• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir gelicek ben agliyorum suan:( lutfen bakin

internette yazılanlara takılmayın hiç. ben kendime ne teşhisler koyarak gittim doktora. doktor bikere bunlari nerden buluyorsunuz bugün boyle olduğunu düşünen 4. kişisiniz dedi. hicbirimiz de dusundugumuz hastalığa sahip değilmişiz..
kötü şeyleri düşünmeyin
Hepimizii internet bu hale sokuyor saniriim kac kere diyorum hasyaligi netten arastirmicam diyorum ama arastirmayincada yapamiyorum sonuc bu:(

İnternette hep en beteri yazar, hiç sekmez. İnternete göre lenf kanseriydim, doktora panik halinde gittim adam basit bir üşütme dedi güldü yani cahilliğime. Babanızın da ciddi bir şeyi yoktur umarım, geçmiş olsun.
Ayy kiz kardesim de ayni seyden dolayi beynimizi yiyor 3gundur..

Hepimizii internet bu hale sokuyor saniriim kac kere diyorum hasyaligi netten arastirmicam diyorum ama arastirmayincada yapamiyorum sonuc bu:KK43:

Babanıza geçmiş olsun, inşaallah korktuğunuz gibi birşey değildir ama internetteki yazılanlara itibar etmeyin, o yazılara göre çoğumuz amansız hastalık sahibiyiz.

Kizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey

internetten lütfen araştırmayın hep en kötüsü ya hamilesiniz ya kansersiniz sakin olun

O da mi net magduru
Valla bence oyle. Bogazinda cenesinin altindaki lenfi sismis guya kac gundur beynimizi yedi yaa..tum belirtiler uyuyormus. Lenf degilse girtlak yutak vs diyor. Valla sinir oldum. Bu yuzden bi kac yil once doktora gitmsti ve dr usutmeden dolayi oldugunu saptamisti antibiy9tik vermisti ve kullaninca kuculmustu.
Ve su an lenfine bakiyim ded yerini bulamadim bile. Aslinda cok buyuk birsey de degil ama o cok korkuyor...

Haber ver doktordan gelen haberi olur mu umarım kötü bir durum yoktur

evde olcağına kafe gibi bi yerde organizasyon gibi düzenleseydiniz keşke daha az stresiniz olurdu.

İnternetten bakmak çok manasız gerçekten. Bende de iyisi yazdı önemsemedim; kötüsü çıktı, acil ameliyat oldum. Doktora gitmeden sağdan soldan duyum almak da araştırmak da olumsuz etkiliyor.

kardeşim dr bana internetten hastalık araştırmayı yasakladı. hep bilgi kirliliği onun yüzünden insanların psikolojisi bozuluyor dedi. ve nitekim doğru. elim ağrıyor yazsam nete el kanseri çıkarım. o yüzden hiç araştırmayın direkt dr kontrolüne gidin. ayrıca parti olması iyi olmuş. ben de bir panik ataklı olarak uğraş çıkınca atağı unutuyorum :D

Evet, bir de birkaç belirti daha vardı insanları etkilememek için yazmıyorum zira ben okudukça daha da çok etkilenmiştim. Bir şey değilmiş çok şükür. Teşekkür ederim. :)
Çok şükür, çok sevindim adınıza. :)

Benim de kulak altı, boyun da çıkıyordu. 2 kere gittim internetten okuyup okuyup doktorum bir şey yok artık sakin ol dedi. Onlar geçti fakat belimdeki geçmedi. :işsiz:

Tekrar gitmeye korkuyorum beni boğabilir diye. :/

Çok şükür, çok sevindim adınıza. :)

Benim de kulak altı, boyun da çıkıyordu. 2 kere gittim internetten okuyup okuyup doktorum bir şey yok artık sakin ol dedi. Onlar geçti fakat belimdeki geçmedi. :işsiz:

Tekrar gitmeye korkuyorum beni boğabilir diye. :/

Başka bir doktora gidin isterseniz. :) Size de geçmiş olsun.

Back
X