MIRAS DUSERMI

tapuyada bakiyorlar sanirim yani uzerinizde ne kadar cok para esya okadar iyi yurt disina cikabilmesi icin orda kalirsa bir sekilde kendine bakacak durumu oldugunun bir kaniti gibi dusunuyorlar sanirim kuzenim kanadaya giderken annem kendi parasini onun uzerine yatirdi teyzem tapu verdi rahat gidebilmesi icin

Sanırım eşinizi mal hırsı sararda 4 milyarı verir diye öyle bir konuşma yaptılar, kadın kendi ölümü üzerinden hesap kitap yapmış, tövbe estağfurullah.
Tiksindim resmen.igrendim.seytani dost edinmisler.Allah korkusu yok.olsa kurana yalan yere yemin edermi.esimle tartistim dun aksam.vermiycegiz dedim.niye hakkimi yedirim diyor saf kocam.

Evet kucuk 65 den .igrenc bir oyun oynuyorlar.kadin yillardir kardesini gormeye gitmiyorda simdi tapu dagitirkenme karar verdi gitmeye?

Arkadaşım miras hukuku enbasit şey.
Eğer o ev veya başka bir mülk, bankada para, hisse senedi veya herhangi maddi değeri olan birşey ölüm halinde kendi mirasçılarına geçer . Kendi mirasçılarıda eşi ve kendi çocukları

Sizin eşinizin pay alması için üvey kvnin önce ölüp kpinize miras yokuyla geçmesi gerekir . Kp öldüğünde ona düşen pay çocukları arasında paylaştırılır.
Tabi tekrar evlenip bir mirasçı daha katmazsa.

Kv kp ile ortak tapu yapsın ancak o şekilde iki tarafında çocukları eşit miktarda hak sahibi olur.

Evet kucuk.igrenc bir oyun oynuyorlar
tapuyu uzerinize almayin ama kayinbabnizdan baskasinin uzerine yapilmasinada musade etmeyin biz ayni evde buyudugumuz halamizin ogluna 4 daire kaptirdik bu tapu isleri yuzunden hic bir hakta talep edemedik evet allah biliyor ama onlar varlik icinde yasarken biz cok surunduk

Iyi de kadin yasiyor! Ölmemis insanin mirasini mi paylasiyorsunuz ne ayip. Kv sagliginda caninin istedigine verir istemedigine vermez. Öldükten sonra da kadinin cocuklari da kp de hak sahibidir.

Iyi de kadin yasiyor! Ölmemis insanin mirasini mi paylasiyorsunuz ne ayip. Kv sagliginda caninin istedigine verir istemedigine vermez. Öldükten sonra da kadinin cocuklari da kp de hak sahibidir.
kayinpederinin malini uvey anne kendi uzerine almak istiyor

adamda vermiyor aslinda kadin ingiltereye gidecegim uzerimde mal gorunsun bahanesiyle tapuyu istiyor
Tapuyu alip bir naneler yiyecektir. Konu sahibi hanima zaten laf dusmez. Alsin kocasini gotursun bir avukata, ucret karsiliginda izah ederler zaten. Mesele es kisisini 4bin lirayi vermekten men etmekse tabii

Tapuyu alip bir naneler yiyecektir. Konu sahibi hanima zaten laf dusmez. Alsin kocasini gotursun bir avukata, ucret karsiliginda izah ederler zaten. Mesele es kisisini 4bin lirayi vermekten men etmekse tabii

kadın miras istemiyor ki.. bize zaten pay kalmayacak ama tapu için para vermek istemiyorum diyor..hem mirastan faydalanamayacaz hemde kocamı kandırıp 4 bin istiyorlar diyo

kadin tapuyu alayim ingiltereye gideyim gelince tapuyu bayanin esiyle kendi oz oglunun uzerine yapmak istiyor ama kayinpederin baska birinden bir oglu daha var konu sahibi onunda hakkinin yenmesini istemiyor 3. cocugu tamamen konu disi birakmaya calisip mali 2 kisi arasinda boleyim diyor tabi bolerse birde o var konu sahibinin derdi birazda diger uvey cocuk verip vermeyecegi muallak olan bir tapu icinde 4000 lirayi vermek istemiyor

