Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim canım. insan ilk gün yorulunca 2. günü de yapmazsa mutlaka o 1 gün ile kalıyor. ağrımasına rağmen tempoyu düşürmüş olarak 2. gün devam ettim. 3. gün bugün koşuya gitmek istiyorum diyerek uyandım resmen :) akşam 6buçuk gibi başlayıp , 7buçuk gibi bitiriyordum zaten. 3gün yapınca diğer günler tıkır tıkır gidiyorsunuz. başlayın. ah şuram ağrıdı ,ay şöyle oldu demeyin .sonuçtan o kadar çok memnun oluyorsunuz ki :)
ah canım ya bende bir ölçü var koş koş erimez bu göbek:)kalçalarım 89 göğüslerim 86 göbeğim 82:)bu şekildeydi sanırım en son ölçümü aldığımda.göbeğim koşmakla erimez sanmıyorum.benim bölgesel çalışmam şart
ah canım ya bende bir ölçü var koş koş erimez bu göbek:)kalçalarım 89 göğüslerim 86 göbeğim 82:)bu şekildeydi sanırım en son ölçümü aldığımda.göbeğim koşmakla erimez sanmıyorum.benim bölgesel çalışmam şart
canlar ben sınav stresiyle birlikte istemeden kilo verdim şuan 49- 50 arasıyım ve gerçekten 52 kilo olduğum zamana dönmek istiyorum. bakalım nasıl olacak. bilgilendiririm sizleri:)