Misafir gelicek ben agliyorum suan:( lutfen bakin

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Kizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey

lutfen internette her yazilana inanmayin.gecen gun bi hastaligim icin baktim beni bagirsak kanseri ilan etti internet.doktora gittim gayet saglikliymis yani boyle guzel bi gunu hic uzulerek mahvetmeyin.

Aynen.
Neler neler oluyorduk internete göre. :KK43:

Çok geçmiş olsun.

Bir de hep haber siteleri baksanız öyle felaket tellalı gibi. Bir hekim bile bir tanı koymak için bir sürü tetkik isterken adamlar "Başınızda filler halay çekiyor gibi hissediyorsanız vıdıvızzırı kanseri olabilirsiniz" yazıp adına da haber diyor, leş. Sorsan da "Olursunuz demedik olabilirsiniz yazdık" olur.

lutfen internette her yazilana inanmayin.gecen gun bi hastaligim icin baktim beni bagirsak kanseri ilan etti internet.doktora gittim gayet saglikliymis yani boyle guzel bi gunu hic uzulerek mahvetmeyin.
Ama onun yasi var genc birinde olsa bole kafaya takmazdim basit der gecerdim kendimde bile olsa bide sigara iciyo yemek borusu kanseri falan yaziyo cpk kotuyum arkadaslae

Gecenlerde bende spor yaparken bir kac gun ust uste bas agrisi yasadim,internetten okudum beynin arka kisminda tumorden kaynakli diyor...tabi bende ayni sen gibi bir telas,kucuk cocuklarim var ne olucak,ameliyati ne zaman olurum e yurt disindayim annemi cagirsam mi yoksa Turkiyede mi olsam ameliyat? gibi gibi dusunceler sacma sapan duygusalliklar falan...Bir kac gunede bas agrim gecti tabi.
Demem oki internetten en son arayacagin sey hastalik belirtileri olsun...Suan yorgunluk nedeni yazsam verem yapar adami alimallah...Bence kotu dusunme dogumgununuzde varmis ona odaklan hazirlik telasina ver kendini ,kotu dusunme muhtemelen en kotu ihtimal sigaradan kaynaklidir rahatsizligi,ciddi bir durumu yoktur insallah

Canım internetten okuyup böyle ağlanır mı Allah aşkına doktor birşeyler söyleşin ona göre çare düşünürsünüz geçmiş olsun daha birşey yokki ortada üzülme durduk yere

bir hastalığınız oldugunda internete bakmayın ..

Ya hamile oluyorsunuz ya kanser .

İnşallah babanızın hiçbirşeyi yoktur .
İyi düşünün iyi gelsin .

Geçmiş olsun .

Geçen bi arkadaşla bunu konuştuk eşinın yüzünde sivilce çıkmış oda netten bakmış kanser çıkmış ama adamın hiç bişeyi yok. Arkadaşta demişti bende diyim. Hastalığa netten bakmayın kesin kanserdir.

Hiç moralinizi bozmayın, benim bir akrabamda da olmuştu o geçmeyen hıçkırık. Doktora gitti, sebep neymiş şu an unuttum ama hiç önemli birşey değilmiş, geçti.

Peki akrabaniz kac yasinda
Lutfen , beni bilgilendirin lutfen

Altmış yaşında vardır herhalde. Birkaç gün geçmeyince doktora gitmişti ve kısa sürede geçmişti. Önceden oldukça da sigara içen biriydi. Geçmiş olsun size de, umarım babanızın rahatsızlığı da mühim değildir, içinizi sıkmayın şimdiden.

Back
X