misafir için açil menü yardımı:)

tavuğu kayınpederim yemiyor yoksa onu yapmayı düşünüyordum birde cahiiliğimi maruz görün fırının turbo ayarı nasıl oluyor.. kendimi çok cahil hissettim

aslında süper bi menu.. bende tavuğu hep poşette yaparım ama dediğim gibi tavuğu yemiyorlar:) peki bu söylediğiniz et ile olur mu dolabımda kuşbaşı et var.. poşete koysam sebzeli nasıl olur?

zeytinyaglı taze fasulye de yapabiliırsın karnıyarıgın yanına onu yemek ıstemeyen zeytınyaglı yer...cacık karpuz taam işte...

tavuğu kayınpederim yemiyor yoksa onu yapmayı düşünüyordum birde cahiiliğimi maruz görün fırının turbo ayarı nasıl oluyor.. kendimi çok cahil hissettim

Estagfirullah olur mu hiç öyle şey her fırında var mı bende bilmiyorum ama bir alt bir üst bir de ikili hali vardır bir de çalıştırdığınızda çok ses çıkartan var ona turbo deniyor böyle her yerini hızlı bir şekilde pişirmesini sağlıyor genelde o şekilde yaparız biz ama sizde kurutuyor olabilir:26:köfte yapabilir misiniz peki köfte patates o da fırında güzel oluyor sadece köfte yapabilirsiniz ya da domates soslu üzerine kaşar serpersiniz mesela pilavla falan nefis gider

Calismiyorsan ve kolay yemek istiyorsan karniyarik yapamiyorsan orman kebabi yapabilirsin. Pilavla servis edersin corba falan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

orman kebabı da yapmadım daha önce.. karnıyarık biraz yağlı olacağı için tereddüt ediyorum.. çünkü yukarıda yazdığım gibi kayınpederin bağırsakları yok yağsız şeyler yemesi gerekiyor. ama bende başka yemek bilmiyorum:)

zeytinyaglı taze fasulye de yapabiliırsın karnıyarıgın yanına onu yemek ıstemeyen zeytınyaglı yer...cacık karpuz taam işte...

ay kızlar iyiki varsınız inanır mısınız masaya oturdum düşünüyorum sebze gelmiyor aklıma:) beynim durdu.. ilk gelişleri güzel ağırlamak istiyorum.. yeşilfasulyede olabilir.. etin yanına.. teşekkürler:)

tamamdır teşekkür ederim.. folya aklıma gelmemişti.. karnıyarıkta karar kılarsam öyle yapacağım :)

Geçen gün bende ilk kez kağıt kebabı yaptım çok nefis oldu. Eşimde çok beğendi. Hem çok uğraştırmıyor, hem de ortaya güzel bir görüntü farklı bir yemek çıkıyor. Bence bunu yapabilirsiniz karnıyarık yapmazsanız eğer.

şimdi baktım turbo var sanırım.. fırınım ankastre olanlardan.. onlarda oluyor galiba.. daha önce hiç denemedim köfteyi:) sadece marketten alıp kızartmıştım:26::26::26:

şimdi baktım turbo var sanırım.. fırınım ankastre olanlardan.. onlarda oluyor galiba.. daha önce hiç denemedim köfteyi:) sadece marketten alıp kızartmıştım:26::26::26:

Çok basit aslında malzemeler hemen hemen aynıdır anne köftelerinin insanı da kurtarıyor yoğuruyorsun dolapta 1 saat bekletiyorsun çıkartıp kızartmak kalıyor geriye ama arkadaşların söyledikleri yeşil fasülye orman kebabı yine oldukça güzel olur bezelye yemeği yapabilirsin etli alternatif olarak yemeyen onu yer mesela bir de böyle salatayı mezeyi bol tuttun mu tamamdır bir sürü meze salata tarifi çıkar kk dan yeter ki iste

kuşbaşı etim var dolapta ama nasıl yapıldığını bilmiyorum:) netten biz göz atayım onada.. teşekkürler..

kremalı mantar yemeği
şehriyesiz pirinç pilavı
domates çorbası
salat
patlıcan biber mezesi felan yap

ya da
karnı yarık
pirinç pilavı
cacık salata
ve meze yap canım..
çay yanınada 2 renkli kek yaparsın olur biter.

Ali nazik yapabilirsin kiyma patlican sarimsak yogurt ve cok kolay ayrica cokda lezzetli. Yanina da yuvalama yapabilirsin. Pilav ve cacaik birde tatli oh mis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim yardımlozaman menuüyü şöyle yapayım.. yeşil fasulye, orman kebabına baktım şimdi kolay görünüyor.. onu yapayım cacık salata karpuz birde tatlı yaptım mı tamamdır :)

peki karnıyarık hazırlandıktan sonra fırında mı pişirilir yoksa ocakta mı.. ben fırında pişirmiştim bi kere üstü biraz kuru oldu :S:26:

yağsız olsun diyorsan patlıcanlarınıda fırında kızart ama ben hep ocakta yaparım yağlı severim çünkü ben daha güzel oluyor ocakta sanki

karnıyarık için patlıcanları kızartmadan fırında öldür öyle çok yaglı olmuyor tadı da çok fark etmıyor.. bende kk dan görmustüm öyle denedım çok yaglı olmadı cnm..

Ali nazik yapabilirsin kiyma patlican sarimsak yogurt ve cok kolay ayrica cokda lezzetli. Yanina da yuvalama yapabilirsin. Pilav ve cacaik birde tatli oh mis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa evet buda olabilir...bende yapıyorum pratik oluyor hem

Evet tatlıyı unutma hafif pratik bir tatlı kurtarır seni yemekten sonra zaten hafif lezzetler tercih ediliyor mezeleri bol tutabilirsin patlıcan,biber kızartıp yoğurtlayabilirsin sarımsaklı falan gayet güzel olur ara meze sonuçta havuç mezesini çok severim mesela hafif tencerede çevriliyor renkleri gidene kadar sonra sarımsaklı yoğurtlu mis gibi meze sana mor lahana da yaptığında iki renkli bir görüntü çıkıyor ortaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…