• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mirena hakkında

Asilisos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
357
425
103
Kızlar selam 5 yıldır mirena var bende Nisan gibi süresi doldu. Fakat doktora gidemeden 23 Nisan da bir ev kazası geçirdim. İster istemez başka bir sağlık sorunu ile uğraşırken hatta açıkçası dizim çıkık ken kadın doğum muayenesine gidemiyorum. Acaba hormon gene biter mi gebelik riski oluşur mu bilgisi olan var mı

Bildiğim kadarıyla mirena 5+2 yıl koruma diyorlardı hatta bazı doktorlar direk 7 yıl diyor

Bu arada mirena kullanırken sorun yaşadınız mı ben de dün taktırdım şu an herşey normal gibi hafif bir lekelenme var o kadar

Bu arada mirena kullanırken sorun yaşadınız mı ben de dün taktırdım şu an herşey normal gibi hafif bir lekelenme var o kadar
Lekelenme baya uzun sürdü bende. Sonradan da baya kesilmiş gibi oldu birkaç yıl. Fakat iki üç aydır adet kanaması birazcık arttı. Ama idare edilebilir şeyler. Ben memnun kaldım

13 yillik evliyim hep dogal yontemle korundum son bir yildir prezervatifle korunuyoruz, esim hormonlarini bozmasin diye dogum kontrol hapi kullandirmamisti, bu zamana dek de ( tabi dogal korunma yontemi cok riskli aslinda gebelik riski buyuk) neyse ki bir sknti yasamadm iki cocugun var yasim 39 oldu, boyle olunca artik tuh kazara oldu deme sansi benim icin hic iyi olmaz, mirena nedir hic bilmiyorum okadar sure koruma sagliyor mu gercekten ve nerde nasil yapiliyor??

Back
X