Mirinkirinederim'in Sporla Zayıflayıp Öyküsü

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
46
Antalya
bir yılda düzenli yürüyüşle 4 kilo verdim az gelebilir ama okula yürümek gibi klasik bir şeyle bunu yaptım. çikolatayı azaltın yeteer!

Son düzenleme:
Masallah
insan istedikten sonra birazda azimli olunca arzusuna ulasabiliyor diye düsünüyorum
tebrik ederim cok güzel

Çok teşekkür ederim canım. insan ilk gün yorulunca 2. günü de yapmazsa mutlaka o 1 gün ile kalıyor. ağrımasına rağmen tempoyu düşürmüş olarak 2. gün devam ettim. 3. gün bugün koşuya gitmek istiyorum diyerek uyandım resmen :) akşam 6buçuk gibi başlayıp , 7buçuk gibi bitiriyordum zaten. 3gün yapınca diğer günler tıkır tıkır gidiyorsunuz. başlayın. ah şuram ağrıdı ,ay şöyle oldu demeyin .sonuçtan o kadar çok memnun oluyorsunuz ki :)

Son düzenleme:
ah canım ya bende bir ölçü var koş koş erimez bu göbek:)kalçalarım 89 göğüslerim 86 göbeğim 82:)bu şekildeydi sanırım en son ölçümü aldığımda.göbeğim koşmakla erimez sanmıyorum.benim bölgesel çalışmam şart:(

ah canım ya bende bir ölçü var koş koş erimez bu göbek:)kalçalarım 89 göğüslerim 86 göbeğim 82:)bu şekildeydi sanırım en son ölçümü aldığımda.göbeğim koşmakla erimez sanmıyorum.benim bölgesel çalışmam şart:(

e fazla kilon da yoktur o zaman canım, bölgesel çalışınca fıstık gibi olursun :)

Son düzenleme:
canlar ben sınav stresiyle birlikte istemeden kilo verdim şuan 49- 50 arasıyım ve gerçekten 52 kilo olduğum zamana dönmek istiyorum. bakalım nasıl olacak. bilgilendiririm sizleri:)

Back
X