• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech marka testi kullananlar 2021

Ben bu markayla öğrendim hemde adetime 13 gün kala ve dün o çok net olan çıkmıştı bat a 2 gün kala bugünde 1 gün kala kan da 510.4 çıktı umarım sonuç doğrudur ve sende bu güzel mutluluğu yaşarsın
Canim senin adına cok sevindim tebrik ederim. Hani senin attigin resimlerde silik olanlar var ya aksam işte benim de öyledi aynısıydı. Bugün daha da silikleşmiş çizgi

Canim senin adına cok sevindim tebrik ederim. Hani senin attigin resimlerde silik olanlar var ya aksam işte benim de öyledi aynısıydı. Bugün daha da silikleşmiş çizgi
Teşekkürler darısı başınıza jnsAllah ama eger çıktıysa vardır mutlaka yaa dün yaptıysan yarın sabah ilk idrarla tekrar denermisin

Yok olabilirde ama keşke suya tutmasaydin ama çıkmış yani bireyler olabilir 2 gün sonra tekrarla ve sabah ilk idrarla varsa kesin çıkar
Hemen suya tutmadim, akşam testi yaptım, gece suya tuttum. Miratech testi kullananlar suya tutsun çizgi kaybolmazsa bebek vardir kaybolursa yoktur yazıyordu bu forumda okumustum ondan gece tutttum suya canım. Ama gece kaybolmadi çizgi sabah bile vardi, bugün öğlen beyaza yakın olmuş

Hemen suya tutmadim, akşam testi yaptım, gece suya tuttum. Miratech testi kullananlar suya tutsun çizgi kaybolmazsa bebek vardir kaybolursa yoktur yazıyordu bu forumda okumustum ondan gece tutttum suya canım. Ama gece kaybolmadi çizgi sabah bile vardi, bugün öğlen beyaza yakın olmuş
İlk defa senden duydum öyle birsey yani değişik ama dediğim gibi yarin ilk idrarla tekrar yapamaz mısın belli olur hersey

Evet öğrendim ama tabi sadece o testle kalmamıştım başka testlerde yaptım adetime 13 gün 8 gün 6 gün 4 gün 2 gün kala yaptım git gide koyulasti ve ilk testimde 6 saat sonra 2 de 20 dk sonra 3 de 3 dk sonra 4 de hemen 5 de sipsak Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin
Ne güzel ya gün gün bebeginiz sımsıkı tutunmus annesine:)

İlk defa senden duydum öyle birsey yani değişik ama dediğim gibi yarin ilk idrarla tekrar yapamaz mısın belli olur hersey
Elimde bir tane daha miratech test var canım. 6 ocak adet tarihim. Yarın sabah mı tekrar yapayım yoksa yarından sonra adet gününde mi yapayım sence. Birde bu miratech marka dogru sonuc vermiyormuş çoğunlukla elimde de sadece bu var nasıl güvencem:(

İnşallah seninde güzel haberlerini alırız ben 4 yıl bekledim ve 4 tane kaybettim Rabbım herseyjn hayırlısını nasip etsin
Canim ya imtihan dünyası kıyamam sana:( Çok güzel bir bebegin olsun inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

benim ilk dakikalarda ikinci çizgi cikti 5 dk sonra falan koyulasmisti . Suya tuttugunuz için öyle olmuş olabilir mi acaba Inşallah vardır ya
Aynen suya tuttugum için pembe silik çizgi daha da beyazladı gitti. Keske tutmasaydım:( Bu forumda testi suya tutunca cizgi kaybolmazsa bebek vardir diye yazı okudum ondan yaptım, keske yapmasaydim. Çizgi beyazladı bebek yok o zaman

Back
X