- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi smollgirl20
Partiyi ertelwyebilir yada iptal edebilirsiniz bu durumda daha onemlo degilBirlikte gidemiyorum davet var parti yapicaktim kizima herkez gelicek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Partiyi ertelwyebilir yada iptal edebilirsiniz bu durumda daha onemlo degilBirlikte gidemiyorum davet var parti yapicaktim kizima herkez gelicek![]()
Insalah bu yasadigim ruh halinden kurtulurum tez vakitte allahim.yarin yuzumu guldurur insalahAltmış yaşında vardır herhalde. Birkaç gün geçmeyince doktora gitmişti ve kısa sürede geçmişti. Önceden oldukça da sigara içen biriydi. Geçmiş olsun size de, umarım babanızın rahatsızlığı da mühim değildir, içinizi sıkmayın şimdiden.
İstahsiz zaten umarim refluden falandirBnm esim 2-3 gun surekli hickirdi doktora gitti reflu filan cikti mide ilaclari kullandi hickirik gitti ama reflu devam ediyor. Gecmis olsun ins onemli bsy yoktur.
Allah babaniza sifa versinBabamın kanser haberini aldığımda bile sizin kadar panik yapmadım her şey Allahın emri sonuçta , inşaallah hiç bişeyi yoktur ama bişey olsa bile bu kadar panikle babanıza çok zarar verirsiniz
Neden boyle ya bu inyermet neden hep.kanser teshisi .gerci biz direk.kanseri alhiliupruz.bir suru sey de yaziyor daNete burun kanamasi yazıyorsun beyin tümörü diyor
Korkmayin
Aglama krizi gecti ama icimde yas var sanki anlamadim dualar ediyorum insalah kotu bisey yoktur insalah zaten dogum.gununden sonra hemen gidicrem.babamlara ama kxiim da uzuldu ya beni boyle gordu ..yarin insalah kotu haber almam da moralim.cok duzelirde guzel bi gun yasatirim onaBende bazen çok hıçkırırım eşim şaşırır hatta nasıl bu kadar çok hıçkırıyorsun diye sigara da kullanmadım hiç yapmayın Allah aşkına internette en ufak birşeyi yazsanız karşınıza hep en kötü ihtimaller çıkar gırtlak kanserinin hıçkırıkla ne ilgisi var hemen. bir toplayın kendinizi hazırlığınızı yapın misafirleri ağırlayın iyi düşünün iyi olsun şu an bir faydası yok koyulan bir teşhis de yok
Seni mi canim ?Kuzum hastanede yesil bolgeye falan alip sevk ettiler kanserden şüphelendiler meger kansizmisim sen iyi dusun moralini bozma
Sende baya kurmussun benim.gibi canim aynen bende o durumdayim suan icimden buyuk bir aci var daha ortada bisey yok insalah da olmaz ama.bu internetin beni kacinci yikisi gervekten anlamis degilum..durek yemek borusu kalp kirizi habercisi birsuru sey yaziyo guzrl seylerde yaziyor ama hemen kotuyu aliyor beyin bendeHa ha ha ben de 1 haftadir devam eden sol koltuk altimdaki agri icin dun aksam yaptigim ufak capli bir internet arastirmasi sonucunda gogus kanseri tanisiyla bugun sabah erkenden kostura kostura doktora gittim.meger adet duzensizliginden mutevellit olusan basit bir yumurtalik kistinin fazla ostrojen hormonu salgilamasindan dolayi boyle bir agriya neden oldugunu ogrendim.adet duzenleyici hapimla dans ede ede eve dondum:))hatta bu ara surekli oksurdugum ve hafiften sirtim agridigi icin gogus kanserinin akcigere sicramis olabilecegi bile gecmisti aklimdan.dahiliyeyede ugradim rontgen muayene sonucu basit bir bronsit oldugunu ogrendim.sigarayi azaltmam hatta mumkunse bir zahmet birakmam gerektigine kanaat getirdi doktorum.sonuc bu.yalniz esim sen bunlara gidecegine direkt psikiyatriste gitseydin ya hepsini aradan cikarirdin zaten dedi:))yes doktor no kanser.yes internet yes kanser.o yuzden konu sahibi lutfen panik yapmayin insallah birseyi yoktur babanizin.gecmis olsun.
Guzel yorumun icin allah razi olsunArkadaşım neden böyle yapıyorsun?
Kızının en güzel günü ve sen baban 3 gündür hıçkırıyor diye oturup ağlıyor musun? Yapma böyle.. Birkaç gün sonra oturup gülücez bu haline. Allah aşkına hıçkırıktan kanser ettin adamı, var mı böyle saçmalık? Yıllarca dirsek çürütmüş milyonlarca doktor bas bas bağırıyor İNTERNETTEN HASTALIK ARAŞTIRMAYIN diye.. Yapma rica ediyorum. Otur kızınla güzelce eğlen, nice mutlu yaşları olsun inşallah, tüm sevdiklerinizle beraber..
InsaAllah kuzum ama internetten falan bakip evham yapma sakin evet bendeydi cok stresli bir durum ama dedigim gibi daha ortada hicbirsey yokken kendini uzme rahat ol dua et Allaha siginSeni mi canim ?
Nasil kaldirdin o an o durumu
Allahim.kotu hastalikla.savasan herkezin sifasini vetsin unsalah amin
Ya alakasız olacak ama sizin de mi lenf bezleriniz şişiyordu?İnternette hep en beteri yazar, hiç sekmez. İnternete göre lenf kanseriydim, doktora panik halinde gittim adam basit bir üşütme dedi güldü yani cahilliğime. Babanızın da ciddi bir şeyi yoktur umarım, geçmiş olsun.
Ya alakasız olacak ama sizin de mi lenf bezleriniz şişiyordu?
Geçmiş olsun ayrıca..