Mıratech ovulasyon testi ???

Kedicik12

Bir iki üç miyav
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
298
63
18
Merhaba hanımlar reglim cok duzelidir 28 günde bir ama ovu günü hep hesaplayarak yapıyoruz .bu ay ovu testi almayı düşünüyorum.mıratech markası varmış eczacım önerdi kullanan var mı acaba bide çift çizgiyi gördüğümüz gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa sonraki gün mü ???

Merhaba hanımlar reglim cok duzelidir 28 günde bir ama ovu günü hep hesaplayarak yapıyoruz .bu ay ovu testi almayı düşünüyorum.mıratech markası varmış eczacım önerdi kullanan var mı acaba bide çift çizgiyi gördüğümüz gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa sonraki gün mü ???
Miratech hic kullanmadım internetten laboquick diye marka alıyordum ben gayette memnunum.T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca o gün ile birlikte 3 günü değerlendirmekte fayda var canim ama sen yinede pik gördükten sonra siliklesmeye görene kadar test yapmaya devam et pikden sonra silik çıktığı zaman yumurtan çatlamış oluyor o günüde degerlendirirsin

Miratech hic kullanmadım internetten laboquick diye marka alıyordum ben gayette memnunum.T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca o gün ile birlikte 3 günü değerlendirmekte fayda var canim ama sen yinede pik gördükten sonra siliklesmeye görene kadar test yapmaya devam et pikden sonra silik çıktığı zaman yumurtan çatlamış oluyor o günüde degerlendirirsin
Tamamdır çok teşekkür ederim

Evet iki çizgi aynı koyulukta olacak ya da t çizgisi daha koyu olacak. Marka olarak bir kaç denedim en son Instagramda birgebeningünlüğü hesabıyla karşılaştım. Testlerden çok memnunum ve kargolar hızlıca elime ulaşıyor. Ebru hanım(sayfa sahibi) hem ovulasyon testlerini satıyor hem de takibinde yardımcı oluyor tavsiye ederim. Bir sürü önerisi masajları da mevcut Instagram ve YouTube hesabında bir bak istersen

İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasının ovülasyon testlerini al ben onla hamile kaldım bosver diğerlerini. Satan bayanın adı ebru çok yardımcı oluyor ✔️🤲🏽

Back
X