Minyon bayanlar nereden alışveriş yapıyorsunuz?

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.188
333
40
ben minyon bir genç kız olduğum için her yerden alışveriş yapamıyorum.Daha çok Adil Işık,Zara,Mango'yu tercih diyorum.Siz nerelerden alışveriş yaparsınız?

neden minyonlarda kolaylıkla kıyafet bulabiliyorlar üzerlerine göre....
bende minyonum ama hiç öyle bir takıntım olmadı..
kıyafetlerde hiç zorluk çekmem..bedenime göre mutlaka vardır
kotlarda felan boy uzun gelir.onlarıda uçlardan kestirdimmi tamam..
yani minyonlara göre kıyafet sadece marka olan yerlerde satılmıyor..
siz sadece buralardamı bulabiliyorsunuz kendinize göre kıyafet..

bende minyon tipli bir bayan olarak her yerde kıyafet bulabiliyorum pantolonların paça bölümü uzun geliyor kestiriyorum.

Son düzenleme:
siz de minyon musunuz :P şaka bi yana ufak tefek olup kıyafet bulmak çok zor. :12:
154 cm 42 kiloyum.
çok sıkıntı çekiyordum ama Mango outlet, Xside ve adil ışıkta 34 bedenler tam oluyor bana. 36 da uygun geliyor çoğunlukla.
kotlarımı da colins in outletlerinden alıyorum.boyları tabiki uzun geliyor ama Size 25 olanlar belime tam geliyor..

boyum 163 kilom 55

canım 163 boyla pek de minyon değilsinki ben 165 im keşke az daha minyon olsaydım diyorum çok çok hoşuma gidiyor çünkü minyon tipliler bende öle olmak isterdim pek sıkıntı yaşayacağını samıyorum ama yaşıyosun demekki canım ben 165 im heryerden alışveriş yapabiliyorum

Son düzenleme:
mesela huzur magazasına gittiğimde s beden falan üstümden düşüyor:( yada diğer magazalara gittiğimde hatta bazen mango bile oturmuyor ama Adil ışıkta ve Zarada örneğin bütün kıyafetler tam üzerime oturuyor

ben de minyonum her yerde bulabiliyorum canım..boy 1.55 kilo 46 benim de.
buna rağmen sorun olmuyor hiçbir yerde:) sadece pantolonlar boydan uzun geliyor her pantolona paça yaptırıyorum tek sıkıntı bu:9: kotları Ltb, Colins ve Bershka'dan falan alırım genelde. Özellikle Pull&Beer'ın kotları öyle küçük kalıplarki içine giremedeğim bir sürü kotu var:78: mangonun ve kotonun kalıplarının büyük olduğunu düşünüyorum oradan pantolonları 34 beden alıyorum daha iyi oturuyor.

Bende minyon' um :)
Genelde heryerden kıyafet bulabiliyorum o problem olmuyor da bende bershka, mango, zara, oxxo, adL' den giyiniyorum genellikle.

bende baya minyonum 1.50 boyundayım. Etek bulmakta zorlanıyorum şöyle güzel ve gömleklerimle giyebileceğim etekler ama hep belden bol geliyor. Kısaltsam boyu pilesi felan oluyor bozulacal diye yaptıramıyorum. Ama üst için herşeyi buluyorum. Genelde adil ışık, lcw, mango ve koton giyiniyorum. Abiye elbise de chima var avm de ordan yapıyorum bedenleri çok küçük.

boy ve kilomuz çok yakınmış jelibon85
LCW hariç her yerin kalıpları oluyor onların kalıpların da maşallahı var zaten kocaman
almanyadayken bulamazdım bazen çünkü ucuzcu yerlerin 34 bedeni olmazdı (oranın 34ü buranın 36sı)
bi ara netten bakmıştım da 36 beden kalıpları 89 65 91 filanmış beden ölçüsü olarak bu da benim ölçüm zaten bu nedenle olmaması imkansız
-hoş şimdi ilaçla biraz kilo aldım ama normal halimle her yerde buluyorum-

Back
X