- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Hahahah :) aklıma gelmedi valla yaprak için başka malzeme:) nane yaprağı da olurdu ama :) ya da gerçek gül yaprağı da kullanabilirdim ama tamamen yenebilir bi tabak olsun istedim:)ellerine sağlık sunumun yabani güller den de olsa çok güzelçok güldüm :))
cok güzel görünüyor tadida öyledir muhakkakellerinize saglik
basarilar dilerim
Ayyy:) keşke ikram edebilseydim:) teşekkür ederim:)yarın bende yapıcam canım ıspanaklı börek çektii ellerine sağlık
ben sunum konusunda çok beceriksizim yaHahahah :) aklıma gelmedi valla yaprak için başka malzeme:) nane yaprağı da olurdu ama :) ya da gerçek gül yaprağı da kullanabilirdim ama tamamen yenebilir bi tabak olsun istedim:)
Domateslerin herhangi bir anlamı yok tamamen bol bol yemek için
Çok teşekkğr ederim bu arada:)
Amaaan:) önemli olan lezzeti:) belki de sana öyle geliyordur. Sen katıldın mı yarışmaya:)ben sunum konusunda çok beceriksizim ya
İlahi agnesTeşekkür ederim
Yabani gülümün yanında çay demliym mi sana misafircik ol geeeeeeel baaaaanaaa
el açması mıydı hazır yufka mıydıKocama yaptim ilk borekti buondan bnde yeri ap ayri bu tarifin
katıldım bu ikinci kek e de katılmıştım bağımlılık yapıyorAmaaan:) önemli olan lezzeti:) belki de sana öyle geliyordur. Sen katıldın mı yarışmaya:)
el açması mıydı hazır yufka mıydı
Bizde goreydik iyiydi o marifetleriniO zmn tembel avraddimbundan sonra el acmasi yaptim @
Na zaman hacııııSana ozel yapacam
İlahi agnes
Güllerin pek güzel .
Hep yaptıgım bir börek türü nefis , eline sağlık .
ellerinize sağlık BAŞARILARR..
herzaman yaparim bu boregi ,
lezzeti muhtesem olur ,
gorsel 10 numeroooo
ellerinize saglik.basarilar dilerim
sunum ne güzel olmuş öyle ya ellerinize sağlık
minyonları bir oturuşta yerim hahhha
ellerinize sağlık başarılar
Na zaman hacıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?