Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş maşallah![]()
sondan ikinci reasimde aynaya yansıyan bir köpek fark ettim.
sanırım bir labrodor sahibisiniz. hamileliğiniz de köpeğinizle ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
bebek doğduğunda yine sizinle yaşayacak değil mi?
Herşey çok güzel olmuş canım, sade ama bir o kadarda şık bir takım, maşallah tek eksik minik prenses oda yakında gelecek inşallah..Kuzun bunları sağlıcakla kullanıp, içlerinde mışıl mışıl uyusun inşallah canım..
herşeyiniz çok güzel sağlıkla kulllanın inşallah
Kızımızın ismi Lina olarak değişti. Edit olmadığı için konu ismini değiştiremiyorum.
Ve yarın aramıza katılacak inşallah :) Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim a.s.
evettt... sanırım aramıza katıldı. opuyorumnanaktan
hoşgeldin bebeeeek sefalar getirdin :)) zemuszemus
iyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallahh..b:ecrin_bebek::asigim::1hug:a.s.
çiko da abi oldu öpüyorum onu da burnundan Şeniz
allah analı baballı sağlıklı büyütsün canım..
bebek doğmştur heralde hoşgelmişş safalar getrmişş.odasııı çoook güzell oğlumun odasına benziyorrçokk..sağlıkla huzurla yatsın odasnda inş.
allah içinde sağlıkla uyumayı nasip etsin canım hepsi çok şık emeğinize sağlık.
Topiğe tesadüfen rastladım.
Hepsi çok güzelmiş canım, zevk ve özen nasıl belli etmiş kendini :)
güle güle kullanıyordur inşallah yavrun hepsini. hepsi çok güzel...
![]()
cok cok begendim güle güle kullanın olumunekankayizsmile
canım sağlıklaa kullansın miniğin odasını farklı olmuş kızların odaların hep cıvılcıvıl görmeye alışmışız ya bana farklı geldi kahve tonlarında olması perdelerin o renkte ve salon perdesi gibi olması yani değişik olmuş
güzel günlerde sağlıkla kullanın
evet gerçekten bu tonları bende çok seviyorum. güle güle kullansın bebişin.