kadın miras istemiyor ki.. bize zaten pay kalmayacak ama tapu için para vermek istemiyorum diyor..hem mirastan faydalanamayacaz hemde kocamı kandırıp 4 bin istiyorlar diyo
E vermesin kocasi da. Akilsizsa da oyle kocayla gitsin bir avukata anlattirsin meramini

Kp her gectigi sokakta bir cocuk yapmis. Durum karisik. Anca avukat izah eder bu durumu. Ama pay sahibi olunsun veya olunmasin tapuya verilecek olan parayi su anda ev kiminse onun vermesi dogru olan. Ben mirasci olsam da vermek zorunda degilim ki sqhibi yasiyor daha

Kadin kabul etmiyor.kendi uzerine olsun istiyor.yillardir esimi somurduler.esim onun oglunun dugununu yapti.esim evlenirken 1 kurus yardim yapmadi uvey kardesi.defalarca gozunu acmaya calistim.bak dedim bir tek sen kardesiz diyorsun onlar oyle dusunmuyorlar.ama yok .beynini iyi yikamislar.biz aileyiz laflariyla kandiriyorlar.tek tarafli bir fedakarlik

E vermesin kocasi da. Akilsizsa da oyle kocayla gitsin bir avukata anlattirsin meramini
Avukatami gitmek ?? Kocam hayatda gelmez.toz kondurmuyor onlara.sıkıntım orda.gozunu acamiyorum.99 kisi esimi uyariyor o gidip 1 kisinin (uvey annesi) lafina inaniyor.bu kadar olamaz enayilik aptallik.ben miras mal istemiyorum.igrenc bir sekilde esimi pazar gunu aralarina alip millet daha hayattayken ölüm senaryolari yazmislar .kadin ölürse öz oglu %50 esim %15 alirmis.reziller.sen tapu icin 4 milyar ver.%50 yarisi senin %50 yarisi oz ogluma yapim demis .ama benim erkek kardesim beni ingiltereye cagiriyor (yillardir gitmemis simdi aklina geldi) vizede uzerimde tapu olmali demis.2 ayligina gidicem demis.o yuzden dondukten sonra yaparim uzerinize

Allah yanlarina koymaz
Er yada gec cikar yaptiklari hainlikler.bu dunyadada obur tarafdada insaallah

Eger mal kadinin uzerine olursa ve babaniz olurse pay alamaz esiniz ama babanizin uzerine olursa malin yuzde 25i kadina kalir kalan kismi babanizin kac cocugu varsa bolunur ama kadinin ogluna kalmaz annesi oldugunde annesinin payi olan yuzde 25ten alabilir oda kadinin kac cocugu varsa o kadar bolunur

Neden oteki ogluna pay dusmesin. Annesinin mirasindan pay hakki var. Ev kadinda kalirsa pek guzel de pay alir

Neden oteki ogluna pay dusmesin. Annesinin mirasindan pay hakki var. Ev kadinda kalirsa pek guzel de pay alir
KadinUvey kaynanam .esimin üvey annesi.esimin öz annesi vefat etti.esimin babasininda ve üvey annesinin (onunda kocasi vefat etmis )2.ci evliligi.kadininda ilk evliligindende oglu var.dert miras almak degil.esimden para kopartilmaya calisiyor.bir guzel kafalamislar esimi.tapu paranisinin bir kismini ver ben yurtdisina gidim gelim tapunun %50 si senin %50si diger oglumun.obur turlu ben ölürsem sana %15 duser ( dusmuyormus.konuya cevap yazan bir arkadastan ogrendim bu bilgiyi)ogluma %50 düser.ikna etmek icin igrenc bir sohbet degilde ne bu.Allah belalarini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…