıma bone takıyordum ya da kafamı öne eğiyordum
4-- 2 ay devam et sonunda sarımsağı çıkar şampuandan ama bitkisel şampuana devam et
5-- eğer bu dönemde düğün vs. gidersen saç yaptırırsan çok zor açılır 1 su bardağı sirkeyi kafana boca et (sirke normal yemeklerimize kattığımız elma sirkesi
)
minik saç çıktı büyümedi bırakmasam mı gibi düşünme eğer saçına çok işlem yaptırmazsan (boya ya da sürekli maşa vs. gibi) o saçlara hiçbirşey olmuyor büyüdükçe güçleniyor
ben pek saçıma işlem yaptırmadım o yüzden o minik saçlara birşey olmadı çok şükür büyüdüler kalınlaştılar büyüdükçe ama o minik saçlar varya ilkden cılız çıkıyor o cılız hallerine bile bayılıyordum
çünkü çok saçım dökülmüştü