MIRAS DUSERMI

Dusuncesi o.evet.ama midem bulandi hepsinden.esime zerre kadar acimasi yok.diger 2 dogurdugu ogluna farkli.hani deseki parayi ver tapuyu alin.ama yurtdisi nerden cikti.kilif uyduruyor resmen

Allah razi olsun.esim uvey diye yapmadigini birakmadi.dugun nisan hersey burnundn geldi.kendi dogurdugu 2 ogluna tam bir anne fedakarligi yapti.ne diyim Allah goruyor.kimsenin hakki kimsede kalmaz
Bu zamanda anne babalar bile evlatlarini somuruyorlar teyze beni sasirtmadi. Hakkinizi almak icin munasip yollara basvurun. Babaya basvurun bu durum konusunda ne dusunuyor belki yardimci olur. Kimsenin hakki da kimsede kalmaz merak etmeyin. Ne piyango cikanlar varan sefalet icinde.

Kadın gezme parasını da sizden çıkaracak sakın vermeyin
Aynen vize masraflari ustune yeme icme masrafi cikar 4000'den. Kadin da hakli kendince baskasinin dogurdugu cocuga o kadar emek verdi biraz parasini yiyecek tabi Ingiltere'de. Millet gercekten cok uyanik keske bilime bir katkilari olsa bu kadar hinlik yapacaklarina.

kp hayatta ise kv ile kp nin olur hepsi kp olunca eşine de miras hakkı düşer ayrıca kv nin diğer çocuklarına da hak düşer

Hanımlar,
kadıncağız bize ne kadar miras düşer peşinde değil ki, eşinin iyi niyetini suistimal edip tapuya seni de ortak ederim yalanıyla 4 milyar para koparmaya çalışıyorlar, konu sahibesi hile hurdayla alınmaya çalışılan 4 milyarı vermek istemiyor, sorun bu.

Mavisks,
evin tapusu kayınvalidenin üstüne olunca eşiniz mirasçı olmuyor.
Benzer bir durum akrabalarımda yaşandı çünkü, kısaca durum şuydu, sizde eşinizin annesi üvey, benim akrabamda baba üveydi, ev üvey babanın üzerineydi, önce üvey baba öldü, sonra adamın öz annesi öldü, veraset ilamı çıktığında üvey babayla öz annenin ortak çocukları mirasçı görünüyordu, oğul mirasçı sayılmadı.

Yani sizin kayınvalide eşinizi kandırıyor, siz ne yapın edin eşinize o parayı verdirtmeyin, amacı tapuya ortak etmek falan değil.

Ben bunun farkina vardim.evet izin vermiycem.yillardir somurduler.en acisi esim kor hipnoz olmus gibi gormuyor gercekleri.kendince kiyaslama yapmiyor kendi oz ogluna gelinine nasil davraniyor; birde bana nasil davraniyor diye sormuyor kendine.kafayi yiyicem.onlarin her turlu igrencligini rezilligini yutuyor.gozunde yok.insanlar herkes konustu esimle.ama yok.duzeliyor sonra bir lafiyla telefonlariyla kafaya aliyorlar.uvey kaynanamla konusmuyorum.hakkimi ahimi cikarsin rabbbim uvey kaynanamdan oglundan gelininden.cocugumun olmasini bile istemiyorlar.bu kadar hainler.Allah in mubarek kitabina yemin edenden ne beklenirki.gozumun onunde yalan soyleyip kuran carpsin dediginde soka girmistim.

Allah yardımcınız olsun, eşiniz çok iyi niyetli olduğundan, birde küçük yaşta gözünü açmış anne diye o kayınvalidenizi görmüş vefa borcum diye düşündüğünden yaşanıyor böyle birşey.

Karşı tarafın gösterdiği bir iyi niyet yok, günahtır 4 milyar veripte evin rızkını bölmesin eşiniz, hani hastalık, Allah muhafaza aciliyetli bir durum olur amenna ama belli ki İngiltere gezisinin parasını sizden istiyor.

eşin bunu biliyor mu?
yani evin tapusu kv üzerinde olunca kendisinin mirascı olamayacağını?

Esim yillardir yedirdi.kendi oz oglunun cepine harclik koyardi benim esimi calistirtirdi .2 gun calismadi diye burnundan getirmisti.her isine esim kosardi.bildigin kolesi.zaten esim icin plani bana o bakicak derdi.milletde derdi 2 oglun daha var o niye bakiyor diye.ne diyim Allah cikarsin esimin hakkini.sıkınti su esim gormuyor bu adaletsizligi.bir insan bu kadar duskun olamaz.atamiyorum cok seviyorum diyor her pisligini gordugunde

Kp kv olmemis yasiyir ne mirasi benim devreler yandi
Başlık miras üzerine ama konu sahibesinin asıl teyit etmeye çalıştığı eşinin mirasçı olursun ama şu kadar payın olur diye kandırıldığını düşündüğünden, miras hukuku gerçekten kayınvalidenin dediği gibi mi değil mi?
Kayınvalide konu sahibesinin eşini kandırıyor, ortada bir kumpas var yoksa kimse miras derdine düşmemiş

Evet aynen oyle.esimi aralarina almislar sana %15 hisse duser bana %50 .ortada daha olen yokken.midem bulandi .belki oz oglu daha once olur.neyin hesabini yapiyorlar.burdan belli iste karaktersiz olduklari

Evet aynen oyle.esimi aralarina almislar sana %15 hisse duser bana %50 .ortada daha olen yokken.midem bulandi .belki oz oglu daha once olur.neyin hesabini yapiyorlar.burdan belli iste karaktersiz olduklari

Sanırım eşinizi mal hırsı sararda 4 milyarı verir diye öyle bir konuşma yaptılar, kadın kendi ölümü üzerinden hesap kitap yapmış, tövbe estağfurullah.

Allah razi olsun.cok dogru ozetledin olayi.ama kadin tapunun onunu kesmek icin birden yurt disini cikardi.erkek kardesi orda yasiyor ingiltere.simdi yurtdisi aklina geldi :))) Allah firsat vermesin oyununa
Bu yaşta dilini bile bilmediği bir yere ilk kez gidiyorsa niyeti evin üzerine yatmaktir ..gelince evi kimsenin üzerine yapacağı yada bolusecegi yok ..esin nasıl bu kadar saf olabiliyor? Kandirilacagini sanmam da belki tenezzül etmiyordur ,yuz göz olmak istemiyordur ..

Evet .vefa duygusuyla vuruyorlar esimi.Allah yardimcim olsun.esim evlendi borc icinde.diger oglunun bazasina kadar aldi.gunah.bu yetim.yillardir yedin parasini.Allah görüyor.bu yaziyi okuyanlar dua etsinler.yalan yere kurani kullanip yemin eden bu insanlari tepetaklak etsin tez vakitde

mirasta cocuklara 3 de 2 eslere 3 1 pay dusuyor
kayin babaniz tapuyu uzerine alirsa eger herkese esit pay duser ilerde ese cocuklardan daha az kaliyor babam vefat ettiginde anneme 3 de 1 pay verdi abimle bana 3 de 2 tapu kayinbabanizda kalmali herkesin iyiligi icin uvey annede kalirsa esiniz hic birsey alamaz mahkemeyede verse sagliginda devrettigi icin hediye aldi bana der cikar isin icinden 65 yasindan kucukmu kayin babaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…