- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi Gulgonca86
- #21
Sene olmuş 2016, işte bu yüzden kadın erkek eşitliği hakkında hala zerre kadar yol gidemedik. Kayınvalidenizi tebrik diyorum evlatlarını birbirinden ayırmadığı için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin aile meselesi siz hiç karışmayın.
5 sene görümceye verilicek deseydi ve verilseydi cırlardınız![]()
Nesine şaştınız kaldınız. Belki oturdular konuştular ve bunun evlat ayrımı olduğunu anladılar? Eşiniz oğulsa o da kız evlat.Ben zaten karismiyorum,karismamda sadece burdan fikir almak icin actim konuyu,beni ilgilendirmez,kp in kendi mali istedigine verir yada vermez,ben sadece hep esime vericekti her gun konusu acilirdi ama bi anda fikir degistirdiler ona sastik kaldik.
Ben zaten karismiyorum,karismamda sadece burdan fikir almak icin actim konuyu,beni ilgilendirmez,kp in kendi mali istedigine verir yada vermez,ben sadece hep esime vericekti her gun konusu acilirdi ama bi anda fikir degistirdiler ona sastik kaldik.
hep derdi ama şimdi gerçeğe binmiş
belki o daha düşük bir miktar bekliyordu
yüksek olunca kızına da vermek gerektiğini düşündü
boş verin verirse versin vermezse canı sağ olsun deyin geçin
Evet aynen oyle oldu,onceden 150 falan ediyordu degeri simdi 350 olunca karar degistirdi.
O zaman sizin için değişen bir şey yokEvet aynen oyle oldu,onceden 150 falan ediyordu degeri simdi 350 olunca karar degistirdi.