- 29 Mart 2023
- 148
- 26
- 13
- 29
- Konu Sahibi okul onceci
Arkadaşlar Miratech markalı ovulasyon testi yaptım bir bakar mısınız yumurtlama mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Miratech markalı ovulasyon testi yaptım bir bakar mısınız yumurtlama mı
Bende bu ay eczaneden bu testen aldım reglm bitince denemeye baslicam bitane kullanmıştım ama çizgileri silik gibi gelmişti bana sizinki pik yapmış gibi bugünde yaptinizmi test?
Evet yaptımBende bu ay eczaneden bu testen aldım reglm bitince denemeye baslicam bitane kullanmıştım ama çizgileri silik gibi gelmişti bana sizinki pik yapmış gibi bugünde yaptinizmi test?
Silikleşmiş mi aynı mı hiç anlamadım ya kafam karıştıBende bu ay eczaneden bu testen aldım reglm bitince denemeye baslicam bitane kullanmıştım ama çizgileri silik gibi gelmişti bana sizinki pik yapmış gibi bugünde yaptinizmi test?
Köyü duruyor en koyu halı bumu acabaEvet yaptımEki Görüntüle 3392441
Valla son durumu atayım bir de gebenin bir günlüğümü ne onunkinden yaptım o silik çıktı hangisi doğru anlamadım bugün Miratech daha koyu çıktı.Köyü duruyor en koyu halı bumu acabaKöyü duruyor en koyu halı bumu acaba
En son yaptığım test silikti sonradan dağılınca hafif koyulaşma oldu sonradan koyulaşanı ciddiye almadım o silik çıktı yaniValla son durumu atayım bir de gebenin bir günlüğümü ne onunkinden yaptım o silik çıktı hangisi doğru anlamadım bugün Miratech daha koyu çıktı.Eki Görüntüle 3392882
Benim teste sizin marka iki gündür t koyu çıkıyor pikmi acaba bu testin pili nasıl oluyor anlamadımEn son yaptığım test silikti sonradan dağılınca hafif koyulaşma oldu sonradan koyulaşanı ciddiye almadım o silik çıktı yani
Anladım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımız da inşallah hamilelik olurBende bu ay bundan kullandım bence pik olmuş ertesi gün kasıklarımda ağrı oldu akşamına test yaptım catlamisti vende
Peki bir sorum daha olacak çatladigini nasıl anlayacağımBende bu ay bundan kullandım bence pik olmuş ertesi gün kasıklarımda ağrı oldu akşamına test yaptım catlamisti vende
Catladigi zaman bende ağrı oluyor baya kasıklarımda ovulasyon testide t çizgisi silik cikiyorPeki bir sorum daha olacak çatladigini nasıl anlayacağım
Teşekkür ederim tekrardan bu önümüzdeki her günü değerlendircez yani silik çıkana kadarCatladigi zaman bende ağrı oluyor baya kasıklarımda ovulasyon testide t çizgisi silik cikiyor
Degerlendirebildik iz kadar değerlendirin ben çalışmaya kadar degerlendirebildik regl günümü bekliyorumTeşekkür ederim tekrardan bu önümüzdeki her günü değerlendircez yani silik çıkana kadar
Teşekkür ederim tekrardan bu önümüzdeki her günü değerlendircez yani silik çıkana kadar
Anladım çok teşekkür ederim yardımınız için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCatlamadan sonra 2gunde değerlendirme tavsiye ediliyor