- Konu Sahibi Gulgonca86
konu sahibi herkesi kalayliyorda sira bana ne zaman geleck diye pustum bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh madem mal mülk çokmuş eşin üzerine 3 tane kuma getirsin sen de gelip burada ağlama ama. Ne de olsa hepinize eşit davranabilecekse 4'e kadar yolu var.Dogru işde,kardesıme 2 hak bana 1,esıme 2 hak gorumceme 1,ıslam hukukunda boyle.
Sen kendini teselli et böyle, "boş boş yorumlar yapmayın hımmmmffffsss" diye.
Yazdığım şey gayet net. Sen evlenmeden eşine ben ayrı evde oturmak istiyorum, akmasın kokmasın bizim evimiz olsun deseydin, aileden para almamayı göze alarak kendi evinize çıkıp kendi yağınızla gayet kavrulurdunuz.
Bunun nesi boş yorum pardon?
Sen ben kocamı ayrı eve ikna edemedim yine de evlendim diyemiyorsan da evli misin, değil misin bilmiyorum diyorsun.
Değilim arkadaşım. Anasının babasının eteğinden ayrılmayan/ayrılamayan bir adamla evlenmektense bekar kalmayı tercih ediyorum.
Oldu mu?
Evet aynen oyle oldu,onceden 150 falan ediyordu degeri simdi 350 olunca karar degistirdi.
Allaha sukur,calışın sızınde olur,dert etmeyin dua edın.
Eh madem mal mülk çokmuş eşin üzerine 3 tane kuma getirsin sen de gelip burada ağlama ama. Ne de olsa hepinize eşit davranabilecekse 4'e kadar yolu var.
Dogru işde,kardesıme 2 hak bana 1,esıme 2 hak gorumceme 1,ıslam hukukunda boyle.
Esine ozaman bu konuyu bi okut benceEsım bana çok aşık 6 yıllık evlıyım hala gozumun içine bakar,elinde çiçeklerle gelir.
Bide konu sahibi senin abin varmi bilmiyorum ama sende de bole bisi olsa ve abine sadece hak dusse eminim ortaligi ayaga kaldirirsn o potansiyeli gordm sende kocanin mirasinin hesabini yapiosun o zaman sen neler yaparsn ailene...
Anlaşılan babada kayinpederdeki kadar mal yok.1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.
İslam hukukunda erkege 2 kiza 1 dir.
Bizim üst komşununkide çiçeklerle geliyodu.meğer işi gereği şehir dışında gittiği otelde sevgili yapmış kendine.böle şeyleri çok dillendirme mazallah başına gelir...Esım bana çok aşık 6 yıllık evlıyım hala gozumun içine bakar,elinde çiçeklerle gelir.
Evet 30 yaşındayım, Heidi gibi İsviçre dağlarında tek başıma yaşıyorum, bugüne kadar karşıma hiç erkek çıkmadı.Bellı bekar oldugun,bi evlende gor bakalım anyayı konyayı,ben esımı ıkna edemedım dıye bırsey yok,kp ım yapmış 1 apartmsn 1 oglum var dıyerek dayamış doşemış yok ben gelmem illakı ayrı ev dıyemiyorsun malesef kocanıda sevıyorsan kabul edıyorsun,senın karsına cıkmamış anlamaman normal!!
Ben olsam o aşka o kadar güvenmem, aynı karından çıktığına bunu yapan adam seni tanımaz bile. Haberin olsun.Esım bana çok aşık 6 yıllık evlıyım hala gozumun içine bakar,elinde çiçeklerle gelir.
Niye sen uveymisin??? Ve sanmam hakkindan vazgececgini baksana kocanin babasinin malina goz dikmissin kendi hakkini mi birakcaksin???? Hemde sennnn??? Hahahaha1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.
Oldu da bitti maşallah.
Siz benim yorumumu anladığınızdan emin misiniz? Yıllar boyu süre gelen bir zincirleme sistemden bahsediyorum. Görümcenizin eşi tarafı? Onların payı? Görümcenizin eşininin babasının aldığı 2 hak? Onun öncesinde alınmış hak?
Bunu salt sizin aile uyguladı bitti yok yahu, o ne tilkilik o.
Az önce yeminler ediyordunuz, gelip İslami hukuktan bahsetmeyin lütfen,
paraya gelince herkes sular seller gibi Müslüman zaten.
1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.