Misafir geldim stanbul'a ama kaynpeder benimle konumuyor..

okurken içime fenalıklar bastı :/
eşler hep bu aile meseleleri yüzünden mi sorunlar yaşıyor ya?
gerçi biz daha sevgili olduğumuz halde, onun ailesi beni, benim ailem sevgilimin ailesini istemiyor. ileride bunları yaşamak istemiyorum ben de :(

Umarım hemen düzelir sizin durumunuz.

senin yerinde olsam 14 saat yol fln çekip onların yanına gitmem bir daha
eşime de söylerim sen istiyorsan git annenlerin yanına sonuçta ailen
ama ben kesinlikle gitmem derdim:dilcikar:

valla senin yaptıklarının yanında sana verdikleri değer buysa, eşin de senin yanındaysa canım, bence biletini erkene aldırabiliyorsan aldır ve bir daha da gitme.

birilerinin yüzüne vurması lazım aslında, o kadar şeyden sonra yine gitmişsiniz 3 defa. bu bile fazla..

ya neden odaya kapanıyorsunki bırak o çıkıp gitmeye devam etsin
sende onu yok say
hiçte eşinede kendinede eziyet ettirme tamda adamın istediğini yapıyorsun
keyfine bak güzelim eşin senle olduktan sonra neden sıkıyorsun canını

eşiniz sizin yanınızdaysa çok kafanıza takmayın...
bir konuşmaz iki konuşmazz üçüncü de konuşmak zorunda kalır...
kötülük sahibine aittir, unutmayın

Son düzenleme:
neden bizler şu masrafları karşılıyoruz onu anlamadımfisfisfisyüzüktü bilezikti v.s. almayın sizin göreviniz değil ha alıyorsunuzda ne oluyor hiççççççç bi kıymeti yok :1no2:yasakkelimebiraz ağır olun niye kendinizi parçalıyorsunuz sevgide biryere kadar.
canım işte nasıl diyim bilmem ki sevgi bir yere kadar olamadı işte bende...bilmiyorum ki:bbo:
Çok nankör insanlarmış,Sen üzerine düşmeyen şeyleri de alıp onları muaf etmişsin zaten, ama keşke hiç almasaydın..Ayrıca kayınpederinin triplerini çekmek zorunda da değilsin..
Ben olsam 1sn.daha durmazdım o evde:delphin:
yarın sabah biniyoruz canımkaydirigubbakcemile2çok teşekkürlerrrrrrrrrrr
Sizin gibi bir gelini oldugu icin kayinpederiniz aslinda kendini cok sansli hissetmesi gerekir..
Birakin konusmasin, cani isterse...Hem suclu hemde güclü...Sizin yerinizde olsam persembeye kadar kalirim ve istanbulun keyfini cikartirdim.. Cikin esinizle gezin, eglenin.. Kayinpederinizi hic kafaniza bile takmayin.. Birdahada uzun bir müddet yanlarina gitmetsiniz..
valla canm bugun çıktık gezdim baya:Dhihi gelmişken bir yerler görim bari didimzemuszemus
okurken içime fenalıklar bastı :/
eşler hep bu aile meseleleri yüzünden mi sorunlar yaşıyor ya?
gerçi biz daha sevgili olduğumuz halde, onun ailesi beni, benim ailem sevgilimin ailesini istemiyor. ileride bunları yaşamak istemiyorum ben de :(

Umarım hemen düzelir sizin durumunuz.
bitanwm umarım sen ben gibi olmazsın ama değişmezsede inşallh aynı memlekette kalmazsınız:olmaz:
senin yerinde olsam 14 saat yol fln çekip onların yanına gitmem bir daha
eşime de söylerim sen istiyorsan git annenlerin yanına sonuçta ailen
ama ben kesinlikle gitmem derdim:dilcikar:
eşime dedim büyük konuşmayım ama bu sondu dedim:olmaz:sağol canımm
bi şekilde sizde tepki verin uçak biletini değiştirip evinize dönün.
dönüyorum inşallhdelikafaduldençok sağol bidanem
valla senin yaptıklarının yanında sana verdikleri değer buysa, eşin de senin yanındaysa canım, bence biletini erkene aldırabiliyorsan aldır ve bir daha da gitme.

