• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon tiplilik?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Tekrar rahatsiz ediyorum sizi sorunlarimla kusura bakmayin ama bu sayfayi ve sizleri cok seviyorum :)

Sorunuma gelince kendimi bir genc kiz gibi görememem.. Hissediyorum tabii ki dişi oldugumu.. ama minyon, çocuksu tipimden dolayi kendimi pek begenmiyorum.. bir genc kiz gibi degilim.. boyum 158 sadece ve 56 kiloyum.

Hatta yilda 2 kez fln gördügüm ailem bile beni baskalariyla kiyaslayip sen niye böyle kücük kaldin derler.. hatta bundan 3-4 ay önce et almaya gittigim kasap amca bile bana sen niye bu kadar cirkin kaldin filanca memleketin kizlari guzeldir dedi, aglamamak icin kendimi zor tutmustum.. cok kötüyüm :( kimsem yok ilgi zaten görmüyorum.. birde insanlar beni böyle görüyor iste ufak tefek cirkin diye :(

Kasap amca da çok luzumsuzmus.aklina gele gele bu muhabbet mi gelmiş.niye çirkin olasın ki kendine güven.ayrica ben de minyon tipliyim.cok ise yarıyor.su an 34 yaşındayım,20 lerimde gösteriyorum 2 çocuğum var,herkes bekar zannediyor 2 çocuğum olduğunu duyunca şok oluyorlar.cok hoşuma gidiyor bu.minyon tiplilik bir avantaj

Ay bende iriyim :) Napalim oturup aglayalim mi? Rahatsiz olan öteye çevirsin kafasını. Biz herzaman güzeliz. Takma hiç bacım

Minyon tipli olunca kısmet bulamama gibi bir sorun yok eski konunuzun devamı gibi bu yav.Özgüven sahibi olun ve buna bile bakıyorlar bana nasıl bakmazlar gibi triplere girmeyin lütfen :)

1 58 boy, 56 kilo nasıl minyon oluyor ki?
Kasap saçmalamış o ayrı da , benim gözümde pek minyon bir tip canlanmadı.

158 boy Türkiye için çok normal. ama biraz kilo vermeyi deneyebilirsiniz, ince olduğunuz kadar uzun gözükürsünüz. 158 cm için 56 kg fazla...
ayrıca bence tipin değil davranışların ve tavrın seni küçük gösteriyor. kasap amca ne demek? 10 yaşından beri kimseye bakkal amca falan gibi şeyler demedim. olgun davran bence biraz.
boy ve kg olarak da gerçekten kafaya takılacak bir küçüklüğünüz yok
ben 158 boy 46 kg'idm. şuan hamilelik sebebiyle koca göbekli oldum :))

İltifat almak için mi yazdın?

Kıymıyorum, Ciddi anlamda merak ettim

Tekrar rahatsiz ediyorum sizi sorunlarimla kusura bakmayin ama bu sayfayi ve sizleri cok seviyorum :)

Sorunuma gelince kendimi bir genc kiz gibi görememem.. Hissediyorum tabii ki dişi oldugumu.. ama minyon, çocuksu tipimden dolayi kendimi pek begenmiyorum.. bir genc kiz gibi degilim.. boyum 158 sadece ve 56 kiloyum.

Hatta yilda 2 kez fln gördügüm ailem bile beni baskalariyla kiyaslayip sen niye böyle kücük kaldin derler.. hatta bundan 3-4 ay önce et almaya gittigim kasap amca bile bana sen niye bu kadar cirkin kaldin filanca memleketin kizlari guzeldir dedi, aglamamak icin kendimi zor tutmustum.. cok kötüyüm :KK43: kimsem yok ilgi zaten görmüyorum.. birde insanlar beni böyle görüyor iste ufak tefek cirkin diye :KK43:

Kısa olmak başka minyon tipli olmak başka.. ufak tefek yaşından küçük gösterenlere minyon denir ki tatlı güzel de olurlar.. kısa olmak farklı bişey ama insanı çirkin yapmaz ki..

Ablam da 1.58 52 kg.. her gören hayran derler ya öyledir ablam :)

Saç rengi kesimi makyaj giyim bazen biz begensek de yaşlı gosterebiliyor.. biraz değişiklik yapsanız fikir alsaniz belki daha iyi hissedersiniz.. fikir sadece..

Ama bilin ki güzel olduğunuzu dusunmediginiz sürece parlamazsiniz.. siz begenin kendinizi daha çok kişi begenecek emin olun..

1.58 boy 46 kiloyum.
Hiç ufak kalmışsın, kısasın gibi bir yorum almadım.
Öğretmenim, ama kardeşimin okuluna gittiğimde müdür bazen tanımaz geç çocuğum sınıfına der, 18den büyük gösteriyorsun diyen hiç olmadı..

Minyon olmak benim hoşuma gidiyor, ufak bi saç makyaj kıyafet değişikliği ile gerçekten çekici bir kadın olabiliyorsun, istediğinde sevimli bir kız çocuğu gibide olabiliyorsun.
Ayrıca şu an bunu anlamıyorsun ama şanslısın, yaşın ilerlediğinde yaşını asla göstermeyeceksin.

Kendine güven, dişiliğin boyla kiloyla hiç ilgisi yok.

Hatta yilda 2 kez fln gördügüm ailem bile beni baskalariyla kiyaslayip sen niye böyle kücük kaldin derler.. hatta bundan 3-4 ay önce et almaya gittigim kasap amca bile bana sen niye bu kadar cirkin kaldin filanca memleketin kizlari guzeldir dedi, aglamamak icin kendimi zor tutmustum.. cok kötüyüm :KK43: kimsem yok ilgi zaten görmüyorum.. birde insanlar beni böyle görüyor iste ufak tefek cirkin diye :KK43:
Minyon iyidir ya benim annemde öyle arkadaş sanarlar bizi çok genç gösterir görsen inanmazsın kızımı çocuğu sanarlar bakımlı olmanın artisida var tabi kizkardesim de 1.59 48 kilo falan ama herkes bayılıyor ona minyon gibisi varmı yaa az daha mi kilo versen bende 1.63 um 58 kiloyum ama vermeye çalışıyorum yeni doğum yaptım sayılır

Back
X