rica ederim.
yani hergün milyonlarca hücrenin üretildiği ve yaşla birlikte yeni hücrelerin yeniden üretilme oranı azalan canlı bir organizmadan söz ediyoruz yani vücumuzdan.dolayısıyla 30 senelik bir organizma ile 15 senelik bir organizma nasıl yakın görünecek?böyle daha anlaşılır olur belki..
ben de bir dünya şey yapıyorum.30 yaşındayım, 8 senedir hayatımdan klasik kozmetik kimyasalları çıkarttım.gide gide resmen aile doktoru olmuş bir dermatoloğum var,spor yapıyorum vs vs vs en fazla 25-26 yaşında sanılıyorum.o kadar olur yani en fazla biri bana liseli gibisin dese ben normalim şimdiki kuşakta sıkıntı var derim.41 giyen liseli kızlar var.
yüz hatları oturmuş bir kadın yüzü ile yüz hatları gelişmekte olan genç kızın suratını normal psikolojideki insanlar birbirine karıştırmazlar genelde.velhasılıkelam hiç gerçekçi değil sorry not sorry :)
Ikinci alintim affedin :)
Hucre yenilemek istiyorsaniz aralikli oruc tutmalisiniz.
Ne yazik ki dogru bilinen bir yanlis var, ne kadar yersen o kadar hucre yenilenir dusuncesi.
Mideye surekli atistirmalik/ yemek vs gonderdikce kan mideye toplandigi icin hucrelerin yenilenme islemi sekteye ugruyor.
Bir suru sayfa takip ediyorum, cogu profesyonel diyetisyen ve uzman doktor, ayrica esimde doktor.
Dedikleri sey, evet vucudu 12-16 saat aralikli orucla yenilenmeye birakmalisiniz, tabi istege bagli sivi tuketimi yapilabilir/ su, maden suyu.
Genetik kodumuzda yok aslinda surekli yemek.
Ilk insan 3 ana 3 ara ogun mu yapabilirdi?
Ya da savas alanindaki buyuklerimiz?
Genetik kodumuz taaa o devirlere dayaniyor.
Zaten aslinda semavi dinlerde bile var bu anlayis.