• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mis gibi kokmak

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
yeri burası değil biliyorum ama burada daha çok ilgi görüyor.

arkadaşlar ben biri yanımdan geçince yada ben bi yere girince ve oradan çıkınca mis gibi kokmak istiyorum. parfümde olabilir ama krem varmı bildiğiniz. arada duyuyorum o kokuyu ama çekinip sorumıyorum insanlara.

yeri burası değil biliyorum ama burada daha çok ilgi görüyor.

arkadaşlar ben biri yanımdan geçince yada ben bi yere girince ve oradan çıkınca mis gibi kokmak istiyorum. parfümde olabilir ama krem varmı bildiğiniz. arada duyuyorum o kokuyu ama çekinip sorumıyorum insanlara.

rexona shower clean kullanın, ben kullanıyorum, tam anlamıyla mıs gıbı kokouyorum :)

Temizliğine zaten dikkat ediyormuşsun.O halde sana body mist leri öneririm.
Yıkandıktan sonra tüm vücuduna sıkabilirsin.Özellikle boyun,omuzlar ve kollar...
Body mist ler parfümlere göre daha ucuz ve daha hafif kokulu oluyor.

Veya pratik ve daha ucuz bir öneri vereyim.
Piyasada değişik parfümlü kolonyalar var.(Benim favorim Fa-Lotus Dream.)
Bu kolonyalardan alıp fısfıslı bir parfüm şişesine doldurabilirsin.
Şişeler,kozmetik marketlerde satılıyor.

$macakizi_1367246885129.webp

Temizliğine zaten dikkat ediyormuşsun.O halde sana body mist leri öneririm.
Yıkandıktan sonra tüm vücuduna sıkabilirsin.Özellikle boyun,omuzlar ve kollar...
Body mist ler parfümlere göre daha ucuz ve daha hafif kokulu oluyor.

Veya pratik ve daha ucuz bir öneri vereyim.
Piyasada değişik parfümlü kolonyalar var.(Benim favorim Fa-Lotus Dream.)
Bu kolonyalardan alıp fısfıslı bir parfüm şişesine doldurabilirsin.
Şişeler,kozmetik marketlerde satılıyor.

Eki Görüntüle 798570

İlk defa duydumm, parfüm kokusu ağır geliyor deodorant da kalıcı değil,body mist iyi görünüyor:16::16:

Aleoveralı şampuanım ve saç kremim var,kokusu güzel bi süre sonra almıyorum ama bir gün çok sevdiğim bir ablam var bize geldi yanına oturdum dedi ki,ne güzel kokuyosun kokladıkça insanın koklayası gelir,erkekler peşinden ayrılmaz bu kokuyla dedi :27::27::27: ama bana koku gelmiyor:9::9:

ben saçma gelebilir ama yumoşun çamaşır ve oda spreyi var giyeceğim kıyafetlere sıkıyoorum kıyafet dolabımada sürekli sıkıyorum
mis gibi yumoş yumoş kokuyorum herkeste merak ediyor :):12::12::12:

ben saçma gelebilir ama yumoşun çamaşır ve oda spreyi var giyeceğim kıyafetlere sıkıyoorum kıyafet dolabımada sürekli sıkıyorum
mis gibi yumoş yumoş kokuyorum herkeste merak ediyor :):12::12::12:

yumuşatıcı kokusunu çok severim.daha önce görmedim nereden alabilirim fiyatı nasıl

Ben de mis gibi kokmak istiyorum. Ama sanki benim kokummuş gibi olsun. Temizlik kokusu gibi doğal bir koku. :12:Ben banyodan sonra deodorant kullanıyorum kışın bebe yağı yazın bebe kolonyası sürüyorum. Ayak deodorantı el kremi kullanıyorum. Saçlarımın ihtiyacı yok ama yine de koksun diye hafiften fısfıslı saç kremlerinden sıkıyorum. Orjinal bir parfümüm var hafif ve meyveli güzel bir koku. ama neden güzel kokmuyorum. Acaba bütün kokulardan çorba yaptığım için mi? Ben koku alamıyorum hemen alışıyorum kokulara. Biri de çıkıp ne güzel kokuyorsun demez mi ama. :1: Bazı insanlar yanımdan geçince kokularını bırakıyorlar resmen böyle doğal hafif bir koku. Gidip de soramıyorum ki ne kullanıyorsun diye.

Ben de giysilerime yumoş sprey sıkıp ütülüyorum, ayrıca her sabah duş alıp body shop body mistslerden sürüyorum, pembe greyfurt ve vanilyanın çok hoş, fresh kokuları var. bir ara eyüp sabri tuncerin internet sitesinden de setler ve body splashlarından almıştım onların da kokuları çok hoş, çok hafifti ağır parfüm kokularından hoşlanmıyorum, kendime de yakıştıramıyorum, fa gençlik kolonyalarının da kokuları çok hoş çalışırken mor olanını masamda bulundururdum sürekli.

Son düzenleme:
Back
X