birilerinin yüzüne vurması lazım aslında, o kadar şeyden sonra yine gitmişsiniz 3 defa. bu bile fazla..
ahh ahh ağzıma kaç kere laflar doluyorda saygını kaybetme diyip duruyom bitanem çok zor susmak..:delphin:
ya neden odaya kapanıyorsunki bırak o çıkıp gitmeye devam etsin
sende onu yok say
hiçte eşinede kendinede eziyet ettirme tamda adamın istediğini yapıyorsun
keyfine bak güzelim eşin senle olduktan sonra neden sıkıyorsun canını
allahıma şükür ki eşim yanımda sağol canmmmyerimseniben
eşiniz sizin yanınızdaysa çok kafanıza takmayın...
bir konuşmaz iki konuşmazz üçüncü de konuşmak zorunda kalır...
kötülük sahibine aittir, unutmayın

allah olanları görüyor...ramazan ramazan beni çok ağlattı..sahurda bile...kötü dilekte bulunmıcam ama canımı çok yaktı...sağol canmmm

bu ne tuhaf ne dangoz bir insanmışki evine gelen misafire böyle davranıyor aklım almıyor..
yahu bizleri aillerimiz nasıl yetiştiriyor evinize düşmanınız dahi gelse onu en iyi şekilde ağarlıyacaksınız demiyorlarmı?
eskiler hep böyle der böyle düşünür..
bu nasıl bir insan ki böyle gelinine surat asmayı geç resmen istemiyorum diyor hal ve haraketleriyle..
ayy ne sabırlı bir insansın be canım..
ben olsam ilk günden terki diyar eylerdim orayı.
alsında başına çalsın evini...
valla ellerim titriyor yazarken aklım almıyor.
daha fazla yazarsam kötü şeyler dökülecek elimden.
Sabrına hayran kaldım vallahi...
ama şükür ki gidiyorsunuz artık.
bir daha adım atmak bir yana telefonda bile muhatap olma kayınpederin olacak görgü kurallarından bi haber o herifle....

onlar saygıdan anlayaman tipler meekki nedne hala duruyorsunuz önceden gidin evinize bırakın. sabrede sabrede hastalık sahibi olduk boşverr hayat senden ve eşinden ibaret bunuda unutma. bende hep ailesidir dedim gittimde ne oldu namusuma kadar dil uzatabildirler. 30 yaşımda hem şker hem tansiyon hastası oldum. onlar düşünsünler bundan sonra sende hiç konuşma ellerinide öpme. saygıda sevgide hakedene verilir ben bunu öğrendim yaşadıkalrımdan.

Para çıkarsı eşin cebinden ihtiyacın varmı desin bak nasıl konuşuyo.iyi sabır varmış sende de borcunu ödesin size surat yapana kadar.Oğlunu gelir kaynağı gören çok insan var maalesef

takma desemde cidden zor hele birde ayni evdeysen ...nezaketle bir an once ayrilmaya bak ..daha da sorunlar cikmadan

Mataranim olanlara üzüldüm canım.Ben buraya ilk üye olduğumda en çok paylaşımda bulunduğum arkadaşımsın.Az çok evvelinizi biliyorum eşinle olan büyük bağını...Önemli olan eşinin sana olan tavrı.Zamanla eşinin ailesi bu duruma alışacaktır..Kendini yıpratma lütfen tatlım.Yazık kendine.Sen görmezlikten gel eşinle olan ilişkilerine bak...

şükürki eşin senin tarafında varsın konuşmasın perşembe günü binersin uçağa eşinde bir daha gitmek isterse ben gelmem dersin benimle konuşulmayan yere sen git kvaliden de çok merak ederse oğlunla seni kalksın oraya gelsin yani en azından ben olsam öyle yaparım.

kayınbabana kocaman bir yuhh yani
oğullarının artık evlendiğini
ayrı bir hayatı olduğunu kabul etmek bukadarmı zor ya
hala mantığıma sığmıyor.

konuşmazsa konuşmasın
sen kendini biliyo musun için rahat olsun neden canınını sıkıyorsun ki gamyoncuiremsu

Back
X