• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir için açil menü yardımı:)

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
kızlar dert değil ama akşama uzak yoldan kayınvalidemler gelecek.. ben yarın bekliyordum ama bugün yola çıkmışlar.. o yüzden biraz panik oldum.. kafam durdu resmen.. acil yardımınıza ihtiyacım var.. bi menü söyler misiniz..çok yemek yapmayı bilmiyorum..:) bildiklerim arasında biber dolması mercimek çorbası birde karnıyarık var.. sizce bunları yapsam çok ağır olur mu..

Bence biber dolmasına gerek yok. Mercimek çorbası, karnıyarık,pilav daha uygun gibi geldi. Meze veya salata da yapabilirsiniz hatta bu yaz gününde cacık da güzel olur

Bence biber dolmasına gerek yok. Mercimek çorbası, karnıyarık,pilav daha uygun gibi geldi. Meze veya salata da yapabilirsiniz hatta bu yaz gününde cacık da güzel olur[/QUOT

aa cacık iyi fikir yanına ne yapsam diye düşünüyordum :) ilk kez gelecekler beynim durdu düşünemiyorum..teşekkürler:)

peki karnıyarık hazırlandıktan sonra fırında mı pişirilir yoksa ocakta mı.. ben fırında pişirmiştim bi kere üstü biraz kuru oldu :S:26:

Mercimek çorbası,Karnıyarık,Pilavı,Cacık ek olarak börek yapabilirsiniz pratik tariflerden karpuz meyve falanda hazırladığınızda tamamdır hafif bir sütlü tatlı daha sonra çayın ya da kahvenin yanına güzel gider diye düşünüyorum:56:

Karnıyarık fırında pişirilir üzerine domatesli güzel bir sos hazırlayın içi çok kuru kalmasın tepsiye de su koyacaksınız zaten çok yüksek açmayın fırını turbo olmasın gerekirse kurumaz bu şekilde:34:daha pratik isterseniz hemen soslu fırında tavuk patates yanına pilav yapabilirsiniz salatayla falan gayet kurtarır sizi istediğiniz ayrıntı varsa yardımcı oluruz :16:

Son düzenleme:
Eger calisiyorsan isten cikmadiysan knorrun şu firinda tavuk harcalari var ya posete atiyorsun ondan yap yaninda da elma dilim patates pilav corba salata mezeler. Tatli olarak da haxir sekerpareleri al serbetini dök uzerine de kaymak koyup servis yap tamamdir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Calismiyorsan ve kolay yemek istiyorsan karniyarik yapamiyorsan orman kebabi yapabilirsin. Pilavla servis edersin corba falan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence en güzel menü
tavuk alıp fırına atın yanına güzel garnitürlü veya sade pilav olabilir salata ve çorba iyi olur :56:

Back
X