Misafir geleceği zaman geriliyorum 🤦🏻‍♀️

Herşey mükemmel olmak zorunda değil yemeğin temizliğin güzel olmasa da hoş sohbetin güler yüzün misafire yeter . Bir eve sen gittiginde aklında kalan yemekler mi oluyor sohbet davranış mi ? Misafir ev sahibinin kaşığına değil kaşına bakarmis çatık mi diye 😊
Aslında ben gittiğim yerlerde hiçbir şey aramam veya eşlik görmem ama bana gelecekleri zaman herşey mükemmel olsun istiyorum ☺️ çok şükür dün misafirlerim memnun kaldılar bugün gelecek olanlarda arkadaşlarımız olunca rahatım zaten dünden börek ve corbam kaldı bugünde tatli salata ve mezelerimi halledeceğim ☺️

9 yıllık evliyim iki çocuğum var biri bebek sayilir. Çat kapı hariç herkesi ağırlamayı çok severim hiç gerilmem ama biraz yapı meselesi bence. Ustuste iftara aldığım olur yada ne biliyim evim hep misafirlidir. Eğer ev temizse yetiştirme korkum olmaz yemekleri çünkü pratik biriyim hazırlık konusunda. Zamanla sizde yapabilirsiniz bence eğer misafir seviyorsanız 💜
Misafir ağırlamayı çok seviyorum fakat yemek konusunda zorlanıyorum sadece 😂 dün mesela yemek Faslı bittikten sonra derin bı oh çektim 😂

Aslında ben gittiğim yerlerde hiçbir şey aramam veya eşlik görmem ama bana gelecekleri zaman herşey mükemmel olsun istiyorum ☺️ çok şükür dün misafirlerim memnun kaldılar bugün gelecek olanlarda arkadaşlarımız olunca rahatım zaten dünden börek ve corbam kaldı bugünde tatli salata ve mezelerimi halledeceğim ☺️
Meze olarak ne vardı. Bende meze konusunda düşünüyorum hep ne yapsam diye

İnan diğer insanlar da yediği yemek değil hoş sohbet akıllarında kalıyor . Mükemmel olmak sadece seni yorar. börek çorba salata bide ana yemek zaten yeterli 😻 bide meze olarak yoğurtlu karemelize olmuş soğanı tavsiye ederim ben herkese ondan yapiyorum 😀

Misafir ağırlamayı çok seviyorum fakat yemek konusunda zorlanıyorum sadece 😂 dün mesela yemek Faslı bittikten sonra derin bı oh çektim 😂
Konunuzu kaçırmışım çünkü misafir ağırlamacadaydım, hatta yarına da var şu saatte son hazırlıkları yapıyorum.😂
Kendimi gereksiz övmem ama bu konuda profesyonel olduğuma inanıyorum.
Gecenin köründe belli olan misafiri ertesi akşam iftara 13 çeşit yemeğimle ağırladım.
İşte buradaki büyük sır, deepfreeze😂
Doğru ve kilit nokta hazırlıklar ile 3 saate 10 çeşit yemeği şıp diye çıkarır, 20 kişi ağırlarsınız.
Bence eksiğiniz bu yönde, kendinizi yemek öncesi hazırlık alanında geliştirin.

İnan diğer insanlar da yediği yemek değil hoş sohbet akıllarında kalıyor . Mükemmel olmak sadece seni yorar. börek çorba salata bide ana yemek zaten yeterli 😻 bide meze olarak yoğurtlu karemelize olmuş soğanı tavsiye ederim ben herkese ondan yapiyorum 😀
Tarifi bana özelden yazarsaniz salı günü gelecek olan misafirlerime yapmak isterim 😂😂😂

9 yıllık evliyim bende aynıyım.Çok geriliyorum ve eşimide geriyorum, çünkü rahattır ve dağıtmaya da müsaittir, önce onu ayak altımdan kenara alıp devam ediyorum😌 menüyü kafamda üç beş defa düşünüyorum anca gittiklerinde oh diyebiliyorum.

Back
X