• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir geldiğinde kv çağrılmalı mı?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar 5 aylık kadar evliyim ilçede oturuyorum ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
annemgıl 1 saat kadar uzaklıkta,komşularımız kızına gidelim görüşelim demişler bize gelecekler inş.çok da sevdiğim insanlar.
bi yandan seviniyorum bir yandan da şimdi ben kv de çağırmak zorundamıyım?çağırmasam da dikkat çeker bak çağırmadı beni diye:(çağırsam da ben rahat edemem,zaten özlemişim annemi komşularımı..
bi akıl verin kimseyi kırmadan nasıl çıkarım ben bu işin içinden?

arkadaşlar 5 aylık kadar evliyim ilçede oturuyorum ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
annemgıl 1 saat kadar uzaklıkta,komşularımız kızına gidelim görüşelim demişler bize gelecekler inş.çok da sevdiğim insanlar.
bi yandan seviniyorum bir yandan da şimdi ben kv de çağırmak zorundamıyım?çağırmasam da dikkat çeker bak çağırmadı beni diye:KK43:çağırsam da ben rahat edemem,zaten özlemişim annemi komşularımı..
bi akıl verin kimseyi kırmadan nasıl çıkarım ben bu işin içinden?

çağırmasan kayınvalidene ayıp olur. daha erkende gerilirsiniz. Sen yine söyle gelip gelmemek ona kalsın belki gelmez yada gelir az oturur

çağır bence ya neden çağırmıyosun yazık kadıncağız üzülür benim annecimde geliniyle altlı üstlü oturuyor gelin hanım çağırmaz annemi annem üzülür bazen insan dışlanmış hissediyor çağır bence iyi niyetli olmakta yarar var

çağır bence ya neden çağırmıyosun yazık kadıncağız üzülür benim annecimde geliniyle altlı üstlü oturuyor gelin hanım çağırmaz annemi annem üzülür bazen insan dışlanmış hissediyor çağır bence iyi niyetli olmakta yarar var
kayınvalide iyi niyetli ise etliye sütlüye karışmıyorsa gelsin otursun bi köşecikte ne zararı olur ki.. gelinlerimizin biraz daha anlayışlı olmaları lazım

ben de iyi niyetliyim ama annemle komşularımla yapacağım o muhabbeti kv varken yapamam ki,rahat edemiyorum yanında.zaten her gün görüyorum,zaten ben onların yanına taşındığım için kendimi yanlız hissediyorum.kırk yılda bi bnm komşular gelecek onda da kv ile oturmak istemiyorum açıkcası:( kötü de olmak istemiyorum ki:KK43:

Ben olsam çağırırdım eşinizin annesi sizinde anneniz sayılır artık aranızı sürekli iyi tutmak için bazı şeylerden ödün vermek gerekir.

her misafir geldiğinde çağırmak bana saçma geliyor alt üst oturuyorsunuz diye mecbur değilsiniz ki

evet ben de ondan korkuyorum :KK43:
Ben kayınvalidem den uzaktayim ama Eltim aynı mahallede eltime misafir gelince cagirmaz neden cagirmadin demediler dediklerinde ise cavabi hazır evime misafir demi gelmeyecek iki sohbet edemeyecekmiyim ben olsam bende aynı tavrı koyardim çünkü ben sevmiyorum kv mi ama sen kv ii tanıyorsun her gelen misafirde cagiracaksan bunda da çağır yoksa hiç alıştırma sonra sana derse tamam bi günde siz gelin dersin yok ben onlarla gelmek ıstedım derse deki ne yani evime kim gelirse sende yanlarinda mi olacaksın veya eşine dersin kv ile yüz göz olmazsın

Çağırma. Senin de bir hayatın yok mu? Kayınvalidenle ikiz gibi mi yaşayacaksın ?
Ailenle sevdiklerinle özel vait geçirmek en doğal hakkın. Onun yanında rahat konuşamazsın hareket edemezsin.

Back
X