- 15 Temmuz 2019
- 4.500
- 6.934
- 158
- Konu Sahibi Anaymbenana
Ben de böyleyim ve 5 aylık evliyim. Mükemmelliyetçi olmaktan kaynaklanıyor ve çok yorucu maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biraz anneden kalma huylar bunlar. bende de var aynısı.Benim kendi annem de misafir geleceği zaman çok eftik yapardi sanırım ondan bana da bulaştıtek kendime değil kayınvalidene veya anneme de misafir geldiği zaman geriliyorum mesela öyle zamanlarda mutfaktan çıkamıyorum sürekli mutfaktayim sürekli biseyler ile uğraşıyorum
hatta misafir varken oturamiyorum bile sürekli hizmet ediyorum falan
![]()
15 senelik evliyim hala anlattigin gibiyimKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum
aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım
nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
![]()
Kızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum
aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım
nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
![]()
Huy neyse odur zamanla pratikleşirsiniz sadece. 10 yıl oldu halen aynıyım, yemekti temizlikti kendimi paralıyorum. Hazır bir şeyde almam asla hepsini kendim yapacağım illa kiKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
![]()
Yok yok merak etmeyin ben 30 yıllık ev hanımıyım hala geriliyorum.Yarın davet vericem 1 haftadır düşünüyorum çağırsammı çağırmasammı diye.halbusi her hafta beraber olduğum insanlar.Kızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
![]()
Emrivakiden herkes hoşlanmayabiliyor, bende plan program dahilinde yaşamayı severim.bir de mükemmelliyetçi yanınız varsa insanı zorluyor herşey dört dörtlük olsun diye paraliyoruz kendimizi...bir de gelecek insanlar memnuniyetsiz yada herşeye kulp bulabilecek insanlarsa bu evhamlar değil ikiye, dörde katlanıyor vallaKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
![]()
Ah canım 17 yıl oldu halâ aynıyımKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı
![]()
Beni anlattınız sağ olun10 senelik evliyim hala aynıyım.
Çat kapı misafir ağırlayan insanlara şapka çıkarıyorum hayatta yapamam en az bir hafta önceden belli olmalı onda bile gerilirim.
Tamamen huy karakter meselesi. Başka konularda da hiç öyle rahat insan değilimdir olamam olamıyorum.
Amaaan huyum batsın
Kendi kendimin ömrünü yedim![]()
Bende dün kayınvalidemleri ağırladım Şükür sorunsuz geçti hallettim bugünde arkadaşlarımız davete gelecek biraz olsun rahatımBende 8 senelik evliyim hala aynıyım. Yetiştiremem korkusu var bende deyarın benim de misafirim var iftara ama samimi arkadaşım ondan rahatım
Demekki yanlız değilmişimBende 2 buçuk yıllık evliyim zamanla alışıyorum ama biz onlar gibi olmak zorunda değiliz ki. Ben plan yapıyorum ne yapıcağımı çıkarıyorum eksk listesi yapıp temizlik yapıyorum sonra yemek kalıyor. Bende geçen misafir aldım 12 de başladım yemek yapmayaaz yapmışım yetmiyordu ama olsun napalım
![]()
Yarında misafirim var menüm var alışverişimi yapıp 11 de başlarım yapmaya ama olsunDemekki yanlız değilmişimdün bende öğlenden sofrayı kurdum biraz mezelerim sulanmıştı ama herkes memnun kaldı Şükür
![]()