Mira kuzusunun Odası :)

fragola

Gruşenka
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
5.571
92
363
44
İstanbul
selam arkadaşlar

biraz fazla foto yükleyeceğim için ayrı bir başlık açayım dedim. hazırlıklarımız bitti sayılır, ben de minik kızımın odasını paylaşmak istedim :)

Bu dolabımız

img1715j.jpg

dolabımızın içi ve çekmecelerinden birkaçı

img1725cf.jpg

img1734n.jpg

img1726j.jpg

img1727a.jpg

img1728b.jpg

img1729w.jpg

şifoniyerimiz

img1716dc.jpg

img1719x.jpg

img1717u.jpg

mg1718.jpg

şifoniyerimizin çekmecelerine mendillerimizi önlüklerimizi patiklerimizi berelerimizi ve ayakkabılarımızı falan koyduk

img1730s.jpg

img1731l.jpg

img1732g.jpg

beşiğimiz

img1720uu.jpg

img1721t.jpg

beşiğimizin çekmecelerine de havlularımızı ve ıslak mendillerimizi bezlerimizi falan koyduk. sadece havluları çektim :)

img1722l.jpg

img1733m.jpg

oyuncak sandığımız

img1724vc.jpg

emzirme koltuğumuz. ikinci resim biraz karanlık çıktı ışığa karşı çekince

img1723uq.jpg

img1735y.jpg

en son da bizim yatak odamızda duracak olan minik beşiğimiz. ilk birkaç ay bu beşikte yatar, sonrasında odasına geçer diye düşündük. dönence bu minik beşiğe biraz büyük geldi, o yüzden onu odasındaki beşiğe takmayı düşünüyoruz.

img1736j.jpg

img1737b.jpg

img1738x.jpg

img1740ac.jpg

img1741s.jpg

sıkılmadan bakan herkese cok tesekkur ederizz a.s.

maşşallaaahhhh :nazar:
rabbim sağlıkla sıhatle mutlulukla huzurla bebişinzi büyütmenizi nasip etsin:emir_bebek::ecrin_bebek:

kuzum ya muhtesem olmus odası bebişin,masal gibi..zevklerimiz benziyomus,benim de fazladan odam olsaydı böyle bişiy yapardım..mira çok şanslı,allah saglıklı ve huzurlu yıllar gecirmeyi nasip etsin ona ...güle güle kullanın...bu arada kaça ve nerden almıstın oda takımını?

maşşallaaahhhh :nazar:
rabbim sağlıkla sıhatle mutlulukla huzurla bebişinzi büyütmenizi nasip etsin:emir_bebek::ecrin_bebek:

çokk teşekkür ederim :)

Gerçekten çok beğendim. Allah güle güle kullanmanızı nasip eylesin...

çok sağolun teşekkürler :)

canım cok tatlı olmus odası
mira kuzusu saglıkla uyusun odasında

sağol canım benim teşekkür ederim a.s.

kuzum ya muhtesem olmus odası bebişin,masal gibi..zevklerimiz benziyomus,benim de fazladan odam olsaydı böyle bişiy yapardım..mira çok şanslı,allah saglıklı ve huzurlu yıllar gecirmeyi nasip etsin ona ...güle güle kullanın...bu arada kaça ve nerden almıstın oda takımını?

kuzumm cookk sagol cok sevindim begenmene. daha güzelleri hepimizin bebişlerinin olsun inşallah. maskodan king bebe diye bi magazadan aldık canım hepsi toplam 2800 tl tuttu. bizim odamızdaki minik beşiği ordan almadım ama onu mothercare den aldım. o da 400 tl idi sanırım kuzum

Allah analı babalı büyütsün,,odasında ve yuvasında mutlu olsun (=

güle güle kullansın minikin,çok şıkmış mira bebekin odası :)

çok cici herşeyi çok beğendim

Allah huzurlu uykular versin odasında

çok güzel canım, miniş güle güle kullansın inşalah :D

çok sağolun kızlar teşekkür ederim Allahım hepimizin kuzularına sağlık versin a.s.

Çok güzel olmuş Allah içinize sindirsin,sağlıcakla büyüsün bebişiniz

Bayıldım a dan z ye herşeyiyle harika olmuşş...
Sağlıkla büyütmek nasip olsun işallah...

maşallah herşeyi o kadar güzel olmuş ki sağlıkla kucağına al ve büyüt bebeğini canım :nazar:

Çok güzel olmuş Allah içinize sindirsin,sağlıcakla büyüsün bebişiniz

güle güle kullanın canım...çok güzel herşeyi...çok zevkli döşemissin....

çok teşekkür ederim kızlar çok sevindim beğenmenize a.s.

çoook güzel fragola bayıldım resmen sağlıkla kullansın eskitsin çok zevklisin gerçekten

Back
X