Mercimek çorbası,Karnıyarık,Pilavı,Cacık ek olarak börek yapabilirsiniz pratik tariflerden karpuz meyve falanda hazırladığınızda tamamdır hafif bir sütlü tatlı daha sonra çayın ya da kahvenin yanına güzel gider diye düşünüyorum
Karnıyarık fırında pişirilir üzerine domatesli güzel bir sos hazırlayın içi çok kuru kalmasın tepsiye de su koyacaksınız zaten çok yüksek açmayın fırını turbo olmasın gerekirse kurumaz bu şekildedaha pratik isterseniz hemen soslu fırında tavuk patates yanına pilav yapabilirsiniz salatayla falan gayet kurtarır sizi istediğiniz ayrıntı varsa yardımcı oluruz
Eger calisiyorsan isten cikmadiysan knorrun şu firinda tavuk harcalari var ya posete atiyorsun ondan yap yaninda da elma dilim patates pilav corba salata mezeler. Tatli olarak da haxir sekerpareleri al serbetini dök uzerine de kaymak koyup servis yap tamamdir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tavuğu kayınpederim yemiyor yoksa onu yapmayı düşünüyordumbirde cahiiliğimi maruz görün fırının turbo ayarı nasıl oluyor.. kendimi çok cahil hissettim
Calismiyorsan ve kolay yemek istiyorsan karniyarik yapamiyorsan orman kebabi yapabilirsin. Pilavla servis edersin corba falan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fırında pişir canım üstüne folyo koyarsan yanmaz
zeytinyaglı taze fasulye de yapabiliırsın karnıyarıgın yanına onu yemek ıstemeyen zeytınyaglı yer...cacık karpuz taam işte...
tamamdır teşekkür ederim.. folya aklıma gelmemişti.. karnıyarıkta karar kılarsam öyle yapacağım :)
Estagfirullah olur mu hiç öyle şey her fırında var mı bende bilmiyorum ama bir alt bir üst bir de ikili hali vardır bir de çalıştırdığınızda çok ses çıkartan var ona turbo deniyor böyle her yerini hızlı bir şekilde pişirmesini sağlıyor genelde o şekilde yaparız biz ama sizde kurutuyor olabilir:26:köfte yapabilir misiniz peki köfte patates o da fırında güzel oluyor sadece köfte yapabilirsiniz ya da domates soslu üzerine kaşar serpersiniz mesela pilavla falan nefis gider
şimdi baktım turbo var sanırım.. fırınım ankastre olanlardan.. onlarda oluyor galiba.. daha önce hiç denemedim köfteyi:) sadece marketten alıp kızartmıştım:26::26::26:
Geçen gün bende ilk kez kağıt kebabı yaptım çok nefis oldu. Eşimde çok beğendi. Hem çok uğraştırmıyor, hem de ortaya güzel bir görüntü farklı bir yemek çıkıyor. Bence bunu yapabilirsiniz karnıyarık yapmazsanız eğer.
Çok basit aslında malzemeler hemen hemen aynıdır anne köftelerinin insanı da kurtarıyor yoğuruyorsun dolapta 1 saat bekletiyorsun çıkartıp kızartmak kalıyor geriye ama arkadaşların söyledikleri yeşil fasülye orman kebabı yine oldukça güzel olur bezelye yemeği yapabilirsin etli alternatif olarak yemeyen onu yer mesela bir de böyle salatayı mezeyi bol tuttun mu tamamdır bir sürü meze salata tarifi çıkar kk dan yeter ki iste
kuşbaşı etim var dolapta ama nasıl yapıldığını bilmiyorum:) netten biz göz atayım onada.. teşekkürler..
peki karnıyarık hazırlandıktan sonra fırında mı pişirilir yoksa ocakta mı.. ben fırında pişirmiştim bi kere üstü biraz kuru oldu :S:26:
orman kebabı da yapmadım daha önce.. karnıyarık biraz yağlı olacağı için tereddüt ediyorum.. çünkü yukarıda yazdığım gibi kayınpederin bağırsakları yok yağsız şeyler yemesi gerekiyor. ama bende başka yemek bilmiyorum:)
Ali nazik yapabilirsin kiyma patlican sarimsak yogurt ve cok kolay ayrica cokda lezzetli. Yanina da yuvalama yapabilirsin. Pilav ve cacaik birde tatli oh mis
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim yardımlozaman menuüyü şöyle yapayım.. yeşil fasulye, orman kebabına baktım şimdi kolay görünüyor.. onu yapayım cacık salata karpuz birde tatlı yaptım mı tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?